یه سوالی وجود داره و اون اینه که این موس رو چه تعداد بازی پشتیبانی می کنه؟يكم بحث رو عوض كنم ( الته نميخوام اين كار رو بكنم ولي سواله ديگه وقتي مياد بايد پرسيد :دي)
اين موس براي x360 تو ايران هم وجود داره ؟
قيمت و توضيحات لطفا
تشكر
یه سوالی وجود داره و اون اینه که این موس رو چه تعداد بازی پشتیبانی می کنه؟يكم بحث رو عوض كنم ( الته نميخوام اين كار رو بكنم ولي سواله ديگه وقتي مياد بايد پرسيد :دي)
اين موس براي x360 تو ايران هم وجود داره ؟
قيمت و توضيحات لطفا
تشكر
سلام خدمت دوستان آقا ما میخوایم به جمع XBOX عزیز بیایم . از شما راهنمایی میخوام در رابطه با خرید بهترین مدل و همینطور قیمتها از نظر مالی بنده محدودیت ندارم . در ظمن نحوه اصل یا تقلبی بودن دستگاه هم به ما بگید تا به ما نندازند چون ما تازه کاریم
ممنونیم
سلام خدمت دوستان آقا ما میخوایم به جمع XBOX عزیز بیایم . از شما راهنمایی میخوام در رابطه با خرید بهترین مدل و همینطور قیمتها از نظر مالی بنده محدودیت ندارم . در ظمن نحوه اصل یا تقلبی بودن دستگاه هم به ما بگید تا به ما نندازند چون ما تازه کاریم
ممنونیم
من فکر میکردم بچه ها از بحث فیزیک بدشون بیادالبته بنده یکی دو تا سوراخ داشتم به خاطر اینکه واژه فارسی درستی نمیتونستم استفاده کنم که به کمک جناب شب حل شد .
ولی خوب بود ، من یکی که کلی استفاده کردم و همین مساله باعث شد بخشی از مقالات و کتاب های فیزیکی کا تاحالا خونده بودم یک دور دیگه مرور کنم
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
با اون تبدیله ، تقریبا همه بازی های شخص اول !
در حقیقت اون یک کانورتر پالس های ماوس به محور X و Y هست که کنسول حالیشه ، مثل اون پچ اویل 4 که برای ماوس هست ، و محصول مایکروسافت هم نیست .
ای ول بحث داره حسابی گرم میشه!
خوب کجا بودیم !!؟ هان:
شما جوابه منو اخر ندادین روی چه حسابی شما میگید که :تحت تاثیر جاذبه بودن یعنی سطح بیشتری درگیر با نیروی گرانش هست چه ربطی به فشار داره ؟
اصلا هیچ ربطی نداره که نیروی جاذبه باری حالت افقی و عمودی یک دیسک تغییر کنه چون شتاب ثابت و برابر 9.8 هست اگه اشتباه میگم بگید!!ربطی به موتور نداره عزیزم ، وقتی دیسک در حالت افقی داره سطح بیشتری از اون تحت تاثیر نیروی جذبه قرار میگیره تا زمانی که در حالت عمودی
دوست عزیز من با یک مثال ساده به شما گفتم که فشار رو شما دارید با جاذبه در اون مورد اشتباه میگیرید من یک باره دیگر اون مثال را این بار بهتر میگم:چه ربطی به فشار داره ؟
شما زمانی که با کفش بر روی برف راه میرید پای شما در برف به مقداره زیادی فرو میره ولی زمانی که راکت به کفه پاتون وصل میکنید کمتر در برف فرو میرید ایا دلیلش اینه که نیروی جاذبه تغییر کرده!!؟ خیر دلیلش اینه که چون سطح اتکا افزایش پیدا کرده در نتیجه فشار کمتر شده چون اگه بدونین فشار رابطه معکوس با مساحت سطح اتکا داره.
ازین سخن شما من احتمال دادم که شما متوجه نشدین که دلیله گردش زمین به دور خورشید وجود نیروی جاذبه خورشیده:از کجای حرف من برداشت میشه که فقط زمین جاذبه داره ؟
واما:باز هم شما اشتباهی گرفتید ، زمین تحت نیروی جاذبه خودش نیست
پس این که گفتین چه معنی میده:بنده نگفتم بیشتر وارد میشه هنوز هم نمیگم ، سحط تاثیر جازبه بر سطح بیشتر است نه اینکه میزان نیروی وارد شده بیشتر است ، این دو تا با هم فرق فکولد
ایا به این معنی نیست که جاذبه در حالت افقی دیسک بیشتر از حالت عمودیه اونه!!؟وقتی دیسک در حالت افقی داره سطح بیشتری از اون تحت تاثیر نیروی جذبه قرار میگیره تا زمانی که در حالت عمودی .
اگه اینجوریه که باید بگم 100 درصد دارین اشتباه میکنید.
من میدونم این فرمول مال چی هست ولی همونطور که قبلا گفتم این هیچ ربطی به بحثه ما نداره چون ما که نمیخوایم مقدار نیرو را بر روی قسمتهای مختلف یک دیسک بررسی کنیم!این فرمول در مورد چرخش دیسک نیست ، در مورد تولید نیروی جاذبه در حالت دورانی هست !
ما حرفمون سره اینه که نشون بدیم ایا عملکرد درایو در حالت عمودی و افقی فرقی داره یا خیر ؟ همین.
عجیبه شما از طرفی از بقای انرژی سخن می گید از طرفی هم اینو میگید!!هیچ نیروی دیگری ، مثل مقاومت هوا و سایر نیرو های مزاحم !
این به هیچ وجه درست نیست چون همونطور که گفتم یک جسم همینطور خدادادی که چرخش نداره قطعا یک نیروی باعث چرخش اون شده مثال:
دیسکی که در داخل درایو هست به وسیله ارمیچر درایو به حرکت در میاد و گرنه خودش که همینجوری نمیچرخه!! چرا یه احتمال وجود داره و اون اینکه جن توش نفوذ کرده باشه و به قل ما اصفهانیا سوکش بزنه
شما در چند پست قبلتون اینو نگفتین:من هنوز نمیفهمم من کجا گفتم میزان نیرو کمتر یا بیشتر میشه !!!!!!!!! گفتم میزان تاثیر بر سطح
اینم که دیگه بحثی توش نیست:میزان وزن یک جسم رابطه مستقیم داره نیروی جاذبه
اما در اخر باید بگم که متاسفانه شما یک سری اطلاعاتی را از یک سایت خوندین ولی نه کامل بلکه به صورت ناقص من به شما توصیه میکنم که کتاب فیزیک هالیدی جلد 1 و 2 اون قسمتهاییش که مربوط به بجث ما هست را مطالعه کنید تا با هم بهتر بتونیم بحث کنیم.جدی جدی نوشتم حجمببخشید
سعید تو هم هر دفععه ای یه خود نمایی میکنیا!!آقا من یکی که از پست های شما 2 تا قاطی کردم خدایی![]()
ولی خوبه ادامه بدین ببینیم چی میشه .
فقط دوستان خواهشا سعی کنید یک مورد رو کش ندید و تمام مسائل رو مطرح کنید![]()
بابا چرا راه دور ميري رو خود BOX اش نوشته
دستي و غير دستي نداره ميلاد! S/N و ID يکبار ثبت ميشه . حالا چه شما اول دستي Register کني و بعد وارد LIVE بشي و برعکس
ميلاد ميدوني اين حرفت کل پايه هاي فيزيک رو به لرزه درآوردباز هم شما اشتباهي گرفتيد ، زمين تحت نيروي جاذبه خودش نيست و البته جاهايي که تاثير نيروي خورشيد بر زمين بيشتر ميشود بله وزنش هم بيشتر ميشود .
اگه زماني که زمين به خورشيد نزديک ميشه (بهار و تابستان) , وزنش بيشتر بشه به خاطر اينکه از مدار خارج نشه نياز داره با سرعت
بيشتري اين قسمت از مدار رو طي کنه !! يعني ما بايد به جاي 6 ماه , 5 يا 4 ما رو داشته باشيم .
پس جور در نمياد .
ميلاد اينطوري ديسک با فاصله گرفتن از مرکز انحنا پيدا ميکنه ( حتي در حد ميکرون) و 4/1 آخر ديسک غير قابل خوندن ميشهديسک داره حرکت ميکنه عزيزم من ، در هنگام چرخش ديسک هر چه از مرکز ديسک دور تر ميشيم وزن بيشتري رو داريم ، اين قانون بقاء ماده و انرژي هستش !
چون کوچکترين تغيير زاويه از 90 درجه چه به 90.1 و چه به 89.9 باعث خارج شدن مسير انعکاس نور ميشه .
ببين ميلاد يک CD گرد هست و در راستاي گردي خودش هم ميچرخه , پس دقيقا حکم يک گوي رو داره !خير ، ولي در حالت عمودي همزمان چند نيرو وارد ميشه يکي نيروي جاذبه که بخشي از ديسک که بطرف پاوين در حال حرکت هست رو تحت تاثير ميذاره ، يکي نيروي موتور و گريز از مرکز که نيمه ديگر که در حال خرکت به باالا هست رو تحت تاثير ميذاره ! در صورتي که در حالت افقي فقط و فقط نيروي جاذبه زمين بر حرکت تاثير ميذاره (البته همه اينها بدون در نظر گرفتن ساير نيرو هاست که مساله ساده تر شود)
تو يک گوي رو به هر طرف و با هر سرعتي که بچرخوني يک نوع نيرو به اطرافش پخش ميشه !
دقيقا اين قضيه توي CD هم هست چون CD هم کاملا نسبت به مرکز خودش تعادل داره و هم گرد هست و در راستاي گردي خودش
ميچرخه .
پس اينکه بگيم با قرار گرفتن CD در حالت عمودي براي اينکه يک نقطه از پايين به بالا بياد خودش انرژي بر هست , من اينو رد ميکنم.
البته حرفت در اجسام غير گرد و گوي مانند کاملا درسته.
اين کار اشتباه هست چون شما ميتوني بري قاب Elite رو بخري 50(شايد کمتر) تومن و 80 تومن هم بدي هارد 120 .
ولي کنسول شما رو اولا با ضرر ميخرن و شما بايد دوباره با ضرر بخري !
شهاب جان منظور ميلاد جان اينه که نيروي اضافي و خارج از محور وارد به ديسک نميشه.چطور امکان داره که به جسمي که در حال گردش هست بهش نيروي وارد نشده باشه!!! پس اين جسم چجوري به گردش در اومده!!؟
بابا فارسي هم مارا نموده
خودت که بهتر ميدوني يک سري اصطلاحات EN اصلا معادل فارسي نداره واينا واسه خودشون يه چيزي پروندن.
البته مشکل ناقص بودن زبان EN نصبت به FA هست .
پس سعید نیروی گریز از مرکزو فشار هوا اون وسط گلابین!![]()
نه بابا اونا که خودی هستن منظورم بیگانه ها هست
خب چیکار کنم میبینم کل تاپیک تو چالش افتادن که حرف های شما رو حلاجی کنن
گفتم یه پیام بدم که حداقل یکم بچه ها خنک بشن![]()
شما جوابه منو اخر ندادین روی چه حسابی شما میگید که :
اصلا هیچ ربطی نداره که نیروی جاذبه باری حالت افقی و عمودی یک دیسک تغییر کنه چون شتاب ثابت و برابر 9.8 هست اگه اشتباه میگم بگید!!من حرفم رو عوض نکردم ، همونه !ربطی به موتور نداره عزیزم ، وقتی دیسک در حالت افقی داره سطح بیشتری از اون تحت تاثیر نیروی جذبه قرار میگیره تا زمانی که در حالت عمودی
یه مثالی میزنم ، یک میله فلزی داریم ، وقتی که در حالت عمودی قرار میگیره شق و رق هست ولی وقتی د حالق افقی قرار میگیره به صورت منحنی در میاد ! دلیل چیست ؟
آیا به غیر از این است که میزان تاثیر جاذبه زمین بر آن در حالت عمودی متراکم تر است ؟ (نگفتم کم و زیاد تر بلکه گفتم متراکم تر)
همین داستان در مورد دیسک هم هست ولی کمتر از چند هزارم میلیمتر و با چشم غیر مسلح دیده نمیشه ، وقتی دیسک شروع به چرهش میکنه نه تنها درایو باید باید مقداری انرژی صرف گردش دیسک داشته باشه بلکه باید مقداری نیرو هم صرف غلبه بر تلورانس دیسک بکنه ، این به کناری اون داستان فرمولی که قرار دادم در حالت دوران رو هم احتساب بفرمائید !
بنده هنوز ربط فشار یک سطح سخت تر بر سطح نرم تر رو با یک جسم در حال دوران نمیفهمم !دوست عزیز من با یک مثال ساده به شما گفتم که فشار رو شما دارید با جاذبه در اون مورد اشتباه میگیرید من یک باره دیگر اون مثال را این بار بهتر میگم:
شما زمانی که با کفش بر روی برف راه میرید پای شما در برف به مقداره زیادی فرو میره ولی زمانی که راکت به کفه پاتون وصل میکنید کمتر در برف فرو میرید ایا دلیلش اینه که نیروی جاذبه تغییر کرده!!؟ خیر دلیلش اینه که چون سطح اتکا افزایش پیدا کرده در نتیجه فشار کمتر شده چون اگه بدونین فشار رابطه معکوس با مساحت سطح اتکا داره.
پس این که گفتین چه معنی میده:
ایا به این معنی نیست که جاذبه در حالت افقی دیسک بیشتر از حالت عمودیه اونه!!؟
اگه اینجوریه که باید بگم 100 درصد دارین اشتباه میکنید.من هنوز هم در جمله بالای خودم نمیبینم که گفته باشم میزان نیروی وارد شده (جاذبه زمین) بر جسم تغییری میکنه بلکه سخن از میزان تاثیرش بر سطح جسم کردم !وقتی دیسک در حالت افقی داره سطح بیشتری از اون تحت تاثیر نیروی جذبه قرار میگیره تا زمانی که در حالت عمودی .
یه مثال ساده :
سک کیلو شکر چه توی یک بسته 10 در 10 باش چه توی یک کانتینر وزنش یک کیلو هست ولی پراکندگیش توی کانتینر بیشتره ! در نتیجه سطح بیشتری شکری میشود ولی میزان شکر ثابت است !
من هم این فرمول رو به خدا برای اثبات حرفم در باره درایو نیاوردم ، فقط در مورد تولید جاذبه در حالت دورانی بود !من میدونم این فرمول مال چی هست ولی همونطور که قبلا گفتم این هیچ ربطی به بحثه ما نداره چون ما که نمیخوایم مقدار نیرو را بر روی قسمتهای مختلف یک دیسک بررسی کنیم!
ما حرفمون سره اینه که نشون بدیم ایا عملکرد درایو در حالت عمودی و افقی فرقی داره یا خیر ؟ همین.
من گفتم فرض میکنیم که هیچ نیری اضافی به غیر از نیروی دورانی که بر جسم وارد شده ، بر جسم ما تاثیر نمیگذارد . یعنی شما فرض کند یه دیسک توی خلاء و بدون دخالت نیروی جاذبه و غیره و ذالک به گردش در آورده شده ! پس تا به ابد همین طوری میچرخه !عجیبه شما از طرفی از بقای انرژی سخن می گید از طرفی هم اینو میگید!!
این به هیچ وجه درست نیست چون همونطور که گفتم یک جسم همینطور خدادادی که چرخش نداره قطعا یک نیروی باعث چرخش اون شده مثال:
دیسکی که در داخل درایو هست به وسیله ارمیچر درایو به حرکت در میاد و گرنه خودش که همینجوری نمیچرخه!! چرا یه احتمال وجود داره و اون اینکه جن توش نفوذ کرده باشه و به قل ما اصفهانیا سوکش بزنه![]()
مگه حرف اشتباهیه ؟شما در چند پست قبلتون اینو نگفتین:
خودم فهمیدم اشتباهی نوشتم دیگهاینم که دیگه بحثی توش نیست:100 نفر با هم ریخته بودن سرم اینوری دشاتم تایپ هم میکردم بحث سر حجم قوری چایی خونمون هم بود نوشتم حجم
من رشته ای که درش تحصیل میکنم نرم افزاره و اطلاعاتم در مورد فیزیک در حد مطالعات خودمه و آموخته هایم در دوران تحصل در مقاطع عمومی که همه چیز رو با هم خرکی بهت درس میدناما در اخر باید بگم که متاسفانه شما یک سری اطلاعاتی را از یک سایت خوندین ولی نه کامل بلکه به صورت ناقص من به شما توصیه میکنم که کتاب فیزیک هالیدی جلد 1 و 2 اون قسمتهاییش که مربوط به بجث ما هست را مطالعه کنید تا با هم بهتر بتونیم بحث کنیم.برای همین اگر جایی ببینم اشتباه کردم در این باره با کمال میل قبول میکنم و هیچ ادعایی هم ندارم ولی یک عدت خیلی بد دارم برای قبول چیزی به ریفرنس نیاز دارم که این دو جلد کتابی که فرمودید رو حتما تهیه میکنم
![]()
خب میلاد من حرف خودت رو با حرف خودت نقص میکنم .
شما میگی میله در حالت افقی هرچی از تکیه گاهش دور تر میشه به خاطر جاذبه خم تر میشه .
اگه ما این میله رو به یک موتور وصل کنیم که در محور خودش میچرخه بر اثر نیروی گریز از مرکز انحنا به حداقل میرسه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)