sonixax چه ربطی داره به tux
یعنی ما شما رو بجای sonixax بخونیم tux؟؟؟
(اقا سعید ببخشن حرف خارج از محدوده زدیم.ای بابا شوخی کردم فقط یه ذره جدی بگیر)![]()
sonixax چه ربطی داره به tux
یعنی ما شما رو بجای sonixax بخونیم tux؟؟؟
(اقا سعید ببخشن حرف خارج از محدوده زدیم.ای بابا شوخی کردم فقط یه ذره جدی بگیر)![]()
Last edited by A.N.A.P; 15-02-2010 at 01:04.
اون تاکس مال لینوکس هستشتازه اصالت هم نداره چون از اوریجش خوشم نمیاد
من میلاد هستم![]()
با تشکر از تمامي جوابهاي محکم و مدافعانه دوستان : دي (-;
باشه بابا اين سياست مايکروسافته، اما سياست مزخرفيه!
من اصلا تعجب ميکنم، وقتي کنسول 360 کاملا -- شده، چطور مثلا براش يه همچين پليري که همه فرمتها رو پخش کنه طراحي نکردن؟
نميشده؟
بعد آقا اين تبديل کننده ماوس و کيبورد چه گرونه...70 - 80$ بايد بالاش بديم. خب صبر ميکنيم همون نتال بياد ديگه...
اما امروز يکم ديگه GTA باهاش بازي کردم ، هرچند خيلي سخت بود و وقت گير، اما يه جورايي هم حال ميداد هدشات کردن با اين کنترلر تخيلي!
ولي واقعا نميدونم ، اين شرکتهاي بازي سازي چقدر بايد احمق باشن که بيان PC به اين راحتي رو بيخيال بشن، عناوينشون رو انحصاري کنسول کنن!
خصوصا لذت بازيهاي اکشن تير اندازي به ماوس شونه! من که نميتونم حتي تصور يه بازي First Person تير اندازي مثل کرايسيس رو با کنسول بکنم.
راستی دیگه تاپیک کم کم داره زیادی تخصصی میشه. کم کم تکنسینهای مایکروسافت هم پیداشون میشه اینجا که ببینن تو کنسول بعدی درایو افقی باشه یا عمودی...
1.آیا درسته که کسی که یه XBOX 360 می خره، می تونه برای 12 ماه به طور رایگان از XBOX Live استفاده کنه؟
2. عمر باتری دسته ی بی سیم چقدره؟
Last edited by Yi Yi; 15-02-2010 at 02:39.
1 - خیر درست نیست ، برای مدت محدودی یه زمانی اکانت گلد میداد ، که مثل اینکه الان نمیده و سیلور میده .
2 - دوراسل باشه یه عالمه ، 20 روزی دوام میاره اگر از این Play and Charge ها باشه 3-4 روز .
دوستان من یه xbox 360 دارم که دیشب اشتباهی به xbox live وصل شدم و دستگام بن شد
من ایران هم نیستم که بتونم دستگاه رو ببرم جایی تعمیر کنم
میخواستم ببینم باید چه کار کنم؟؟؟ اگه هارد دستگاه رو عوض کنم مشکل حل میشه؟؟؟؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم......
شما اگر دستگاهت از ایران نخریدی و یا درایور کنسولت رو ور نرفته باشی باهاش بن نمیشی!اگر واقعا مطمینی که بن شدی کار خاصی نمیتونی بکنی.اینم تا اونجایی که من میدونم هست.اگر دوستان چیز اضافه ای میدونن به جواب اضافه کنن.
دستگاه رو کپی خور کردی یا نه؟
اگه نه که به جایی که خریدی مراجعه کن
مایکروسافت اشتباهی هم بن میکنه که اگه تو کشوری باشی که شامل گارانتی و خدمات باشی (تقریبا همه کشورها بجز ایران) میتونی مراجعه کنی علاوه بر رفع خسارت یه چیزی هم برای عذر خواهی میدن در حد مثلا پک دی جی هیرو و ازین چیزای خوف!
با سلام خدمت همه دوستان من دیشب یه xbox الیت خریدم . وقتی سی دی بازی رو میذارم پیغام update میده بعد از ری استارت دوباره همین پیغام رو میده .تا وقتی هارد را جدا نکنم بازی اجرا نمیشه.از طرفی وفتی سیدی توی دستگاه هست بازیهای روی هارد هم همین پیغام را میدن . اشکال از کجاست و چیکار کنم
دیسک با این ضخامت تنها ممکنه با نیروی گریز از مرکز که اون هم طبق قانون ایشتین باید با سرعتی به انداه نور حرکت کنه تا تغییری درش ایجاد بشه و گرنه نیروی فشار هوا و جاذبه که تاثییری بر خم شدن دیسک ندارهوقتی دیسک در حالت افقی و از همون وسطش قرار بگیره از اطراف به سمت زمین انحنا پیدا میکنند ولی در حد میکرون و این حرفها و با چشم قابل رویت نیست ! یعنی به اندازه مثلا یک میلیونیوم میلی متر شکل کروی به خود میگیرد !
مساله ما سر همون دیسکه دیگه ، درایو بدون دیسک که فرقی نمیکنه داره چی کار میکنه
سطح اولی دیسک و سطح دومی فشار هوا هستولی هنوز سطح دومی وجود ندارد که میزان فشار رو برش محاسبه کنیم ! اگر اشتباه میکنم بفرمائید
این را من متوجه نشدم! ولی این را بگم در مورد این عکس که شما گذاشتین:حالا همون کانتینر رو بر گردونید آیا سطح کمتری از کانتینر با شکر درگیر میشود یا خیر ؟ (کانتینر مستطیلی است)
این شکل منظورش این که یک جسم با یک وزن مشخص و یکنواخت هر چقدر هم که طول داشته باشه نیروی جاذبه برای تمام طول اون ثابت و به یک اندازه هست.
طبق اصل بقای انرژي نیروی جاذبه همیشه وجود داره و نابود شدنی نیست بلکه ممکنه در قسمتهایی که جاذبه کمتره این نیرو به نیروی دیگری تبدیل بشه که خوب باز مقداریش میمونه و تبدیل نمیشه.اون مثال برای تولید جاذبه مصتوعی در شرایط بی وزنی هست که البته در حالتی که بیوزنی نیست هم صادقه
به نظره من اصلا ربطی به مسئله ما نداشت چه برسه به اینکه بخواد مسئله را ساده تر کنه.خیر ، برای ساده تر کردن مساله بود
من هیچ گاه همچین جسارتی نمیکنم و شما خودتون اونقدر اطلاعات جامعی دارید که حکم یک استاد را دارین.در نتیجه بیشتر از بنده با فیزیک مخصوصا نوع کلاسیکش سر و کار دارید و در اینجا شما حکم استاد ما را خواهید داشت![]()
من در پایان یه توضیحی هم درباره طول روز و شب و تغییر فصول بدم:
میل محور دوران زمین نسبت به حالت قائم اون حدودا 23.5 درجه هست ویا به عبارت دیگر صفحه استوا و صفحه مجازی دوران که به اون ecleptic میگن با هم یک زاویه 23.5 را میسازند فقط اینو بگم که این زاویه باعث به وجود اومدن تغییر طول روز و شب در فطول مختلف میشه.
همچنین چیزی که باعث ایجاد فصول مختلف میشه زاویه بین زمین و خورشید هست که خوب من بیشتر نمیگم چون تخصصی میشه.
اما مورد دیگه اینکه زمین یک حرکت وضعی هم دراه که باعث ایجاد تغییر در طول یک شبانه روز میشه وحالا انواع مختلفی از این زمان شبانه روز هست مثلا:
روز خورشیدی و روز نجومی و روز قمری که اینها طول شبانه روزشون فرق میکنه و توضیحات
زیادی در این باره هست که متاسفانه چون به بحث تاپیک مربوط نمیشه دیگه ادامه نمیدم
راستی اقا میلاد:
طبق توضیخاته بالا و یه سری مطالب دیگه هر 6سال یک بار طول سال به جای اینکه 365 روز باشه 366 روز هست که بهش سال کبیثه میگن پس طول روز یا شب تغییر کرده که خدودا 1 روز به سال اضافه شده همچنین ما هر سال اگه توجه کنم و با چنتا محاسبه ساده میتونیم متوجه بشیم که سال نو در هر سال 20 ثانیه زودتر تحویل میشه که با زهم این تغییر را نشون میدههر چند وقت یک بار هم مدت زمان یک دور گردش زمین به دور خورشید تغییر میکنه ولی به قدری کمه که همین طوری نمیشه متوجه شد ، مثلا 100 میلیون سال پیش ما در زمین روز ها و سالهای کوتاه تری داشتیم !
اما در این مورده این شکلی که گزاشتین:
2 باره شما دارین همون اشتباه اولتون را تکرار کینید:
نیروهای وارده برای 2 حالت یکی هست و همچنین برابر
همچنین فشار هم اون بالا به یک اندازه هست همچنین نیروی گریز از مرکز و تاثیر فشار هوا و مقدار نیروی اصطحکاک هم در هر 2 حالت یکی هست تنها دلیل اینکه این ها به حالت عودی هستند اینه که سازنندگان قصد داشتن که این پروانه ها فصای کمتری را اشغال کنن و در یک محیط بشه از تعداد بیشتری از این دستگاهها برای تولید برق به وسیله باد استفاده کرد.
اون Gravity هم نیروی گرای زمین یا همون نیروی گرانش (جاذبه) زمین هست که به همه اجسام وارد میشهمتاسفانه برای خیلی از موارد ما معادل فارسی نداریم ، مثلا ما در زبان انگلیسی واژه ای داریم به اسم Gravity وقتی این مورد توی فرمول ها آورده میشه همه میرند سراغ جاذبه زمین ولی این واژه برای همه اینها استفاده میشه
خدا اخرو عاقبت سه تایمونا به خیر کنه با این مسائل فیزیک که توی این تاپیک به راه انداختیم![]()
Last edited by shab_2008; 15-02-2010 at 12:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)