آره خدایی دوستمون راست میگه...FIFA 10 ایکس باکس کلا یه چیز دیگه ایه ...اگه اینو بازی کنی از هر چی SOCCER بدت میاد
آره خدایی دوستمون راست میگه...FIFA 10 ایکس باکس کلا یه چیز دیگه ایه ...اگه اینو بازی کنی از هر چی SOCCER بدت میاد
Last edited by A.N.A.P; 19-02-2010 at 17:32.
دوست عزیز بهتره که همه چیز رو با هم مثل سالاد مخلوط نکنیم .
بله , درسته که PS3 قابلیت کد گشایی فایل ها و بر نامه هایی رو داره که میشه به عنوان یک Mode Chip ازش استفاده کرد !
و درسته که با شبکه کردن 1000 تا PS3 به پردازش یک ابررایانه معمولی میرسیم اما ...
نه اینجا CIA یا NSA هست و نه شرکت Microsoft و نه ما ماموران پلیس و برنامه نویسان بزرگی هستیم !!
پس بهتره به کاری که داریم انجام میدیم و هدفی که داریم برای اون خرج میکنیم فکر کنیم .
به نظره من خیلی از بازی های Xbox 360 یه چیز دیگه هست !!
چرا میشه از حالت Ban درش آورد 15 تومن خرج داره تا Chip Nand رو Reset کنه.
بله ,با هارد جدید درست میشه ولی همون هارد خودتون رو هم میتونید بدید واستون درستش کنن و فقط تنها چیزی رو که نمیشه درست کرد همون دسترسی نداشتن به LIVE هست.
دور از جون
آره منم موافقم ولی همین که افتادیم تو یه خطی که داریم در موردش تحقیق میکنیم خودش کلیه و از نتایج این بحث ها میتونیم
روی بعدی ها هم استفاده کنیم.
من عملکرد CD رو کامل میدونم فقط یکم گیج شدم از حرفت !! آخه نوری که از دیسک عبور کنه که دیگه قابل تشخیص نیست برای
درایو ! من تا اونجایی که دیدم و خوندم , زمانی که یک CD رایت میشه پستی بلندی هایی روی اون ایجاد میشه که پستی ها حکم
1 و بلندی ها حکم 0 رو ایفا میکند , و میزان تفاوت سطح در اینها برای درایو قابل تشخیص هست.
در مورد کیس هم جدیدا شرکتی اومده و کیسی افقی همانند مدلهای قدیمی ساخته .پس باید در این مورد بیشتر تحقیق کنیم
میلاد جان.
در مورد لرزش که 100 % باهات موافق هستم , باید ببینیم چطوریه.
میلاد نرم افزار Low Level Format آبروی منو خرید !! چون تمام عکس ها و فیلمهای خانوادگیم روی یه Flash 8GB بود که خداروشکر
قبل از گم شدنش یه بار Low Level کردم که حدود 1 ساعت طول کشید.
در مورد Xbox هم که آره , Source ها همه از Linux هستن .
نه , چون همه اینجا فعال هستن و سعی میکنن به روز باشن و زود هم جواب سوال هارو میدن .
LT که دیگه 1.61 حساب نمیشه !! دیگه باید 1.7 به حسابش آورد
میلاد جون یک سری صحبت در مورد LIVE و نحوه ی وصل شدن روکاشکی توی تاپیک خودش میکردی که اگه دیگران هم مشکل
داشتن مشکلشون حل بشه , ولی اینجا که حرف زدی بعد از 2 روز دیگه میره اون وسط ها.
راستی من بهت پیشنهاد میکنم قبل از خرید PS3 حتما یک LCD یا LED بگیری که حداقل وقتی بعدش PS3 گرفتی تازه نری تو فکر
یک تصویر خوب![]()
Last edited by SamGun; 19-02-2010 at 16:49.
بچه ها یک امیدی به من بدین ....دارم نا امید می شم![]()
یا می گن ندارن یا نمی دونن چی هست.....
سلام
xbox 360، می تونه bluray rip رو که روی dvd ریخته شده اجرا کنه؟(1080p و 720p)
والا منظورتون رو از Blue Ray Rip نفهمیدم ولی این کنسول بعضی از فرمت های تصویری HD رو تو رزولیشن های ذکر شده پخش میکنه
البته هنوز 1080 واسه خیلی از دستگاه ها سنگینه و هنوز فیلمهایی در این اندازه بعید میدونم اومده باشه.
نه بابا هستش , شما پاساژ رضا رو بگرد اگه نبود برو فروشگاه یگانه تو جمهوری پاساژ حافظ
بله با چیپ روی Ps2 هم میشه یک موشک رو با ضریب خطای چند متر هدایت کرد و برای همین اوایل بهش مجوز ساخت نمیدادند ، ولی این مساله ارزش نیست برای یک کنسول .
اگر شما به مسائل نظامی و جاسوسی و ... علاقه داری میتونی بری موشکی ، تانکی F5 ای چیزی بخری یا بری توی MI6 مشغول به کار شی ، چرا کنسول خریدی ؟![]()
Last edited by sonixax; 19-02-2010 at 18:33.
بچه ها من ممکن هست مدتی نباشم , البته جای خالی بنده با وجود شهاب جان و پدرام عزیز و دیگر دوستان هیچ وقت احساس نخواهد شد .
موفق باشید
آره اون کیس های جدید رو دیدم ولی همشون از چیپ های اتم و موبایلی استفاده میکنند مثل لپ تاپ ، یعنی تکنولوژی ساخت فرق داره گویا .دور از جون
آره منم موافقم ولی همین که افتادیم تو یه خطی که داریم در موردش تحقیق میکنیم خودش کلیه و از نتایج این بحث ها میتونیم
روی بعدی ها هم استفاده کنیم.
من عملکرد CD رو کامل میدونم فقط یکم گیج شدم از حرفت !! آخه نوری که از دیسک عبور کنه که دیگه قابل تشخیص نیست برای
درایو ! من تا اونجایی که دیدم و خوندم , زمانی که یک CD رایت میشه پستی بلندی هایی روی اون ایجاد میشه که پستی ها حکم
1 و بلندی ها حکم 0 رو ایفا میکند , و میزان تفاوت سطح در اینها برای درایو قابل تشخیص هست.
در مورد کیس هم جدیدا شرکتی اومده و کیسی افقی همانند مدلهای قدیمی ساخته .پس باید در این مورد بیشتر تحقیق کنیم
میلاد جان.
در مورد لرزش که 100 % باهات موافق هستم , باید ببینیم چطوریه.
در مورد عمل کرد دیسک های نوری هم به این صورته که نور لیزر پس از برخورد با سطح شفاف اون بر میگرده ، اگر لنز بتونه بازتاب پرتو نوری که فرستاده رو بخونه 0 و اگر نتونه اون رو بخونه یعنی نور از سوراخ رد شده رفته پی کارش 1 حساب میکنه ، توی بعضی از درایو ها هم برعکسه بستگی به درایو داره ، در مورد دیسک های دولایه هم همین طوریه ولی زاویه تابش خیلی مهمه .
در مورد بلوری نمیدونم چون هیچ علاقه ای ندارم در موردش تحقیق کنم ، البته فعلاولی فکر کنم عملکرد یکسانی وجود داشته باشه .
میلاد نرم افزار Low Level Format آبروی منو خرید !! چون تمام عکس ها و فیلمهای خانوادگیم روی یه Flash 8GB بود که خداروشکر
قبل از گم شدنش یه بار Low Level کردم که حدود 1 ساعت طول کشید.
در مورد Xbox هم که آره , Source ها همه از Linux هستن .
میلاد جون یک سری صحبت در مورد LIVE و نحوه ی وصل شدن روکاشکی توی تاپیک خودش میکردی که اگه دیگران هم مشکل
داشتن مشکلشون حل بشه , ولی اینجا که حرف زدی بعد از 2 روز دیگه میره اون وسط ها.
راستی من بهت پیشنهاد میکنم قبل از خرید PS3 حتما یک LCD یا LED بگیری که حداقل وقتی بعدش PS3 گرفتی تازه نری تو فکر
یک تصویر خوب![]()
![]()
دوستان به هیچ عنوان نمیشه Update فیلم های Divx رو بدون وصل شدن به Live بگیرم؟
چون من حداقل تا 3 ماه دیگه ADSL ام وصل نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)