تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 30 اولاول ... 16222324252627282930 آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 294

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی معرفی گوشیهای سامسونگ در کنگره جهانی موبایل ا MWC 2010 ا

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی منو توجیه کنه ! ...پست قبلی اگه اشتباست بگید اشتباست با دلیل ...تا بگم ...

بعد این cpu های cortex که بیشتر استفاده میشه از قبیل a8 ..a9 ..a5.. a9 MP Core زیر شاخه ARMv7-A هستن

که این cpu a8 cortex ما که از ش صحبت میکنیم ...

از 600 مگاهرتز داره تا 1 گیگا هرتز و بالاتر هم ساخته نشده ...

و در این گوشی ها استفاده شدن

Apple iPhone 3GS, Motorola Droid, Palm Pre, Samsung i8910, Sony Ericsson Satio, , Nokia N900

که الان 1 گیگا هرتزش روی همین گوشی wave هستش ...

2. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا يه چيزي بگيد كه منم بفهمم

اين wave رو كه ميبينم ياده يو 600 ميوفتم ... شايد بخاطر قطرش باشه ... ولي اين مشهوده كه سامسونگ اينبار خيلي خوب كاركده ... جدا از اينكه سي پي يوش معماريه اوس بناست يا امير ... در عملكرد كه فوق العادست.
    البته خيلي دوس دارم درباره اين سيستم عاملش -اگه بشه گفت سيستم عامل- بادا بيشتر بدونم ... چون بنظرم خيلي از روند تسريعي اين به اصطلاح os از درون سي پي يو اعمال نميشه.
    بادا:
    با خصوصیاتی چون وضوح wvga 480*800
    قابلیت مولتی تاچ
    رابط کاربری فلش flash.ui
    سنسور های اضافی نسبت به ایفون
    و صفحه نمایش oled super
    قابلیت های خوبی رو ارائه میده و البته بازی های این سیستم عامل از نظر گرافیک با بازی های ایفون برابری کرده و شاید هم نسبت به ایفون بهتر باشد.
    چند عکس از بازی های این سیستم عامل :

4. 4 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بردار مشکل از همینجاست شرکت هایی مثل TI و freescale یک محصول میسازن سودشو که کردن لایسنسش را میفروشن به یه شرکت دیگه ولی اسم ARM یعنی اینکه باید اول از همه به TI و freescale پول بده
    ببنید معماری و استندارد ARM یا Advanced RISC Machine یه ایده ثبت شده و استاندارد بین شرکت های مادر الکترونیک توی امریکا هستش که لابراتو تحقیاتی مشترک داره همه این ماجرا ها هم بر میگرده به معدن سلیکون تگزاس که بزرگترین معدن سلیکون دنیاست و همه مخفی کاری های الکترونیکی دنیا اونجا انجام میشه
    از سال 1983 شرکت های مادر تحقیات کردن هزینه کردن ، هر شکرتی دومی هم بخواد تحت نام ARM تراشه بسازه اول باید لایسنس بگیره بعد به شرکت های مادر پول بده و نقشه و مجتمع پردازنده و استانداردش که باید بر پایه 32-bit ISA in terms باشه
    حالا شما فکر کردی میان نقشه ARM Cortex-A9 MPCore را بهش میدن نه برادر خیلی بهش حال بدن میگن روی ARM Cortex-A9 عادی کار کنه و توسعه بدتش هیچ موقع نمیان تحقیقاتی را که هنوز هزنیه تحقیقش در نیامده بدن به شرکت دوم
    امریکا تمام تکنولوژی های اسمبل کردن را به همتا های آسیایی داد ولی هرگز تحقیقات و لابراتور های شرکت های اسلیش به آسیا نمیرن نمونش
    Intel , AMD X86
    ATI , NVIDIA PC Graphic
    همه تو تایوان تولید میشن ولی هیج دفتر تحقیقاتی و لابرتوری تو آسیا ندارن فقط تو US
    شما میدونی تو همین کارت های گرافیک ATI جدید از پایه الگوریتم ARM11 استفاده شده ؟ حالا اگه باید به سامی بدن که ATI و NVDIA باید تخته کنن
    پردازنده ایی که برای اپل ایفون زده داستانش اینه که شرکت های مادر پولشو میگرن سامسنوگ تولیدش مکنه یه سودی هم خودش میکنه...
    امریکا هیچ موقع موشتشو کامل برای کسی باز نمی کنه

سامی واقعآ داره خوب پیش همین که با ARM قرداد بسته خیلی هنر هستش ولی دیگه تند نرید خواهشآ
    ببینید arm یه شرکتی هست که core یا هسته میسازه
    در واقع تنها شرکتی هست که واسه موبایل هسته میسازه
    بعد مثلاً یه شرکت مثله TI میاد با استفاده از اون هسته که مثلاً arm 11 هست چند نوع پلتفرم برای گوشی میسازه
    مثلاً یکیش 2420 هست و یکیش 2430
    بعد میاد یه سری چیزا بهش اضافه میکنه
    مثله شتاب دهنده 2 بعدی و 3 بعدی که الان رو هر دوتاش هست
    این دوتا پلتفرم تو هسته مرکزی یکی هستن .. فرقشون تو شتاب دهنده 3 بعدی هست و مصرف باتری

بعد شرکت arm میاد هسته های جدید معرفی میکنه مثله arm cortex a8 که فرکانس بالاتر و کش و باس بیشتری دارن
    بعد دوباره شرکتا میان با استفاده از اینا پلتفرم میسازن
    این هسته ها بین 600 تا 1 گیگاهرتز یا بیشتر کلاک میشن
    این میزان کلاک شدن به معماری شرکت سازنده بستگی داره
    مثلاً کوالکام یه کاری میکنه که خیلی داغ نکنه در نتیجه میتونه بیشتر کلاکش کنه

پس arm خودش به تنهایی چیزی نیست که شما میگی سامسونگ باهاش قرار داد بسته
    اگه اینجوریه همه پلتفرما ماله arm ه بعد شرکتا میرن باهاش قرار داد میبندن که براشون بسازه

کلاً شما اشتباهت اینه که داری سامسونگو با arm مقایسه میکنی
    سامسونگ سی پی یوهاشو با هسته arm میسازه مثله همه شرکتها

این tiomap 4440 فکر نمیکنم به این زودیا رو گوشی استفاده بشه ... فعلاً برای دستگاه های بزرگتر مثله تبلت ها استفاده میشه

6. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

ببینید arm یه شرکتی هست که core یا هسته میسازه
    در واقع تنها شرکتی هست که واسه موبایل هسته میسازه
    بعد مثلاً یه شرکت مثله TI میاد با استفاده از اون هسته که مثلاً arm 11 هست چند نوع پلتفرم برای گوشی میسازه
    مثلاً یکیش 2420 هست و یکیش 2430
    بعد میاد یه سری چیزا بهش اضافه میکنه
    مثله شتاب دهنده 2 بعدی و 3 بعدی که الان رو هر دوتاش هست
    این دوتا پلتفرم تو هسته مرکزی یکی هستن .. فرقشون تو شتاب دهنده 3 بعدی هست و مصرف باتری

بعد شرکت arm میاد هسته های جدید معرفی میکنه مثله arm cortex a8 که فرکانس بالاتر و کش و باس بیشتری دارن
    بعد دوباره شرکتا میان با استفاده از اینا پلتفرم میسازن
    این هسته ها بین 600 تا 1 گیگاهرتز یا بیشتر کلاک میشن
    این میزان کلاک شدن به معماری شرکت سازنده بستگی داره
    مثلاً کوالکام یه کاری میکنه که خیلی داغ نکنه در نتیجه میتونه بیشتر کلاکش کنه

پس arm خودش به تنهایی چیزی نیست که شما میگی سامسونگ باهاش قرار داد بسته
    اگه اینجوریه همه پلتفرما ماله arm ه بعد شرکتا میرن باهاش قرار داد میبندن که براشون بسازه

کلاً شما اشتباهت اینه که داری سامسونگو با arm مقایسه میکنی
    سامسونگ سی پی یوهاشو با هسته arm میسازه مثله همه شرکتها

این tiomap 4440 فکر نمیکنم به این زودیا رو گوشی استفاده بشه ... فعلاً برای دستگاه های بزرگتر مثله تبلت ها استفاده میشه
    خیلی خوبه ادامه میدی عزیزم اینو بخون ARM شرکت نیست
    بهش میگن ARM architecture
    یک استندارد معماری تراشه هست پیر شدم اینقدر گفتم
    processors developed by major licensees include DEC StrongARM, Freescale's i.MX, Marvell (formerly Intel) XScale, NVIDIA's Tegra, ST-Ericsson Nomadik, Qualcomm's Snapdragon, and the Texas Instruments OMAP product line.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو بخوند بعد پست بدید

8. 5 کاربر از Apachi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

بادا:
    با خصوصیاتی چون وضوح wvga 480*800
    قابلیت مولتی تاچ
    رابط کاربری فلش flash.ui
    سنسور های اضافی نسبت به ایفون
    و صفحه نمایش oled super
    خب البته همه اينا خيلي فوق‌العادن ... و بنظرم هر گوشيه كه اين قابليت‌ها رو داشته باشه ... گوشيه هوشمند حساب ميشه ... البته اگه نشه هم مهم نيست.!

ولي بحث سره اينه كه صرف داشتن اين قابليتها دليل بر داشتن سيستم عامل نيست ...
    همونطور كه گوشي‌هاي زير اين قابليت ها رو دارن ... ولي عملا سيستم عاملي براشون معرفي نشده ... و درجاهايي هم سازنده افتخار كرده كه بدون سيستم عامل هستن :
    LG arena , bl40 , viewty

نكته «منظور از سيستم عامل ... يه رابط سخت افزاري با تمام امكانات محاسباتي و پارامترهاي ورودي و خروجي هست ، وگرنه شكي نيست كه هيچ ماشيني - يا وسيله الكترونيكي- بدون سيستم عامل نيست.»

حرف و حديث درباره اين گوشي زياده ... الان هم كه بچه‌ها دارن درباره سي پي يو بحث ميكنن ... كه براي من مفيده - هر سال از اين بحثا ميشه ، ولي حوصله خوندنشون رو ندارم

10. 6 کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر نمیکنم ال ی ارنا برای gaming خوب باشه ! یا متن باز باشه که هر برنامه نویسی راحت بتونه براش برنامه بنویسه !

یه خبریو قبلا تو تایپک بادا گذاشته بودیم که فکر کنم شما نخوندی

اين سيستم عامل Open Source بوده و بر مبنای لينوکس ميباشد. از C++ و Flash پشتيبانی کرده و بنابراين امکانات رفاهی خاصی را برای Developer ها فراهم کرده است. در اين جلسه، نماينده اي از Gameloft،يکی از بزرگترين شرکت های توليد کننده بازی های موبايل، نيز حضور داشت و در دفاع خود از Bada گفت که اين سيستم عامل بسيار برای Gaming مناسب است.

Samsung از همين الان اعلام کرده که حدود 2.7 ميليون دلار جايزه برای developer ها کنار گذاشته، يعنی همان مسابقه 100 هزار دلاری را که برای Omnia II به راه انداخته بود ميخواهد به صورت بسيار گسترده تری برای Bada ادامه بدهد!!!

ولی يک مسئله کاملا مشخص است، حضور Gameloft,Konami,EA Mobile و Capcom در کنار سامسونگ در اين جلسه، نشان ميدهد که توجه بسيار زيادی به صنعت Game شده است

12. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خب البته همه اينا خيلي فوق‌العادن ... و بنظرم هر گوشيه كه اين قابليت‌ها رو داشته باشه ... گوشيه هوشمند حساب ميشه ... البته اگه نشه هم مهم نيست.!

ولي بحث سره اينه كه صرف داشتن اين قابليتها دليل بر داشتن سيستم عامل نيست ...
    همونطور كه گوشي‌هاي زير اين قابليت ها رو دارن ... ولي عملا سيستم عاملي براشون معرفي نشده ... و درجاهايي هم سازنده افتخار كرده كه بدون سيستم عامل هستن :
    LG arena , bl40 , viewty

نكته «منظور از سيستم عامل ... يه رابط سخت افزاري با تمام امكانات محاسباتي و پارامترهاي ورودي و خروجي هست ، وگرنه شكي نيست كه هيچ ماشيني - يا وسيله الكترونيكي- بدون سيستم عامل نيست.»

حرف و حديث درباره اين گوشي زياده ... الان هم كه بچه‌ها دارن درباره سي پي يو بحث ميكنن ... كه براي من مفيده - هر سال از اين بحثا ميشه ، ولي حوصله خوندنشون رو ندارم

تو بیا همون کلوپ خودمون. کی گفت بیای از کلوپ موتو بیرون؟ آبرومونو بردی با این سخنرانی افتضاح!
    دوستان خواهش میکنم همون اخبار سامی رو ادامه بدین. ما هم استفاده کنیم. تاپیک داره به فنا میره.

14. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

خیلی خوبه ادامه میدی عزیزم اینو بخون ARM شرکت نیست
    بهش میگن ARM architecture
    یک استندارد معماری تراشه هست پیر شدم اینقدر گفتم
    processors developed by major licensees include DEC StrongARM, Freescale's i.MX, Marvell (formerly Intel) XScale, NVIDIA's Tegra, ST-Ericsson Nomadik, Qualcomm's Snapdragon, and the Texas Instruments OMAP product line.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو بخوند بعد پست بدید
    ببین شما میگی فقط سامسونگ با arm قرار داد میبنده ... بقیه شرکتا اینجوری نیستن
    اشتباه شما اینه که سامسونگو مقابل arm میدونی
    سامسونگم مثله بقیه شرکتا با استفاده از arm پلتفرم میسازه
    حالا ما اومدیم سامسونگو با مثلاً ti مقایسه کردیم
    میگی سامسونگ ضعیفتره در حالی که مدرکی نداری

16. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

فکر نمیکنم ال ی ارنا برای gaming خوب باشه
    من خيلي توي زمينه برنامه نويسي و اين چيزها سر رشته ندارم ... ولي ميدونم خيلي بازي‌ها روي جاوا هم اجاره ميشن ... كه ميشه گفت نسبت به جاوا بودنشون فوق العادن ( ميدونم كه جاوا براي خودش يه غوله)
    الان هم شايد بگيد اين مثال چه ربطي داره...؟!؟!
    گوشيه كه از flash ui ستفاده كنه ... فقط از جاوا استفاده نكرده ... يه سري توابع gui هم داره ... بنا بر بازخورد زماني هسته وسيله -اينجا گوشي- ازشون استفاده ميكنه.

هيچ شكي نيست ... كه شركت‌هاي Gameloft,Konami,EA Mobile و Capcom بيخود اجازه استفاده از اسمشون رو به هر شركتي نميدن ... ولي من بحثم اين هست ... كه بادا خودش يه هسته مركزي گرافيكي هست ... كه بر روي يه هسته متمركز سيستمي فعاليت ميكنه !

درباره متن باز بودنش هم ... ميشه خيلي پروتوكل زد ... ميشه حتي از SDK استفاده كرد ... كه يه جورايي توهم متن باز به همه دست بده - همون كاري كه اپل براي سافاري انجام داده-.

درنهايت ... هر چي باشه ... فعلا بايد صبر كرد ... و ديد چه اطلاعاتي ازش درز پيدا ميكنه ... يادمه وقتي آي‌فون معرفي شد هم بحث درباره سيستم عاملش بود ؛ چه بسا كه حرفاي شما درست باشه و من خيلي بد بين يا بدون بين باشم :-)))))

راستي ، بهتره اگه بخواييم ادامه بحث رو بريم جلوووووووووووووووووو ... توي تاپيكش ادامه بديم.

18. 3 کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان....

یه مطلبی رو میگم ازتون خواهش میکنم که بدون تعصب پاسخ منو بدید

بنده قصد داشتم که گوشی htc hd2 خریداری کنم اما گفتم بزارم این نمایشگاه هم برگزار شه تا اگه گوشی بهتری از htc hd2 معرفی شد دست نگه دارم و اون گوشی رو بخرم

راستیتش روز اولی که گوشی i8520 با اون رم و رام باور نکردنی و سی پی یو احتمالی 1ghz معرفی شد من htc hd2 رو فراموش کردم و تصمیم قطعی گرفتم که با توجه به مشخصاتی که از این گوشی اعلام شد منتظر ورود i8520 باشم و این گوشی رو بخرم

اما امروز که دیدم این گوشی آب رفته و خبری از اون رمی که اعلام شد نیست و سی پی یوش هم شده 800 پشیمون شدم و باز هم دیدم که گوشی بهتر از htc hd2 معرفی نشده

حالا دوستان به نظر شما آیا این گوشیهای سامسونگی که معرفی شد یعنی i8520 و wave بدون در نظر گرفتن سیستم عامل و شکل و اندازه و قیافه فقط از لحاظ سخت افزار و همچنین امکانات چه برتری نسبت به htc hd2 دارن که منو فعلآ از خرید این گوشی منع کنه تا صبر کنم و این گوشی ها بیاد.............

در عمل که i850 که ضعیف تر از htchd2 هست چه از لحاظ سی پی یو و چه از لحاظ رم.........فقط پروجکتور این گوشی قابل توجه است..........

wave هم که از لحاظ رم نسبت به رم 448 مگابایتی و رام 500 مگابایتی htc hd2 ضعیف تر است...و همنچنین از لحاظ امکانات جانبی دیگر از قبیل وای فای روتر و قطب نما و غیره .........

خواهش میکنم بدون تعصب پاسخ منو بدید..............
    Last edited by bzt; 16-02-2010 at 16:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •