متاسفانه zn50 فقط در كره جنوبي موجود هست![]()
متاسفانه zn50 فقط در كره جنوبي موجود هست![]()
الان سایت gsmaria زده گوشی موجوده !خبری در این مورد داری که اومده به بازار یا نه؟![]()
سلام.گوشي من موتورولا v3i هست.مشكي من اينه كه : يه smsطولاني رو از يه گوشي ديگه بهش مي فرستم ،بعد كه مي خوام همون رو forwardكنم ،از تعداد كاراكترها خودش كم مي كنه.يعني نمي تونم يه sms طولاني رو با اين گوشي به كسي بفرستم در حاليكه همون smsطولاني رو وقتي با گوشيهاي ديگه امتحان كردم ،فرستاده شد.
خلاصه اينكه چيكار كنم تا اس ام اس طولاني رو با motorola v3i بتونم سند كنم؟
بله زده موجود اما در بازار جهاني و اختصاصا" در بازار كره جنوبي
نميدونم موتورولا چرا بعضي گوشي ها رو فقط تو يك كشور ريليز ميكنه ؟
شايد ميخوادببينه اگه استقبال شد فروشش رو جهاني كنه ؟
غير از zn50 يه مدل ديگه هم هست كه من واقعا" عاشقشم و گوشي محشري بايد باشه از سري razr با دوربين 5مگاپيكسلي ! و ال سي دي 2.2اينچي بيروني كه لمسي هم هستش و گوشي فوق العاده ايه
گوشی موتورلای v3من سی دی راه انداز ندارد و از جایی هم نمیتوانم پیدا کنم
از بزرگواران اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم از ایشون
سلام من گوشی موتورولا a1200 دارم فلشش کردم ولی موقع فلش error داد حتی به بوت هم نمی ره یعنی بوت یک لحظه می آد و قطع می شه لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
میشه نقاط ضعف و قوت گوشی موتورولا e8 رو بگید؟
اگه زياد اهله موزيك گوش دادني حتما" بخرش البته اين گوشي مال 3 سال پيشه
ببينم نو ميخواي بخري
چه مقدار ميخواي هزينه كني ؟
نقاط قوت : كيفيت صوتي و mp3 player عالي - ديزاين بسيار شيك و يگانه - كيفيت ساخت مونتاژ و متريال عالي
نقاط ضعف : ال سي دي كوچك - دوربين 2mp -
ممنون از fire عزیز. فقط به نقاط قوتش من سیستم عامل( open source(motomagx و cpu532mhz رو هم لازمه اضافه کنم. کلا همونطور که فایر عزیز گفتن برای موزیک یکی از بهترین گوشی ها هستش.ضمن اینکه بازی ها و نرم افزارهای زیادی هم توی این چندوقت واسش ساخته شده(پورت شدن) که باعث شده گوشی بیشتر حالت لینوکسی به خودش بگیره تا جاوایی.نمونه عکس های گرفته شدش هم توی قسمت عکس های گرفته شده با zn5 هست.اگه اطلاعات دیگه ای خواستین در خدمتیم.
قیمتش چنده الان؟
نو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)