بازی را می رم به روز کنم اما بعد از دانلود پیغام خطای Install Failed مواجه می شم.میشه یکی بگه چی کار کنم
بازی را می رم به روز کنم اما بعد از دانلود پیغام خطای Install Failed مواجه می شم.میشه یکی بگه چی کار کنم
در مورد سوال اولت بگم که هر موقع چپ 1.03 رو نصب کردی مجبوری کرک مخصوص به خودشو نصب کنی که تو اینجا میتونی دانلودش کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متوجه منظورم نشدين. منظورم اين بود كه براي نصب پچ حتماً بايد pes2010.exe اصل باشه؟ دليل اينكه پچ براي من نصب نميشه اينه؟
آهان نه مال من اصل نبود از همین ایرانیاش بود ولی من اول از خود بازی update کردم بعد پچ1.03 رو نصب کردم بع د کرکی که دانلود کرده بودمو روش ریختم همه چیز حل شد
رفیق شما میتونی روی بازی کپی پچ 1.03 رو بریزی ولی بعدش بازی اجرا نمیشه و کرک میخواد که باید از gamecopyworld.com بگیری.بعدشم دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد!!(یعنی با بازی کرک شده نمیشه آنلاین بازی کرد!)سلام.
من قبل از ريختن كرك ميتونم پچ رسمي 1.03 رو نصب كنم و بعد كرك رو بريزم؟ چون بازي من كرك شده هست نميشه پچ ريخت ميخوام ببينم كرك نشده باشه ميشه پچ ريخت و بعد كرك 1.03 يا نه.
سؤال بعديم اينكه اگه موفق به ريختن پچ 1.03 بشم ميتونم بازي رو آنلاين بازي كنم؟ توي سايت كونامي ثبت نام كردم با موفقيت فقط موقع لاگ اين كردن داخل بازي گفت بايد پچ 1.03 رو نصب كني.
متشكرم![]()
يعني هييييييييچ راهي براي آنلاين نيست؟![]()
2009 که با برنامه ی hamachi میشد ولی سرعت بالا میخواست(512 به بالا).2010 هم فعلا راهی براش ارایه نشده و فقط بازی ارجینال نیاز داره.يعني هييييييييچ راهي براي آنلاين نيست؟
میگم بد نیست یکی برای تیم آرسنال و چلسی لباس درست کنه بزار اینجا ها...
به خدا ثواب داره!
رفیق اینجا به ادیت ربطی نداره و مربوط به صحبتها و چیزهای به جز ادیت هست.میگم بد نیست یکی برای تیم آرسنال و چلسی لباس درست کنه بزار اینجا ها...
به خدا ثواب داره!
شما با مراجعه به این تاپیک و صفحه ی اولش یه full gdb و آخرین ورژن kitserver رو دانلود کن و بعدش لباس همه تیمها درست میشن.سوال دیگه ای هم در مورد ادیت داشتی اونجا بپرس.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان.من تازه اومدم تو کار ویرایش بازی.راستش هیچی سر در نمیارم.مثلا نرم افزار کیت سرور رو هرچی سعی کردم نتونستم دانلود کنم.یا فایلش خراب بود وسط دانلود error میداد یا آپ تاریخ گذشته داشت.تورو خدا کمکم کنین.خیلی دوست دارم یاد بگیرم.اول از همه یه فایل سالم نرم افزار واسه دانلود.بعد بیان شیوه کار(البته به صورت زیر دیپلم) مخصوصا اجرای پچ ها که بازی رو upgrade میکنه.ممنون از کمک همه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)