تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 222 از 2365 اولاول ... 1221722122182192202212222232242252262322723227221222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,211 به 2,220 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ماشینای غیر از پراید مثله پارس . 206 . 405 صدای باندها روی طاقچه ام دی اف خیلی بهتر میشه
    یه هفته آب بندی کافی هست

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وسواسی که نیستم واسه این میخواستم بدونم که بیخود طاقچه فابریکو بر ندارم یه mdf بندازم دورشم مثل اول اب بندی نباشه...پس رو فابریک میبندم....

یه کاری تو فکرمه که فکر کنم جلو قزززز قززز کردن باند رو رو طاقچه فابریک در زمان بیس زدن بگیره....
    بین طاقچه پراید و او فلز کف یه لایه فوم نازک بزارم و با چنتا پیچ و مهره بسته بشه....؟!!!البته پراید که همجاش صدا میده
    سلام
    حسام جان من خودم 718 رو روی طاقچه پراد بستم تنها چیزی که صدای قز قز تولید کرده یکی جراغ خطر بوده که با یک تیکه واشر پلاستیکی فضای خالی بین لبه هاش رو با شیشه عقب پر کردم و صداش برطرف شد و اصلیترین و بدترین چیز دیگه که صدای قز قز سرطان تولید میکنه موکت سقفش هست اگر بتونی اون لبه ی آخر سقف همونی که چسبیده به شیشه عقب رو یک جوری با سقف(ابر خوبه)فاصله بدی شرط می بندم 50% نویز اضافی برطرف میشه.
    در ضمن برای پراید اصلآ mdf ننداز مگر اینکه بخوای 4 تا باند بنصبی و گرنه طاقچه خودش برای یک جفت باند صدای بیس خیلی بهتری داره من با جرآت می تونم بگم صدای بیس 718 که روی طاقچه بستم از فاصله شاید باورت نشه 80-100 متری با در نظر گرفتن پایین بودن شیشه جلو راحت شنیده میشه(اگر خواستی برات فیلم می گیرم می زارم).
    الان رفیق خودم همون 718 رو با آمپ و پخش مشابه بسته ولی به جای طاقچه از mdf استفاده کرده مبی تونم یگم صدای بیس من 20-30% قویتره و خودشم پشیمون شده از اینکه پول اضافی داده.

3. 2 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نفهمیدیم آخر کی اینجا صدای ویتک693 ویا 1073 رو گوش داده با آمپ ؟؟

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

سلام
    حسام جان من خودم 718 رو روی طاقچه پراد بستم تنها چیزی که صدای قز قز تولید کرده یکی جراغ خطر بوده که با یک تیکه واشر پلاستیکی فضای خالی بین لبه هاش رو با شیشه عقب پر کردم و صداش برطرف شد و اصلیترین و بدترین چیز دیگه که صدای قز قز سرطان تولید میکنه موکت سقفش هست اگر بتونی اون لبه ی آخر سقف همونی که چسبیده به شیشه عقب رو یک جوری با سقف(ابر خوبه)فاصله بدی شرط می بندم 50% نویز اضافی برطرف میشه.
    در ضمن برای پراید اصلآ mdf ننداز مگر اینکه بخوای 4 تا باند بنصبی و گرنه طاقچه خودش برای یک جفت باند صدای بیس خیلی بهتری داره من با جرآت می تونم بگم صدای بیس 718 که روی طاقچه بستم از فاصله شاید باورت نشه 80-100 متری با در نظر گرفتن پایین بودن شیشه جلو راحت شنیده میشه(اگر خواستی برات فیلم می گیرم می زارم).
    الان رفیق خودم همون 718 رو با آمپ و پخش مشابه بسته ولی به جای طاقچه از mdf استفاده کرده مبی تونم یگم صدای بیس من 20-30% قویتره و خودشم پشیمون شده از اینکه پول اضافی داده.
    مرسی از راهنماییت...
    من به خاطر اینکه باندام مشخص نشه پایین شیشه برچسب سیاه چسبوندم...و واسه این چراغ سوم ترمز رو برداشتم...حالا میخوام یه چراغ ترمز باریک مخصوص سقف بگیرم (مثل پرشیا elx یا 141 یا...)
    واسه این فکر کنم نویزم کمه.البته ماشینم نو هست فعلآ انچنان صدایی نداره...

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

یه سوالی داشتم ازدوستان و اساتید که اگه جواب بدید ممنون میشم.
    ببینید من پخشم jvc 525 است و اون طور که شنیدم خروجی آمپ داره.(ولی خروجی ساب مستقیم نداره.درسته؟)
    و باندهام jbl gto937 است.
    حالا اگه بخوام یه ساب اضافه کنم و یه آمپ معمولی (که فقط برای یه جفت باند و یک ساب کافی باشه. و در آینده هم قصد اضافه کردن چیزی رو نداشته باشم که بگی آمپ قوی تر بگیرم واسه بعدا که خواستم ارتقا بدم به درد بخوره) چی بگیرم که هم معمولی باشه هم تو اون رنج بهترین باشه و هم ارزون ؟ در مورد ساب نظرتون چیه؟ چی بگیرم بهتره؟ (این هم معمولی باشه اما تو رنج خودش بهترین باشه لطفا).
    البته اگه فکر می کنید که باید پخش و باند هامو هم عوض کنم نظرتون رو بگید؟ممنون میشم.
    (فقط اگه لطف کنید در مورد همه چیز معمولی در نظر بگیرید اما اگه در مورد باند فکر کردید که بهتره یه چیز بهتر از اونی رو که دارم بگیرم بگید. و ممنون می شم که ضمن راهنماییتون حدود قیمت هم بلطف کنید.)
    ممنونم.
    سلام
    میشه لطفا به سوال من هم نگاهی بندازید و جواب بدید؟
    ممنون
    Last edited by salar_aziz; 20-02-2010 at 00:18.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام
    قیمت آمپ Soundstream TRX2.440 چنده ؟
    فکر کنم اگه 953 یا Infinity Kappa 693.9iببندم بهترین آمپ همین باشه با توجه به تحقیقاتی که کردم درسته ؟
    یه سوال دیگه 5150 چه تفاوتی با 6050 و 7150 داره ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

اگه توی تاپیک خودتون پیگیر بشین زود تر جواب میگیرین ها
    من اونجا یه چیزایی گفتم
    هرجا شبهه داره بگو تا توضیح بدم
    دوست دارم کمکت کنم
    ممنونم
    ولی اگه به همون چیزایی که گفتم تو چند پست قبل جواب بدی(حالا اینجا یا تو تاپیک خودم فرقی نمیکنه) ممنون میشم؟ (لطفا کامل و جامع نظرتو بگو. )
    ممنونم میشم

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنونم
    ولی اگه به همون چیزایی که گفتم تو چند پست قبل جواب بدی(حالا اینجا یا تو تاپیک خودم فرقی نمیکنه) ممنون میشم؟ (لطفا کامل و جامع نظرتو بگو. )
    ممنونم میشم
    دوست خوبم توی همون تاپیک نظرمو گفتم
    ولی بهتره نظر بقیه دوستان رو هم جویا بشی

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    قیمت آمپ Soundstream TRX2.440 چنده ؟
    فکر کنم اگه 953 یا Infinity Kappa 693.9iببندم بهترین آمپ همین باشه با توجه به تحقیقاتی که کردم درسته ؟
    یه سوال دیگه 5150 چه تفاوتی با 6050 و 7150 داره ؟

5150 اگه اشتب نزنم از لحاظ کیفیتی با اینا یکی باشه تفاوتش با 6050 ظاهر پنل و سیستم پنل برقی هست
    و تفاوت 6050 با 7050 led ها هست که رنگ 6050 آبیه و 7150 سفید

قیمت آمپ هم حدودا 155 تومن هست که حدودا رو 4 اهم دو تا 130 وات تحویل میده

11. این کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

یه سوالی داشتم ازدوستان و اساتید که اگه جواب بدید ممنون میشم.
    ببینید من پخشم jvc 525 است و اون طور که شنیدم خروجی آمپ داره.(ولی خروجی ساب مستقیم نداره.درسته؟)
    و باندهام jbl gto937 است.
    حالا اگه بخوام یه ساب اضافه کنم و یه آمپ معمولی (که فقط برای یه جفت باند و یک ساب کافی باشه. و در آینده هم قصد اضافه کردن چیزی رو نداشته باشم که بگی آمپ قوی تر بگیرم واسه بعدا که خواستم ارتقا بدم به درد بخوره) چی بگیرم که هم معمولی باشه هم تو اون رنج بهترین باشه و هم ارزون ؟ در مورد ساب نظرتون چیه؟ چی بگیرم بهتره؟ (این هم معمولی باشه اما تو رنج خودش بهترین باشه لطفا).
    البته اگه فکر می کنید که باید پخش و باند هامو هم عوض کنم نظرتون رو بگید؟ممنون میشم.
    (فقط اگه لطف کنید در مورد همه چیز معمولی در نظر بگیرید اما اگه در مورد باند فکر کردید که بهتره یه چیز بهتر از اونی رو که دارم بگیرم بگید. و ممنون می شم که ضمن راهنماییتون حدود قیمت هم بلطف کنید.)
    ممنونم.
    دوستان نظری نداشتید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •