سلام
توضیحات بسیار عالی و کاملی دادید یسیار ممنونم![]()
سلام
توضیحات بسیار عالی و کاملی دادید یسیار ممنونم![]()
گفته شما کاملا رد میشه بدین شرح :
پردازندهای مشکل دار AMD که یک هسته یا یک مقدار کش اونها غیر فعال بود مربوط به حدود یک سال پیش می شد. در اون زمان شرکت اوضاع چندان مساعدی نداشت و برای جلوگیری از ورشکسته شدن مجبور شد پردازنده های مشکل دار را به این صورت عرضه کنه
ولی بعد از مدتی بخاطر قیمت مناسب و کارایی بالای 3 هسته ای ها در بازی ها (مخصوصا X3 720 ) شرکت مجبور شد 4 هسته ای X4 920 را بصورت X3 720 عرضه کنه
درست در این موقع یعنی یک پیزی حدود 7 ماه پیش بود که بعضی از تولید کننگان مادربرد از این قابلیت استفاده کردن و در چیپ 790 و پل جنوبی 750 این قابلیت را اضافه کردن که استقبال زیادی از اون شد تا جایی که داد AMD در اومد چون دیگه 920 فروشی نداشت و همه 720 می خریدن و به 920 تبدیل می کردن
در هر حال AMD سازندگان مادربرد را مجبور کرد که در بایاس بردها تغییراتی را بدن و این قابلیت را غیر فعال کنند
در حال حاضر هم فقط بعضی بردها با بعضی نسخه های خاص بایاس این قابلیت را دارند
در کل اگه 6 ماه پیش بود من توصیه می کردم که شما این کار را انجام بدین ولی در حال حاضر بدلیل قیمت مناسب پردازنده های AMD اصلا به ریسکش نمی ارزه
این کار نیاز به پل جنوبی 710 به بالا داره که رو مین این دوستمون هم موجوده
در هرصورت فعلا که دارم 550 رو راحت باز میکنم و با فرکانس 3.4 با ولتاژ مرجع روی سیستمها میزارم ، تا به حال هم هیچ مشکلی پیش نیومده![]()
سلام خسته نباشین ببخشید بهترین CPU واسه مادربرد (GA-MA785GT-UD3H (rev. 1.1 تو رنج قیمت 110 تموم![]()
سلامسلام خسته نباشین ببخشید بهترین CPU واسه مادربرد (GA-MA785GT-UD3H (rev. 1.1 تو رنج قیمت 110 تموم
بستگی به کاربردتون داره
ولی به نظر من AMD Athlon II X4 630 انتخاب عاقلانه ای هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)