تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 36 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 354

نام تاپيک: شکایت قطعی از کم فروشان اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اشکال نداره , بلاگ رو که از آدم نگرفتن . یه بلاگ میزنیم . دوستان اگه موافق هستن یه بلاگ بزنیم دیگه این حرف ها هم توش نیست . دیگه مشکلی برای اینجا هم پیش نمیاد . شاید طول بکشه تا همه تو اون بلاگ جمع شند ولی ارزششو داره به نظر من

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اشکال نداره , بلاگ رو که از آدم نگرفتن . یه بلاگ میزنیم . دوستان اگه موافق هستن یه بلاگ بزنیم دیگه این حرف ها هم توش نیست . دیگه مشکلی برای اینجا هم پیش نمیاد . شاید طول بکشه تا همه تو اون بلاگ جمع شند ولی ارزششو داره به نظر من
    به نظر من بهتره همین جا ادامه بدیم
    فعلا که شاتل مشکلی برای فروم ایجاد نکرده و مدیرا هم که چیزی نگفتن
    همینجا رو شلوغش کنیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ببين دوست من ،شما فقط مثل اينكه خودت و اطرافيانت رو ميبيني
    اصلا درست نيست كه بخاطر چند واحد كه پاس كردي ، ديگرانو به "تو باغ نبودن" و حماقت و... متهم كني
    اكثر بچه ها همه اين چيزا رو ميدونن ،ولي خيليا چاره اي جز اي دي اس ال ندارن
    وقتي چاره ندارن ،به هر دري ميزنن تا همينو اصلاح كنن
    بعضيا امكانات و دسترسيشون براي اينترنت دوربرد محدوده!
    خيليا توي شهرستانن و دسترسي براي خريد اكانت رو ندارن
    خود من بشخصه اگه اينترنت بهتري باشه ،ديوانه كه نيستم از شاتل استفاده كنم ولي وقتي نميشه ،چيكار كنم؟
    شما توي هر تايپيكي ميگي الا و بلا رسيو بايد از دوربرد باشه ،خب يه تايپيك جدا كه زدي ،برو همونجا بحث كن!

ضمنا در مورد شكايت هم چند روز پيش داشتم توي تايپيكا در مورد صبانت سرچ ميكردم كه فهميدم پارسال وقتي كار داشته به شكايت از صبانت و تحريم اون ميكشيده ،شركت صبانت اومده مدير فروم رو تهديد به شكايت از فروم و پيلتر اون كرده ،يعني دقيقا از فروم ترسيدن و ترسوندن!
    اگه دقت كني ،ميبيني همه تايپيكاي صبانت قفل شدن!
    اينكه همه چيز دست مخابراته ،درسته ،ولي مخابرات هم از زمين خوردن شركتاي پاپ خصوصي استقبال ميكنه( مثل قضيه ايرانسل) ،ضمنا شما هم كه داري ياري بهش ميرسوني
    اولا اون واحدها رو 3 سال پیش پاس کردم !!! دوباره برو از اول بخون
    دوما عوض دستت درد نکنه است دیگه .چقدر ما ایرانها بدبختیم
    سوما دیگرانی که به باغ نبودن مشهور شدن پستهاشون مشخصه لطفا یه حرف محکمه پسند بزنید از شما با وجود این همه سابقه بعیده مثل یه تازه وارد رفتار کنی در ثانی ضمن این که بحث کاملا مربوطه مخابرات این وسط پدر شرکتها رو دراورده قیمتهای پهنای باند ماهی 40 میلیون تومنه که در هیچ کجای دنیا اینجوری نمیفروشن حداقل در ترکیه این بغل گوشمون !
    در ثانی با مدرک گفتم که اگر اینها میخواستن از بین بروند تا الان رفته بودند
    توی همین فروم خوندم که شرکت پارس انلاین وابستگی به ( ثپاح ) داره
    کسی میتونه از دستش شکایت کنه ؟
    چند وقت پیش هم که مناقضه خود مخابرات بود و شرکت پیشگامان برنده شد و بعد از دو روز اعلامیه زد و گفت ما برنده نشدیم یه شرکت دیگه برنده شده ! خوب ببینم به نظرتون این قدرتی که این جریان رو هدایت میکنه شکایت شماست ؟ چند تا کاربر ؟واقعا حرفاتون خنده داره اصلاح کردن وضعیت موجود تا وقتی که اینترنت انحصارا دست مخابراته فایده ای نداره !
    بهترین راهکار رو هم گفتم متاسفانه نمیدونم به چه علتی ؟ بعضیها مخالف بشقاب پرنده هستند
    کاربر عزیز sei+pm یا هرچیزی این بار سومه که دارید توهین میکنید و بدون دلیل صحبتهاتون رو همراه با توهین میزنید دفعه دیگری در کار نخواهد بود کاربرنماهایی مثل شما رو باید به مسئول فروم معرفی کرد تا یه جور دیگه تصمیم بگیرند . این فروم امکان بن کردن کاربران رو داره و تمام پستهای شما رو مکتوب به مسئولش میفرتم تا درس عبرتی باشه برای کسانی که دیگران رو بدون مدرک مورد توهین قرار میدهند.

ولی در مورد سرویسهای دوربرد !( اینو برای این میگم چون به نظرم شما ادم منطق پذیری هستید .)
    راهش هم اینه که دروازه ورود سرویسهای بین المللی رو باز کنیم و به دیگران هم اجازه شرکت در مناقصات رو بدیم و قطعا نتیجه بهتری رو ببینیم در همه کشورهای اروپایی سرویسهایی هست که قیمتهاشون از شمال تا جنوب اروپا یکسانه ! خوب چرا ما نباید داشته باشیم ؟ اروپا به جهنم با همین امارات ارتباط برقرار کنیم ! خیلی سخته ؟
    اخه ما ایرانیها چقدر باید بدبخت باشم . واقعا متاسفم
    وقتی برای دریافت همین خط مخابرات زپرتی رفته بودم با رییس مرک صحبت کنم ( علی رغم ان که یه پارتی هم نداشتم ) گفتم کارم و شغلم و حرفه ام همینه الا زندگی من روی اینترنته ایشون بر میگردن میگن قطعه فروش نمیتونه و هیچ ربطی هم به اینترنت نداره جالبه ID من که نشون دهنده یه طراح و برنامه نویس وب هست هیچ ربطی به یک کاربر هم ندارد . خوب وقتی با همچین مغز متفکری روبرو هستیم چه میشه کرد ؟

ضمن این که اگر شرکتهای پپ اصلاح پذیر بودند تا الان که چند ساله ADSL وارد مملکت شده یه کاری میکردند ضمن این که حتی عرضه ندارند یه تو دهنی به نمایندگیهای آشغالشون بزنند با این سرویسهای مسخره نمونه اش هیاهو ! اوراکل ! امپراطور !
    توی همین فروم ببینید چند نفر شاکی از این سرویسها هستند قاصدک و غیره پیشکش ...
    ضمنا یه حرفی رو زدی که واقعا خندم گرفت شما خودت داری جواب حرف خودت رو میدی اون اقای سلطانی که رییس صبانته اولا که کاره ا نیست و خیالت راحت کس دیگری پشت پرده است شما شهرستانید و یه بار گفتم از مسائل اینجا خبر ندارید باندبازیهایی که اینجا میشه زد و بندهایی که میشه و پارتی بازیهایی که میشه نهایتش میشه این که در کشور ما 8بعد از این همه سال با ورود این تکنولوژی با 8 تا پپ زپرتی کار کنند اونوقت توی اروپا هر سال یه سرویس بهتر از قبل بوچود میاد با کلی امکانت بیشتر خواستی با مدرک بهت میگم . نمونه اش همین اینترنت پسرخاله من توی سوئد ماهی 16 تومن یه سرویس بالای ده مگ ! که ما هنوز یک مگش رو توی خواب هم نمیتونیم داشته باشیم . !

در مورد اون نوع سرویس که عرض شد اون یه نمونه کوچک از هزاران نوع دسترسی هست که فعلا در ایران جواب میده به علت beem چندتا ستلایت مهم من جمله NSS که اکثر شبکه های دیتا روی این ستلایت قرار گرفته
    روشهای دیگه ای هم هست که چنانچه دولت محترم بودجه شو بزاره مشکلی پیش نمیاد ولی تا وقتی که اینترنت انحصاری هست بهترین روش همونیه که گفتم حالا شما و دوستان زور بزن شاید بتونی سد شاتل رو بشکنی ضمن این که من کماکان منتظرم چنانچه اولین شکایت به ثمر رسید و شاتل به دادگاه کشیده شد ( که نمیشه خوابشو ببینی ) اونوقت خودم برای گرفتن حق خودم از فن اوا و مخابرات و... دست به یه همه پرسی و جمع اوری امضای میلیونی میزنم . خوش باشی

4. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ضمنا یه حرفی رو زدی که واقعا خندم گرفت شما خودت داری جواب حرف خودت رو میدی
    منظورم این بود که این فروم در این حد تاثیر گذار بوده که لابی صبانت دست به کار شده و ترسیده و ترسونده!
    پس بی تاثیر نیست!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خوب منم همینو میگم مهدی جان شما هم مثل برادر من خوشحال شدم بالاخره یکی حرف ما رو گرفت !
    طرف دم کلفته ! نمیشه کاریش کرد شاتل هم از اون دم کلفت تر
    فقط برو شکایت کن بهترین وکیل هم بگیر اگر از این شرکت چیزی در اومد ... از ما کفتن بود
    البته خدای نخواسته منظورم این نبود که شما برید شکایت کنید کسانی که شاکی هستند
    حالا بازم تومار جمع کنید شاید توفیری کنه ولی من احساس نمیکنم که اصلا دادگاهی تشکیل بشه چه به این که رای هم به نفع کاربران صادر بشه.
    سئوالی بود در خدمتم.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یکی را هم من بگم به تازگی یک سرویس دهنده ی در شهرستان ما به جای اینکه کارت اینترنت 15 ساعته 15ساعت کار کنه 7ساعت هم کار نمی کنه اینو تمامی افراد ودوستان وخود من می گم شرکت ماکس نت شهرستام مرند این هم سایتش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر تو بدبختی مشکلی نیست. هیچ وقت خودتو با یک ملیت جمع نزن.
    شما که داری به کل ایرانیها توهین می کنید.
    نمونش:

ایرانیهای بدبخت, هم از داخل تحت فشارن و هم از خارج.

از داخل >> شیلترینگ ها
    از خارج >> محدودیت بعضی سایتها برای کاربران ایرانی (از جمله Paypal)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

یکی را هم من بگم به تازگی یک سرویس دهنده ی در شهرستان ما به جای اینکه کارت اینترنت 15 ساعته 15ساعت کار کنه 7ساعت هم کار نمی کنه اینو تمامی افراد ودوستان وخود من می گم شرکت ماکس نت شهرستام مرند این هم سایتش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    خوشحالم که هر روز یه شاهد و یه مدرک به تمام حرفهای من اضافه میشه دوست عزیز چند وقته که این اتفاق افتاده و شما این قضیه رو میدونید ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نمونش:

ایرانیهای بدبخت, هم از داخل تحت فشارن و هم از خارج.

از داخل >> شیلترینگ ها
    از خارج >> محدودیت بعضی سایتها برای کاربران ایرانی (از جمله Paypal)
    حرف شما رو با اجازه ، کمی اصلاح میکنم:

از داخل >> شیلترینگ ها
    از خارج >> فروش نرم افزارهای شیلترینگ به شیلترکنندگان و ...

12. 3 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها کسی ایمیل زدن را تست کرده من که نتیجه ای تنهایی نگرفتم اگه همه بزنن شاید یکم بیشتر متوجه بشن

شکایات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •