تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 45 از 45

نام تاپيک: جوش، آكنه و چربي زير جلدي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من دختری 18 ساله سالهاست که کم خونی Ferritin (ECL) 6.81 بی حالی شدید و لاغر و ضمنا پوستم خصوصا شکم و ناحیه گردن و تاحدودی پشت کمرم لکه های سیاه رنگی زیر پوست فرا گرفته. اخیرا کپسولهای FEEFUL روزانه 2 عدد مصرف میکنم و سردرد دارم راهنمایی فرمایید داروهای دیگر بهتر وجود دارد و همچنین میزان مصرف آن رو در این تاپیک قرار بدید. در ضمن این کبودی شکم تا گردن که تا حالا داروهای کرم موضعی موثر ننبوده همچنین صابون گلستریل و داروهای ترکیبی نتیجه نداد. آیا کبودی شکم از عارضه کم خونی من آمده؟با تشکر

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من دختری 18 ساله سالهاست که کم خونی Ferritin (ECL) 6.81 بی حالی شدید و لاغر و ضمنا پوستم خصوصا شکم و ناحیه گردن و تاحدودی پشت کمرم لکه های سیاه رنگی زیر پوست فرا گرفته. اخیرا کپسولهای FEEFUL روزانه 2 عدد مصرف میکنم و سردرد دارم راهنمایی فرمایید داروهای دیگر بهتر وجود دارد و همچنین میزان مصرف آن رو در این تاپیک قرار بدید. در ضمن این کبودی شکم تا گردن که تا حالا داروهای کرم موضعی موثر ننبوده همچنین صابون گلستریل و داروهای ترکیبی نتیجه نداد. آیا کبودی شکم از عارضه کم خونی من آمده؟با تشکر
    دوست گرامی
    معیار شدت کم خونی میزان هموگلوبین و mcv می باشد . فریتین می تواند ذخایر آهن بدن را نشان دهد . شما بهتر است آزمایشات کامل کم خونی را انجام دهید و در صورت وجود کم خونی از دارو استفاده کرده و پاسخ به درمان را با آزمایش مجدد بررسی نمایید در صورت عدم پاسخ دارو تعویض شود و یا بررسی دقیق تر صورت گیرد.
    feefol داروی خوبی در این زمینه می باشد . فقط مشکلی که در اینجا وجود دارد صحت اصل بودن دارو است چون موارد تقلبی دارو های خارجی مثل feefol فراوان می باشد که تاثیری در درمان بیماری ندارند.
    داروهای دیگری نیز وجود دارند چه ایرانی و چه خارجی که در صورت تایید کم خونی معرفی می کنم.

داره خودمونی میشه pooryak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من پسرم 17 سالمه جوش میزنه صورتم ...هرچند مدت یه جای صورتم پر میشه بعد ی مدت کم میشه تا میاد بعد چند ماه جای جوشا خوب شه دوباره شروع میشه و جای جدیدا میمونه..دیگه واقعا دارم اذیت میشه یه 4 سالی میشه صورتم جوش میزنه

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من پسرم 17 سالمه جوش میزنه صورتم ...هرچند مدت یه جای صورتم پر میشه بعد ی مدت کم میشه تا میاد بعد چند ماه جای جوشا خوب شه دوباره شروع میشه و جای جدیدا میمونه..دیگه واقعا دارم اذیت میشه یه 4 سالی میشه صورتم جوش میزنه
    در مورد جوش و مکانیزم آن دوستان توضیحات کاملی داده اند . در مورد شما در این سن جوشها بصورت طبیعی بوجود می آیند واگر اذیت کننده هستند باید تحت درمان قرار گیرند . درمان میتواند با داروهای موضعی و آنتی بیوتیک خوراکی شروع شود . بهتر است به پزشک پوست مراجعه و تحت درمان قرار بگیرید. یک نکته در مورد جوش اینکه هر چه به تعداد و شدت جوشها حساسیت نشان بدهید و استرس داشته باشید جوشها بدتر می شوند. کمتر به آنها فکر کنید کمتر جلوی آیینه بروید و به هیچ عنوان جوشها را دستکاری نکنید.

5. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

برای جوش نزدن از گرمی هایی مانند تخمه / چیپس و .. استفاده نکنید ..
    آب زیاد بخورید..
    سبزی ها خوب هستند..
    بعد از عرق کردن و چرب شدن پوست ب هر دلیل آن را بشویید این کار از جوش های زیر جلوگیری می کنه ..

از صابون بسیار خوب KIA Beatu GoldStar استفاده کنید که عالیه ..
    تمام چربی های پوست را می گیره و پاک می کنه و برای لک ها هم خوبه ..

این کار رو کنید دیگه حله واسه جوش ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •