تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1188 از 3195 اولاول ... 18868810881138117811841185118611871188118911901191119211981238128816882188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,871 به 11,880 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

يكم بحث رو عوض كنم ( الته نميخوام اين كار رو بكنم ولي سواله ديگه وقتي مياد بايد پرسيد :دي)
    اين موس براي x360 تو ايران هم وجود داره ؟
    قيمت و توضيحات لطفا
    تشكر
    یه سوالی وجود داره و اون اینه که این موس رو چه تعداد بازی پشتیبانی می کنه؟

2. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mhnmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان آقا ما میخوایم به جمع XBOX عزیز بیایم . از شما راهنمایی میخوام در رابطه با خرید بهترین مدل و همینطور قیمتها از نظر مالی بنده محدودیت ندارم . در ظمن نحوه اصل یا تقلبی بودن دستگاه هم به ما بگید تا به ما نندازند چون ما تازه کاریم
    ممنونیم

داره خودمونی میشه mhnmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان آقا ما میخوایم به جمع XBOX عزیز بیایم . از شما راهنمایی میخوام در رابطه با خرید بهترین مدل و همینطور قیمتها از نظر مالی بنده محدودیت ندارم . در ظمن نحوه اصل یا تقلبی بودن دستگاه هم به ما بگید تا به ما نندازند چون ما تازه کاریم
    ممنونیم

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

مخم تركيد خيلي بحث جالبيه ...
    من فکر میکردم بچه ها از بحث فیزیک بدشون بیاد البته بنده یکی دو تا سوراخ داشتم به خاطر اینکه واژه فارسی درستی نمیتونستم استفاده کنم که به کمک جناب شب حل شد .

ولی خوب بود ، من یکی که کلی استفاده کردم و همین مساله باعث شد بخشی از مقالات و کتاب های فیزیکی کا تاحالا خونده بودم یک دور دیگه مرور کنم

شروع کنندش من بودم دیگه

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

یه سوالی وجود داره و اون اینه که این موس رو چه تعداد بازی پشتیبانی می کنه؟
    با اون تبدیله ، تقریبا همه بازی های شخص اول !

در حقیقت اون یک کانورتر پالس های ماوس به محور X و Y هست که کنسول حالیشه ، مثل اون پچ اویل 4 که برای ماوس هست ، و محصول مایکروسافت هم نیست .

6. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

ای ول بحث داره حسابی گرم میشه!
    خوب کجا بودیم !!؟ هان:

تحت تاثیر جاذبه بودن یعنی سطح بیشتری درگیر با نیروی گرانش هست چه ربطی به فشار داره ؟
    شما جوابه منو اخر ندادین روی چه حسابی شما میگید که :
    ربطی به موتور نداره عزیزم ، وقتی دیسک در حالت افقی داره سطح بیشتری از اون تحت تاثیر نیروی جذبه قرار میگیره تا زمانی که در حالت عمودی
    اصلا هیچ ربطی نداره که نیروی جاذبه باری حالت افقی و عمودی یک دیسک تغییر کنه چون شتاب ثابت و برابر 9.8 هست اگه اشتباه میگم بگید!!

چه ربطی به فشار داره ؟
    دوست عزیز من با یک مثال ساده به شما گفتم که فشار رو شما دارید با جاذبه در اون مورد اشتباه میگیرید من یک باره دیگر اون مثال را این بار بهتر میگم:

شما زمانی که با کفش بر روی برف راه میرید پای شما در برف به مقداره زیادی فرو میره ولی زمانی که راکت به کفه پاتون وصل میکنید کمتر در برف فرو میرید ایا دلیلش اینه که نیروی جاذبه تغییر کرده!!؟ خیر دلیلش اینه که چون سطح اتکا افزایش پیدا کرده در نتیجه فشار کمتر شده چون اگه بدونین فشار رابطه معکوس با مساحت سطح اتکا داره.

از کجای حرف من برداشت میشه که فقط زمین جاذبه داره ؟
    ازین سخن شما من احتمال دادم که شما متوجه نشدین که دلیله گردش زمین به دور خورشید وجود نیروی جاذبه خورشیده:

باز هم شما اشتباهی گرفتید ، زمین تحت نیروی جاذبه خودش نیست
    واما:

بنده نگفتم بیشتر وارد میشه هنوز هم نمیگم ، سحط تاثیر جازبه بر سطح بیشتر است نه اینکه میزان نیروی وارد شده بیشتر است ، این دو تا با هم فرق فکولد
    پس این که گفتین چه معنی میده:

وقتی دیسک در حالت افقی داره سطح بیشتری از اون تحت تاثیر نیروی جذبه قرار میگیره تا زمانی که در حالت عمودی .
    ایا به این معنی نیست که جاذبه در حالت افقی دیسک بیشتر از حالت عمودیه اونه!!؟
    اگه اینجوریه که باید بگم 100 درصد دارین اشتباه میکنید.

این فرمول در مورد چرخش دیسک نیست ، در مورد تولید نیروی جاذبه در حالت دورانی هست !
    من میدونم این فرمول مال چی هست ولی همونطور که قبلا گفتم این هیچ ربطی به بحثه ما نداره چون ما که نمیخوایم مقدار نیرو را بر روی قسمتهای مختلف یک دیسک بررسی کنیم!
    ما حرفمون سره اینه که نشون بدیم ایا عملکرد درایو در حالت عمودی و افقی فرقی داره یا خیر ؟ همین.

هیچ نیروی دیگری ، مثل مقاومت هوا و سایر نیرو های مزاحم !
    عجیبه شما از طرفی از بقای انرژی سخن می گید از طرفی هم اینو میگید!!
    این به هیچ وجه درست نیست چون همونطور که گفتم یک جسم همینطور خدادادی که چرخش نداره قطعا یک نیروی باعث چرخش اون شده مثال:
    دیسکی که در داخل درایو هست به وسیله ارمیچر درایو به حرکت در میاد و گرنه خودش که همینجوری نمیچرخه!! چرا یه احتمال وجود داره و اون اینکه جن توش نفوذ کرده باشه و به قل ما اصفهانیا سوکش بزنه
    من هنوز نمیفهمم من کجا گفتم میزان نیرو کمتر یا بیشتر میشه !!!!!!!!! گفتم میزان تاثیر بر سطح
    شما در چند پست قبلتون اینو نگفتین:

میزان وزن یک جسم رابطه مستقیم داره نیروی جاذبه
    اینم که دیگه بحثی توش نیست:

جدی جدی نوشتم حجم ببخشید
    اما در اخر باید بگم که متاسفانه شما یک سری اطلاعاتی را از یک سایت خوندین ولی نه کامل بلکه به صورت ناقص من به شما توصیه میکنم که کتاب فیزیک هالیدی جلد 1 و 2 اون قسمتهاییش که مربوط به بجث ما هست را مطالعه کنید تا با هم بهتر بتونیم بحث کنیم.

آقا من یکی که از پست های شما 2 تا قاطی کردم خدایی

ولی خوبه ادامه بدین ببینیم چی میشه .

فقط دوستان خواهشا سعی کنید یک مورد رو کش ندید و تمام مسائل رو مطرح کنید
    سعید تو هم هر دفععه ای یه خود نمایی میکنیا!!

8. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

فکر کنم توي داشبودر بشه ديد که دستگاه پال هست يا نيست !

من دستي رجيستر کردم
    بابا چرا راه دور ميري رو خود BOX اش نوشته

دستي و غير دستي نداره ميلاد ! S/N و ID يکبار ثبت ميشه . حالا چه شما اول دستي Register کني و بعد وارد LIVE بشي و برعکس
    باز هم شما اشتباهي گرفتيد ، زمين تحت نيروي جاذبه خودش نيست و البته جاهايي که تاثير نيروي خورشيد بر زمين بيشتر ميشود بله وزنش هم بيشتر ميشود .
    ميلاد ميدوني اين حرفت کل پايه هاي فيزيک رو به لرزه درآورد

اگه زماني که زمين به خورشيد نزديک ميشه (بهار و تابستان) , وزنش بيشتر بشه به خاطر اينکه از مدار خارج نشه نياز داره با سرعت

بيشتري اين قسمت از مدار رو طي کنه !! يعني ما بايد به جاي 6 ماه , 5 يا 4 ما رو داشته باشيم .

پس جور در نمياد .

ديسک داره حرکت ميکنه عزيزم من ، در هنگام چرخش ديسک هر چه از مرکز ديسک دور تر ميشيم وزن بيشتري رو داريم ، اين قانون بقاء ماده و انرژي هستش !
    ميلاد اينطوري ديسک با فاصله گرفتن از مرکز انحنا پيدا ميکنه ( حتي در حد ميکرون) و 4/1 آخر ديسک غير قابل خوندن ميشه

چون کوچکترين تغيير زاويه از 90 درجه چه به 90.1 و چه به 89.9 باعث خارج شدن مسير انعکاس نور ميشه .

خير ، ولي در حالت عمودي همزمان چند نيرو وارد ميشه يکي نيروي جاذبه که بخشي از ديسک که بطرف پاوين در حال حرکت هست رو تحت تاثير ميذاره ، يکي نيروي موتور و گريز از مرکز که نيمه ديگر که در حال خرکت به باالا هست رو تحت تاثير ميذاره ! در صورتي که در حالت افقي فقط و فقط نيروي جاذبه زمين بر حرکت تاثير ميذاره (البته همه اينها بدون در نظر گرفتن ساير نيرو هاست که مساله ساده تر شود)
    ببين ميلاد يک CD گرد هست و در راستاي گردي خودش هم ميچرخه , پس دقيقا حکم يک گوي رو داره !

تو يک گوي رو به هر طرف و با هر سرعتي که بچرخوني يک نوع نيرو به اطرافش پخش ميشه !

دقيقا اين قضيه توي CD هم هست چون CD هم کاملا نسبت به مرکز خودش تعادل داره و هم گرد هست و در راستاي گردي خودش

ميچرخه .

پس اينکه بگيم با قرار گرفتن CD در حالت عمودي براي اينکه يک نقطه از پايين به بالا بياد خودش انرژي بر هست , من اينو رد ميکنم.

البته حرفت در اجسام غير گرد و گوي مانند کاملا درسته.

سلام دوستان عزيز

ميخواستم يه كاري كنم اما قبلش ميخواستم كه با شما يه مشورتي بكنم

من الان يه 200 تومني پول دارم ميخواستم ايكس باكسمو كه آركيد هست توليد 27/5/ 2009 بفروشم يه اليت بگيرم به نظره شما اين كار را بكنم

اگه جوابتون منفيه لطفا دليلشو بهم بگين

اگه هم جوابتون مثبت بود گه لطف كنيد باز هم با دليل بگين ممنون ميشم

خودم هم نميدونم چرا ميخوام اين كارو بكنم يه دفعه زد به سرم كه برم اليت بگيرم

اگه امكانش هم هست يه لطفي بكنيد قيمت ها رو هم بهم بگين

يك دنيا ممنون
    اين کار اشتباه هست چون شما ميتوني بري قاب Elite رو بخري 50(شايد کمتر) تومن و 80 تومن هم بدي هارد 120 .

ولي کنسول شما رو اولا با ضرر ميخرن و شما بايد دوباره با ضرر بخري !
    چطور امکان داره که به جسمي که در حال گردش هست بهش نيروي وارد نشده باشه!!! پس اين جسم چجوري به گردش در اومده!!؟
    شهاب جان منظور ميلاد جان اينه که نيروي اضافي و خارج از محور وارد به ديسک نميشه.

اشتباه من بود و قبول هم کردم چونکه اين مزخرف شتاب ثقلي رو با وزن اشتباهي گرفته بودم

تقصير من هم نيست ، تقصير عرب هاست

مشکل از اينجا بود و ضعف بنده در کلمات آکادميک فارسي :

بابا فارسي هم مارا نموده

خودت که بهتر ميدوني يک سري اصطلاحات EN اصلا معادل فارسي نداره واينا واسه خودشون يه چيزي پروندن.

البته مشکل ناقص بودن زبان EN نصبت به FA هست .

10. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

شهاب جان منظور ميلاد جان اينه که نيروي اضافي و خارج از محور وارد به ديسک نميشه.
    پس سعید نیروی گریز از مرکزو فشار هوا اون وسط گلابین!

12. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

پس سعید نیروی گریز از مرکزو فشار هوا اون وسط گلابین!
    نه بابا اونا که خودی هستن منظورم بیگانه ها هست
    ای ول بحث داره حسابی گرم میشه!

سعید تو هم هر دفععه ای یه خود نمایی میکنیا!!
    خب چیکار کنم میبینم کل تاپیک تو چالش افتادن که حرف های شما رو حلاجی کنن

گفتم یه پیام بدم که حداقل یکم بچه ها خنک بشن

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

شما جوابه منو اخر ندادین روی چه حسابی شما میگید که :

اصلا هیچ ربطی نداره که نیروی جاذبه باری حالت افقی و عمودی یک دیسک تغییر کنه چون شتاب ثابت و برابر 9.8 هست اگه اشتباه میگم بگید!!
    ربطی به موتور نداره عزیزم ، وقتی دیسک در حالت افقی داره سطح بیشتری از اون تحت تاثیر نیروی جذبه قرار میگیره تا زمانی که در حالت عمودی
    من حرفم رو عوض نکردم ، همونه !

یه مثالی میزنم ، یک میله فلزی داریم ، وقتی که در حالت عمودی قرار میگیره شق و رق هست ولی وقتی د حالق افقی قرار میگیره به صورت منحنی در میاد ! دلیل چیست ؟

آیا به غیر از این است که میزان تاثیر جاذبه زمین بر آن در حالت عمودی متراکم تر است ؟ (نگفتم کم و زیاد تر بلکه گفتم متراکم تر)

همین داستان در مورد دیسک هم هست ولی کمتر از چند هزارم میلیمتر و با چشم غیر مسلح دیده نمیشه ، وقتی دیسک شروع به چرهش میکنه نه تنها درایو باید باید مقداری انرژی صرف گردش دیسک داشته باشه بلکه باید مقداری نیرو هم صرف غلبه بر تلورانس دیسک بکنه ، این به کناری اون داستان فرمولی که قرار دادم در حالت دوران رو هم احتساب بفرمائید !

دوست عزیز من با یک مثال ساده به شما گفتم که فشار رو شما دارید با جاذبه در اون مورد اشتباه میگیرید من یک باره دیگر اون مثال را این بار بهتر میگم:

شما زمانی که با کفش بر روی برف راه میرید پای شما در برف به مقداره زیادی فرو میره ولی زمانی که راکت به کفه پاتون وصل میکنید کمتر در برف فرو میرید ایا دلیلش اینه که نیروی جاذبه تغییر کرده!!؟ خیر دلیلش اینه که چون سطح اتکا افزایش پیدا کرده در نتیجه فشار کمتر شده چون اگه بدونین فشار رابطه معکوس با مساحت سطح اتکا داره.
    بنده هنوز ربط فشار یک سطح سخت تر بر سطح نرم تر رو با یک جسم در حال دوران نمیفهمم !

پس این که گفتین چه معنی میده:

ایا به این معنی نیست که جاذبه در حالت افقی دیسک بیشتر از حالت عمودیه اونه!!؟
    اگه اینجوریه که باید بگم 100 درصد دارین اشتباه میکنید.
    وقتی دیسک در حالت افقی داره سطح بیشتری از اون تحت تاثیر نیروی جذبه قرار میگیره تا زمانی که در حالت عمودی .
    من هنوز هم در جمله بالای خودم نمیبینم که گفته باشم میزان نیروی وارد شده (جاذبه زمین) بر جسم تغییری میکنه بلکه سخن از میزان تاثیرش بر سطح جسم کردم !

یه مثال ساده :

سک کیلو شکر چه توی یک بسته 10 در 10 باش چه توی یک کانتینر وزنش یک کیلو هست ولی پراکندگیش توی کانتینر بیشتره ! در نتیجه سطح بیشتری شکری میشود ولی میزان شکر ثابت است !

من میدونم این فرمول مال چی هست ولی همونطور که قبلا گفتم این هیچ ربطی به بحثه ما نداره چون ما که نمیخوایم مقدار نیرو را بر روی قسمتهای مختلف یک دیسک بررسی کنیم!
    ما حرفمون سره اینه که نشون بدیم ایا عملکرد درایو در حالت عمودی و افقی فرقی داره یا خیر ؟ همین.
    من هم این فرمول رو به خدا برای اثبات حرفم در باره درایو نیاوردم ، فقط در مورد تولید جاذبه در حالت دورانی بود !

عجیبه شما از طرفی از بقای انرژی سخن می گید از طرفی هم اینو میگید!!
    این به هیچ وجه درست نیست چون همونطور که گفتم یک جسم همینطور خدادادی که چرخش نداره قطعا یک نیروی باعث چرخش اون شده مثال:
    دیسکی که در داخل درایو هست به وسیله ارمیچر درایو به حرکت در میاد و گرنه خودش که همینجوری نمیچرخه!! چرا یه احتمال وجود داره و اون اینکه جن توش نفوذ کرده باشه و به قل ما اصفهانیا سوکش بزنه
    من گفتم فرض میکنیم که هیچ نیری اضافی به غیر از نیروی دورانی که بر جسم وارد شده ، بر جسم ما تاثیر نمیگذارد . یعنی شما فرض کند یه دیسک توی خلاء و بدون دخالت نیروی جاذبه و غیره و ذالک به گردش در آورده شده ! پس تا به ابد همین طوری میچرخه !

شما در چند پست قبلتون اینو نگفتین:
    مگه حرف اشتباهیه ؟

اینم که دیگه بحثی توش نیست:
    خودم فهمیدم اشتباهی نوشتم دیگه 100 نفر با هم ریخته بودن سرم اینوری دشاتم تایپ هم میکردم بحث سر حجم قوری چایی خونمون هم بود نوشتم حجم

اما در اخر باید بگم که متاسفانه شما یک سری اطلاعاتی را از یک سایت خوندین ولی نه کامل بلکه به صورت ناقص من به شما توصیه میکنم که کتاب فیزیک هالیدی جلد 1 و 2 اون قسمتهاییش که مربوط به بجث ما هست را مطالعه کنید تا با هم بهتر بتونیم بحث کنیم.
    من رشته ای که درش تحصیل میکنم نرم افزاره و اطلاعاتم در مورد فیزیک در حد مطالعات خودمه و آموخته هایم در دوران تحصل در مقاطع عمومی که همه چیز رو با هم خرکی بهت درس میدن برای همین اگر جایی ببینم اشتباه کردم در این باره با کمال میل قبول میکنم و هیچ ادعایی هم ندارم ولی یک عدت خیلی بد دارم برای قبول چیزی به ریفرنس نیاز دارم که این دو جلد کتابی که فرمودید رو حتما تهیه میکنم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من حرفم رو عوض نکردم ، همونه !

یه مثالی میزنم ، یک میله فلزی داریم ، وقتی که در حالت عمودی قرار میگیره شق و رق هست ولی وقتی د حالق افقی قرار میگیره به صورت منحنی در میاد ! دلیل چیست ؟

آیا به غیر از این است که میزان تاثیر جاذبه زمین بر آن در حالت عمودی متراکم تر است ؟ (نگفتم کم و زیاد تر بلکه گفتم متراکم تر)

همین داستان در مورد دیسک هم هست ولی کمتر از چند هزارم میلیمتر و با چشم غیر مسلح دیده نمیشه ، وقتی دیسک شروع به چرهش میکنه نه تنها درایو باید باید مقداری انرژی صرف گردش دیسک داشته باشه بلکه باید مقداری نیرو هم صرف غلبه بر تلورانس دیسک بکنه ، این به کناری اون داستان فرمولی که قرار دادم در حالت دوران رو هم احتساب بفرمائید !
    خب میلاد من حرف خودت رو با حرف خودت نقص میکنم .

شما میگی میله در حالت افقی هرچی از تکیه گاهش دور تر میشه به خاطر جاذبه خم تر میشه .

اگه ما این میله رو به یک موتور وصل کنیم که در محور خودش میچرخه بر اثر نیروی گریز از مرکز انحنا به حداقل میرسه !

16. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •