دیروز حدود ساعت 9 شب گویا فقط سرویس شاتل قطع بوده ... همسایه ما سرویس آسیا داشته و مسنجرهاش کار میکرده!!!!
شاتل هم قبول نمیکنه...
دیروز حدود ساعت 9 شب گویا فقط سرویس شاتل قطع بوده ... همسایه ما سرویس آسیا داشته و مسنجرهاش کار میکرده!!!!
شاتل هم قبول نمیکنه...
بنده هم با همارا سیستم تبریز چک کردم هیچ مشکلی نداشتند و سرعتشون هم درست بوده .
طبق پست اول شکایتتون رو ارسال کنید.
آقایونی که با شاتل مشکل دارند اعلام کنند تا هماهنگ کنیم و با همدیگه شکایت کنیم. این تاپیک 12 صفحه جلو رفته ولی هیچ هماهنگی ای تا الان صورت نگرفته .
دوستان من یه پیشنهاد دارم البته میتونید بپذیرید و میتونید هم نپذیرید اختیار باشماست
سازمان تنظیم رو بیخیال بشید. از طریق حقوقی پیگیری کنید . البته باز ارجاعیه به سازمان تنظیم میشه و دادگاه شما رو به اونجا پاس میده ( ولی از لحاظ حیثیتی میشه روش حساب کنی حداقلش یه خورده آبرویش میرهو باعث میشه دست و پاشو گم کنه
)
ولی بازم بی تاثیر نیست
نظر من بیشتر روی مسئله حقوقی هست همون طور که رییس مخابرات رو چند وقت پیش صبانت به دادگاه کشوند ( البته خیالت هم راحت باشه که اونجا هم یه باندبازی بوده و حق صبانت پرداخت نشده که رفته شکایت کنه وگرنه 3 تومن آبونمان مخابرات چه منفعتی برای صبانت داره ولی دیدی که مخابرات رو به لرزه انداخت .) توی تمامی سایتهای خبری این قضیه رو اوردن و حداقل این صحبت صدا کرد ! و برای چند روز سوژه بود بزارید این شاطر !!! هم چند روزی سوژه بشه
اینم مدرک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امید وارم این اعتراض ها نتیجه ای داشته باشد؟
اگر هیچ فایده ای نداشته باشه ضرری هم نداره به شرطی که حداقل 30 نفر اینکار رو انجام بدهند.
شما قرارداد رسمی دارید ؟؟/
به نظر من همین نارضایتی دوستان و اعلامش در فروم های مختلف باعث میشه که عده بیشماری از کاربران اینترنت سراغ چنین شرکتهایی نرن.
شاید به شکایتها رسیدگی نشه ولی مشتریان این شرکتها رو مردم تشکیل مدن و همین مردم به عنوان مشتری چنین شرکتهایی رو غول بازار میکنند پس همین مردم اگر شکایتشون به جایی هم نرسه همونطور که شرکتی رو بالا میبرند میتونند زمین هم بزنند بدون شکایت.
موفق باشید
با کی قرارداد دارم؟
کسی آدرس این تاپیک رو برای شرکت قاطر فرستاده؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)