سلام - دوست محترم , شما كه تجربه استفاده از CW رو نداري , اخه چرا تو همه تايپيك ها ميايي و اين سري CW رو خراب ميكني = كي ميگه فنش خوب كار نميكنه ! + شما خودت از اين سري خوشت نمياد , دوست داري عقيده خودت رو به ديگران تحميل كني ! برو از اونايي كه دارن بپرس = هر كه CW داره , خيلي هم ازش راضي هست - سري CW جزو محبوب ترين هاست ! راستييييييييي , نوت بوك مگه تخم مرغ شانسيه , كه شانسي خوب در بياد ! + = سعي كنيد از روي عقل و منطق صحبت كنيد , نه از روي مسائل ديگه ...... = + پس اون تيتر آخر كه نوشتي , بيشتر به خودت دلالت داره ........ !
شما از کجا می دونی ؟؟؟
شما کاملا در اشتباهید ، شما هر مدلی از هر برندی که بگید من باهاش کار کردم! (بی اغراق
)
من دوست ندارم ، چیزی رو به دیگران تحمیل کنم! ولی باید واقع بین باشید ! شما تعصب بیخودی دارید !که این ضعف شماست!
من قصد توهين به هيچ كس رو ندارم - ولي گاهي اوقات حرف هايي زده ميشه كه من نميتونم قبول كنم !
اتفاقا ، من فکر میکنم ، نه تنها شما قصد توهین دارید ، بلکه بیخودی دارید این تاپیک رو هم بهم می ریزید!
خوب است بدانید ، قصد ما تو این بخش ، فقط مشاوره ست! که هموطنامون بتونند درست انتخاب کنند! ، نه چیز دیگه!
اگر هر کس رو هر برند و مدلی که خودش داره بیاد بیخودی تعصب نشون بده ، که نمیشه!
پس تعصبت رو بزار کنار و واقع بین باش ، تاپیک های زیر رو ببینی بد نیست :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
و...!
پس نگید ، نه ،!!!
اینم انجمن وایو :
This is the sound that the VAIO C Series fan makes, as you can here it is very loud and goes on every time the fan starts or stops wich is really anoying, it's unbelivable to get get this problem from a sony product!