تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 109 از 296 اولاول ... 95999105106107108109110111112113119159209 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,081 به 1,090 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    لطفا برای فصل بعد اسم منم جزء رزرو ها بذارید
    ممنون
    حتما دوست عزیز .

نه نمیدونم بگو چیه خیلی دوست دارم بدونم.
    در مورد اون ویژگی تورس هم صحبت کن.

راستی اگه زحمتی نیست قیمت تیری آنری رو هم در بیار.و لنون رو

این بازیکن از قدرت حفظ توپ بسیار بالایی برخورداره من اولین بار پارسال توی نسخه 2009 متوجه این خصوصیت کم نظیر این بازیکن شدم . یک بازیکن دیگه بنام سیلوا ( تیم ملی اسپانیا ) که حتما میشناسیش اون هم توی نسخه 2009 این خصوصیت رو داشت . من هنوز توی این نسخه اونو امتحان نکردم .

خصوصیت تورس رو فعلا نمیگم من قبلا توی تاپیک این بازی تمام کارتهای مهارتی و کارتهای تخصصی بازیکنان رو بصورت کامل توضیح داده بودم این بازیکن دو تا ویژگی رو همزمان داره چیزی که بقیه مهاجمین همزمان اون دو تا رو ندارن .به همین خاطر برتری ویژه ای توی یک زمینه خاص پیدا کرده . عادل جان به احتمال بسیار زیاد شما تا الان متوجه این ویژگی نشدی و ازش استفاده نمیکنی پس این بازیکن رو به من بده تا هم من به هدفم برسم و هم اینکه پول بسیار خوبی گیر شما بیاد من حاضرم 85 میلیون روی این بازیکن مایه بذارم اگه حاضری بسم ا...

حسین جان من میگم چه طوره شما قیمت بازیکنان تیم من رو بگی چه قدره بعد علاوه بر اون حدود 150 میلیون دلار هم به من بدی کافیه البته یکمی پایین تر هم راضی هستم.این جوری کار شما هم کم میشه.

تقریبا یک چیزی شبیه همینم میشه .
    Last edited by 4039; 17-02-2010 at 21:03.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تقریبا یک چیزی شبیه همینم میشه .
    حالا اون مبلغی که گفتم اگه زیاده یکمی میشه کمتر کرد ولی با این کار فکر کنم عادلانه تر باشه. الان مثلا تیمی مثل چلسی بازیکنانی با قیمت خیلی بالا داره که راحت می تونه به جای اونا بازیکنان خیلی خوبی بخره.
    حالا جدای از اینها فکر کنم بازیکنانی مثل جو کول و زیرکوف فکر کنم زیاد لازم نداشته باشی.حاظری با بازیکنان من اونارو معاوظه کنی؟راستی فکر کنم براساس پیش فرض بازی بازیکنان رو قیمتگذاری کرده یعنی مثلا شوچنکو که توی چلسی نیستش.فکر کنم خیلی وقت هست که از چلسی رفته.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حالا اون مبلغی که گفتم اگه زیاده یکمی میشه کمتر کرد ولی با این کار فکر کنم عادلانه تر باشه. الان مثلا تیمی مثل چلسی بازیکنانی با قیمت خیلی بالا داره که راحت می تونه به جای اونا بازیکنان خیلی خوبی بخره.
    حالا جدای از اینها فکر کنم بازیکنانی مثل جو کول و زیرکوف فکر کنم زیاد لازم نداشته باشی.حاظری با بازیکنان من اونارو معاوظه کنی؟راستی فکر کنم براساس پیش فرض بازی بازیکنان رو قیمتگذاری کرده یعنی مثلا شوچنکو که توی چلسی نیستش.فکر کنم خیلی وقت هست که از چلسی رفته.

وحید جان من فکر میکنم شما از اول دوست داشتی تیم چلسیو برداری اما توی رو در باسی گیر کردی اورتون رو برداشتی بدون هیچ تعارفی من تیم چلسیو همین الان با تیم شما عوض میکنم . اولین نفری که بعد از پست من توی این تاپیک پست زد خودت بودی بنابراین حق داشتی بهترین تیم لیگو برداری اما من این تیمو برداشتم .
    این تیم حق شماست نه نگو تیمو بردارو برو خدا پشت و پناهت . منم با اجازه بچه ها یک بودجه ای به اورتون اختصاص میدم و با این بودجه چند تا بازیکن خوب میخرم تا خیلی تیمم ضعیف نباشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام دوستان گل
    من متاسفانه به دليل وقت بسيار فشرده كاري نتونم ليگو ادامه بدم از صبح ساعت 8 تا 2و بعدظهر از ساعت 3:30 تا ده شب ديگه رمقي برام نميمونه تازه از اين هفته دانشگاهم كلاساش شروع ميشه
    حسين جان اگه مشتري دست به نقدي داري تيممو واگذار ميكنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام دوستان گل
    من متاسفانه به دليل وقت بسيار فشرده كاري نتونم ليگو ادامه بدم از صبح ساعت 8 تا 2و بعدظهر از ساعت 3:30 تا ده شب ديگه رمقي برام نميمونه تازه از اين هفته دانشگاهم كلاساش شروع ميشه
    حسين جان اگه مشتري دست به نقدي داري تيممو واگذار ميكنم
    مسعود جان نکنه بخاطر صحبتهای بالا داری این حرفو میزنی ما هیچ مشکلی از بابت تیم نداریم . قضیه تیم وحید هم که قرار تیم من بشه با خرید چند بازیکن کاملا حل میشه پس اگه مشکلی نداری لطفا لیگو ادامه بده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

حسين جان چشم تا جايي كه بتونم ادامه ميدم اما تا شنبه عملا بد جور گيرم
    انصافا من از اينكه اخر هستم اصلا ناراحت نيستم و خيلي هم دارم از اين تغييراتي كه شما در بازي داديد حال ميكنم در نسخه هاي قبلي من از صدر جدول پايين نمايدم اما اين نسخه من براي اولين بار در pes در مستر ليگ در رتبه هشتم قرار گرفتم و واقعا برام جذاب بود باشه چشم حسين جان
    در ضمن ادريانو را براي من رزرو كن تا من وقتم يك كمي ازاد تر بشه جانشينشو بهت ميگم احتملا فردا ساعت 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان من فکر میکنم شما از اول دوست داشتی تیم چلسیو برداری اما توی رو در باسی گیر کردی اورتون رو برداشتی بدون هیچ تعارفی من تیم چلسیو همین الان با تیم شما عوض میکنم . اولین نفری که بعد از پست من توی این تاپیک پست زد خودت بودی بنابراین حق داشتی بهترین تیم لیگو برداری اما من این تیمو برداشتم .
    این تیم حق شماست نه نگو تیمو بردارو برو خدا پشت و پناهت . منم با اجازه بچه ها یک بودجه ای به اورتون اختصاص میدم و با این بودجه چند تا بازیکن خوب میخرم تا خیلی تیمم ضعیف نباشه .
    حسین جان من درسته طرفدار چلسی هستم ولی چون شما تایپک رو زدی و خیلی زحمت کشیدی نمی تونم اینو قبول کنم. جدی این پیشنهادت آخر فردین بازی بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض كارتهاي بازي

سلام حسين جان خسته نباشين
    ميشه اون صفحهاي كه كارتهاي بازي رو معرفي كردي واسم بگي
    ممنون

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

شرمنـــده حیسن جان اصلا حواسم نبود از سر کار اومده بودم خسته بودم حواسم نبود چشمم به استامینا و آمار های قرمز بازیکنا افتاد فکر کردم تعدیل نشدند. حسین جان اگه برات ممکنه قیمت این بازیکنا رو بهم اطلاع بده : Friedel >> Aston Villa _ Lennon >> Tottenham _ Upson >> West Ham _ Heskey >> Aston Villa خیلی ممنـــون .
    سلام بر شما. حسین جان مارو یادت رفته ها یه گوشه چشمی هم به ما داشته باش تمام بازیکنا رو که فروختین و ما از قافله جا موندیم . فی این چند تا بازیکن تو بازار چقدره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسين جان چشم تا جايي كه بتونم ادامه ميدم اما تا شنبه عملا بد جور گيرم
    انصافا من از اينكه اخر هستم اصلا ناراحت نيستم و خيلي هم دارم از اين تغييراتي كه شما در بازي داديد حال ميكنم در نسخه هاي قبلي من از صدر جدول پايين نمايدم اما اين نسخه من براي اولين بار در pes در مستر ليگ در رتبه هشتم قرار گرفتم و واقعا برام جذاب بود باشه چشم حسين جان
    در ضمن ادريانو را براي من رزرو كن تا من وقتم يك كمي ازاد تر بشه جانشينشو بهت ميگم احتملا فردا ساعت 2
    مسعود جان با توجه به اینکه سرت شلوغه حتما هر روز وقتهای آزادتو بگو تا بازیهاتو منطبق با برنامت تنظیم کنم . قبل از اینکه لیگ راه بیفته قرار بود هر دو روز فقط یک هفته از لیگو بازی کنیم اما بازیها اینجوری پیش نرفت به نظر میرسه بهتر باشه هر روز فقط یک هفته رو برگزار کنیم تا هم جذابیت بازیها باقی بمونه و هم اینکه بچه ها تحت فشار نباشن که روز چند بار سر یک ساعت مشخص ملزم به انجام بازیهاشون باشن .

حسین جان من درسته طرفدار چلسی هستم ولی چون شما تایپک رو زدی و خیلی زحمت کشیدی نمی تونم اینو قبول کنم. جدی این پیشنهادت آخر فردین بازی بود
    فردین چیه وحید جان ؟ من جدی دارم میگم ببین من تعصب زیادی به چلسی ندارم چون تیم اول من چلسی نیست اما تیم اول تو چلسیه و این تیمو خیلی دوست داری بنابراین این تیمو بردار و یا حداقل من از هر پست یکی دو تا بازیکن بهت میدم ( بجاش باید بازیکن بهم بدی ) .

سلام حسين جان خسته نباشين
    ميشه اون صفحهاي كه كارتهاي بازي رو معرفي كردي واسم بگي
    ممنون
    سلام حامد جان
    راستش باید توی پستهام پیداش کنم تقریبا مال همون اوایلی بود که تازه بازی اومده بود .

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

سلام بر شما. حسین جان مارو یادت رفته ها یه گوشه چشمی هم به ما داشته باش تمام بازیکنا رو که فروختین و ما از قافله جا موندیم . فی این چند تا بازیکن تو بازار چقدره ؟

آرمین جان شرمنده من متوجه این پست نشدم بین دو نیمه بازی که داره برگزار میشه قیمتها رو میذارم توی تاپیک .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •