تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: CW LFX یا DELL STUDIO 1555??

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به نظر من هم سونی خیلی بهتر از دله..من خودم هم سونی داشتم هم دل (اگر بخوای عکس جفتشو هم برات می زارم در کنار هم )که بدونی از روی تعصب صحبت نمی کنم توی این پست هم توضیح دادم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان هم می خوام سونی بگیرم باز ،چون دیگه قدیمی شده اون قبلی اگرچه شاید زیاد هم مشکل بزرگی نباشه اون چیزایی که توی اون پست گفتم ولی من دلم میخاد اگر یه چیز میگیرم ته دلم قرص باشه واینو به کانفگ بالا داشتن ترجیح میدم.

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام - دوست محترم , شما كه تجربه استفاده از CW رو نداري , اخه چرا تو همه تايپيك ها ميايي و اين سري CW رو خراب ميكني = كي ميگه فنش خوب كار نميكنه ! + شما خودت از اين سري خوشت نمياد , دوست داري عقيده خودت رو به ديگران تحميل كني ! برو از اونايي كه دارن بپرس = هر كه CW داره , خيلي هم ازش راضي هست - سري CW جزو محبوب ترين هاست ! راستييييييييي , نوت بوك مگه تخم مرغ شانسيه , كه شانسي خوب در بياد ! + = سعي كنيد از روي عقل و منطق صحبت كنيد , نه از روي مسائل ديگه ...... = + پس اون تيتر آخر كه نوشتي , بيشتر به خودت دلالت داره ........ !
    شما از کجا می دونی ؟؟؟

شما کاملا در اشتباهید ، شما هر مدلی از هر برندی که بگید من باهاش کار کردم! (بی اغراق)

من دوست ندارم ، چیزی رو به دیگران تحمیل کنم! ولی باید واقع بین باشید ! شما تعصب بیخودی دارید !که این ضعف شماست!

من قصد توهين به هيچ كس رو ندارم - ولي گاهي اوقات حرف هايي زده ميشه كه من نميتونم قبول كنم !
    اتفاقا ، من فکر میکنم ، نه تنها شما قصد توهین دارید ، بلکه بیخودی دارید این تاپیک رو هم بهم می ریزید!

خوب است بدانید ، قصد ما تو این بخش ، فقط مشاوره ست! که هموطنامون بتونند درست انتخاب کنند! ، نه چیز دیگه!

اگر هر کس رو هر برند و مدلی که خودش داره بیاد بیخودی تعصب نشون بده ، که نمیشه!

پس تعصبت رو بزار کنار و واقع بین باش ، تاپیک های زیر رو ببینی بد نیست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    و...!

پس نگید ، نه ،!!!

اینم انجمن وایو :

This is the sound that the VAIO C Series fan makes, as you can here it is very loud and goes on every time the fan starts or stops wich is really anoying, it's unbelivable to get get this problem from a sony product!

Last edited by Microsoft24; 18-02-2010 at 19:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما از کجا می دونی ؟؟؟

شما کاملا در اشتباهید ، شما هر مدلی از هر برندی که بگید من باهاش کار کردم! (بی اغراق)

من دوست ندارم ، چیزی رو به دیگران تحمیل کنم! ولی باید واقع بین باشید ! شما تعصب بیخودی دارید !که این ضعف شماست!

اتفاقا ، من فکر میکنم ، نه تنها شما قصد توهین دارید ، بلکه بیخودی دارید این تاپیک رو هم بهم می ریزید!

خوب است بدانید ، قصد ما تو این بخش ، فقط مشاوره ست! که هموطنامون بتونند درست انتخاب کنند! ، نه چیز دیگه!

اگر هر کس رو هر برند و مدلی که خودش داره بیاد بیخودی تعصب نشون بده ، که نمیشه!

پس تعصبت رو بزار کنار و واقع بین باش ، تاپیک های زیر رو ببینی بد نیست :

کد:
    کد:
    کد:
    و...!

پس نگید ، نه ،!!!

ولی یه حرف غیر منطقی زدی اونم این که گفتی مال شما شانسی خوب در اومده، بهتر بود میگفتی اونا شانسی بد در اومدن ، چون به احتمال زیاد نسبت اونایی که مشکل دارن به اونایی که سالمن کمتره

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

اینا رو که لینک دادی قبول...من خودم هم یه دوستی داشتم یه لپ تاپ سونی آمریکایی گرفت همین مشکل بلو اسکرین رو داشت یعد رفت رمشو عوض کرد درست شد.(الان که این لینکو دیدم یادم اومد)
    ولی یه حرف غیر منطقی زدی اونم این که گفتی مال شما شانسی خوب در اومده، بهتر بود میگفتی اونا شانسی بد در اومدن ، چون به احتمال زیاد نسبت اونایی که مشکل دارن به اونایی که سالمن کمتره
    دوست عزیز ،

حرف شما رو قبول دارم ! چون منطقی ه! منطقی ه!

اما اون دوستمون ، نه!!!

متاسفانه ، تو بخش مشاوره ، هرکس رو هر برند و مدلی که خودش خریده ، تعصب بیخودی نشون میده!!! و این درست نیست!

چون ، این تعصب باعث تصمیم نا درست دیگران میشه!

توجه کنید ، که اگر همین روند رو پیش بگیرید ، تاپیک بسته میشه!

5. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه cofs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    در قلب کسی که عاشقشم

پيش فرض متاسفم برای خودم

من این تاپیک رو ایجاد کردم ولی تا حالا کسی واقعا نتونسته کمکم کنه.
    همش بحث های بیخودی و الکی و سواد همدیگه رو به رخ همدیگه می کشین واقعا متاسفم خودم.
    مجبورم شانسکی برم و یکی از این مدل ها رو انتخاب کنم.
    باز هم متشکرم از راهنماییهاتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بنظرم ممکنه این مشکل فن که microsoft24 هم به اون اشاره کرد، مربوط به تعدادی از لبتاپ هاست که در محدوده زمانی خاصی زده شده و و تعدادیش هم به ایران اورده شده. واقعا از سونی بعیده که در تمام مدل های cw این مشکل، اونم از جهت فن رو داشته باشه.

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من مدلی که معرفی کردید studio 1557 رو هم رفتم بررسی کردم از نظر سی پی یو که حرف نداره واقعا فوق العاده است یعنی می توان جز ابر لپ تاب ها از این نظر قرار داد ولی از نظر کارت گرافیکی وضعیتش خیلی وحشتناکه به طوری که در سایت نت بوک چک 14% از سونی که من معرفی کردم عقب تره و خیلی از بازی ها رو هم نمی تونه اجرا کنه
    در ضمن رم این دل ddr2 است و رم سونی که من گفتم ddr3 است
    حالا نظرتون چیه؟
    دوست من شما ناراحت نشو اینجور اتفاقا زیاد میوفته ..
    در ضمن شما بگو کدوم بازی رو میگی من بهت میگم اجرا میکنه یا نه ..!!

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

من این تاپیک رو ایجاد کردم ولی تا حالا کسی واقعا نتونسته کمکم کنه.
    همش بحث های بیخودی و الکی و سواد همدیگه رو به رخ همدیگه می کشین واقعا متاسفم خودم.
    مجبورم شانسکی برم و یکی از این مدل ها رو انتخاب کنم.
    باز هم متشکرم از راهنماییهاتون
    راستی اگه پولتون میکشه 1557 رو بگیرین که واقعا از لحاظ پردازش فوق العادست..
    اگر هم نه 1555 رو بگیر حالشو ببر چون زیاد تفاوتی در پردازش نمیکنه و شما مطمئن باش تفاوت رو احساس نمیکنی.
    وقتی گرفتی سعی کن سون 64 بیتی بریزی روش.
    موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سونی فقط قشنگه بقیش آشقاله،حقیقت مطلب

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سونی فقط قشنگه بقیش آشقاله،حقیقت مطلب
    هنوز نیومده از اووووووون حرفهااااااااااا زدیاااا!!!
    البته نظر شما محترمه

11. 6 کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اول اینکه دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما مشاوره میخواهید لزومی نداره اینهمه لینک ضمیمه پستتون کنید ، مدل بگید دوستان بر اساس همون راهنمایی میکنن

در مورد انتخاب شما بین این دو برند و مدل اول توضیح بدم که سری Studio به جرات میشه گفت کمترین آمار خرابی رو بین لپ تاپ های دل داره و کاملا دستگاه هایی با کیفیت هستند ، البته من مدل 1557 رو بیشتر ترجیح میدم تا 1555
    در مورد CW ببینید ، بحث مشکلات فن و خرابی های متعدد شد . این رو بگم که سری CS کاملا مشکل فن داشت و یا فن از کار میفتاد یا صدای زیادی تولید میکرد یا نمیتونست جریان هوا رو خوب منتقل کنه که همشون نیاز به تعویض داشتند ( مدلهایی که خراب شدن )
    تو همین فروم خودمون چندین بار گزارش خرابی فن CS داشتیم
    در مورد اینکه این ایراد در CW هست باید بگم که این سری تازه وارد شده و نمیشه در این مورد الان نظر قطعی داد ، باید 1 سال تموم کسی که خریده استفاده کنه و ببینه مشکل CS در اینها هست یا نه
    البته CW مدل بروز شده و آپگرید شده CS هست و در ظاهرش هم تغییرات کمی دادند و ممکنه این ایراد رو هم داشته باشه
    از نظر مشخصات سخت افزاری من CW رو پیشنهاد میکنم ولی به اعتقاد من کیفیت ساخت سری استودیو دل دست کمی از سونی نداره .

ببینید سری های مشکل دار سونی به ترتیب اول : FW
    دوم : CS
    سوم : NW

بر حسب بازار فعلی من دارم میگم و چیزی که از تعمیرکارها سراغ دارم

13. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •