والا من جایی رو نخوندم که در این باره توضیح داده باشه
ولی چون نرم افزار XBN برای ساخت بازی های Xbox 360 هست شاید بتونه بهتون کمک کنه
والا من جایی رو نخوندم که در این باره توضیح داده باشه
ولی چون نرم افزار XBN برای ساخت بازی های Xbox 360 هست شاید بتونه بهتون کمک کنه
در مورد گذاشتن دستگاه به کدام حالت باید بگم که به نظر من (البته نظر شخصیمه یه وقت به بزرگان بی احترامی نشه!) دستگاه و کلا درایور دستگاه باید به سمت عمودی (Vertical) قرار بگیره...به چند دلیل:
1.دستگاه خنک تر میمونه!(GPU & CPU در وضعیتی قرار میگیرن که راحت تر تبادل گرما رو صورت میدن با هوای داخل اتاق)
2.طبق صحبت های آقا شهاب هیچ فرقی هم از نظر دیسک و خم شدن و ... نداره پس این هم از نظر دیسک!
3.دستگاه اون شکلی با ابهت تر وایمیسه!!!
4.توی دستگاه کم تر پرز جمع میشه چون فن ها از پرز فرش دور ترن.
یه وضوعی مغز من رو به خودش مشغول کرده و اون هم اینکه
آیا اگر کنسولمون زیر نور خورشید قرار بگیره چه میشود؟
دوست عزیز هر وسیله برقی اگر در مجاورت مستقیم نور افتاب قرار بگیره بهش اسیب میرسه. حالا این اسیبها بستگی به حالت روشن یا خاموش بودن دستگاه فرق فوکوله.
جون من راست میگی؟؟؟ به جون خودم همین الان داشتم به موضوع فکر می کردم که اگه من از فتحی یه چیز بگیرم مشکل داشته باشه پس میگیره که اقا سعید به داد من رسیدند![]()
نمردیم و XBOX360 ما هم سه چراغه شد!!!
البته تغصیر خودم بود!!! پریز دو شاخی برق دستگاه خراب بود و با یه تکون دستگاه سینه پهلو زد!!
بعد که خاموشش کردم و دو شاخی رو به یه پریز سالم زدم به حول و قوه ای الهی درست شد.
خودمونیم وقتی دستگاه سه چراغ میشه آدم اینجوری میشه:![]()
مگه شما دستگاه رو میزاری روی فرش ؟
من همین الان اومدم خونه و در حد و اندازه یک عدد جنازه مطرح هستم ، ولی در کل فکر میکنم برای نتیجه گیری کمی زود هست ، اگر کسی تونست مقاله ای پیدا کنه در مقایسه با طول عمر دستگاه هایی که عمودی تست شدند و آنهایی که افقی تست شدند یه حالی بده
درست مثل همین تجربه رو من در مورد Ps2 داشتم و وقتی که دستگاه در حالت عمودی بود از هر نظر بهتر کار میکرد تا در حالت افقی ، از اونجایی که در هر سانتی متر از مسیر حلزونی شکلی که یک دیسک از ابتدا تا به انتها داره (حدود چند هزار کیلومتر) هزاران سوراخ وجود داره (هر جا که نور لیزر دیسک عبور کند 0 و هر کجا که عبور نکند 1 - زبان ماشین) کوچکترین لرزش میتونه در خواند اطلاعات دیسک اختلال ایجاد بکنه و در نتیجه مدت بیشتری طول میکشه که دیسک خونده بشه .
طبق بحثی که کردیم میزان تلورانس دیسک در رابطه با انحنای دیسک و ... یا وجود نداره یا اگر هم داشته باشه در حد و اندازه ای نیست که تاثیر بذاره روی جریان خواندن دیسک . ولی این داستان لرزش یک موضوع 100% هست و میتونیم بررسی کنیم ببینیم آیا در حالت عمودی لرزش کل سیستم کمتر هست ، بیشتر یا فرقی نمیکنه .
اون داستان حرارت که دوستان گفتند ممکنه درست باشه چونکه سالهاست که کیس های کامپیوتر به صورت افقی به خاطر همین مساله تهویه تولید نمیشوند .
ادامه بدیم ببینیم به کجا میرسیم![]()
ایا ریختن مداوم بازی تو هارد و حذف کردن مداوم اونا برای هارد مشکلی پیش میاد؟؟؟
نه...البته تا اونجایی که ما و بقیه دوستانمون اینکارا رو میکنن مشکلی پیش نیومده...
نباید مشکلی ایجاد بکنه ، مگر اینکه 360 هم مثل ویندوز نتونه فایل ها رو به صورت منظم روی هارد بنویسه (برای همینه که ویندوز دیفرگمنت داره) که در این صورت ممکنه هار دچار بد سکتور نرم افزاری بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)