تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1185 از 3195 اولاول ... 18568510851135117511811182118311841185118611871188118911951235128516852185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,841 به 11,850 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    SHIRAZ

1

سلام به همه ي دوستان گل

امروز سوالي ندارم فقط ميخواستم به همه ي دوستاني كه در اين انجمن زحمت زيادي ميكشند يه خسته نباشيد بگم

واقعا دستتون درد نكنه زحمت مي كشين از اينكه وقتتون را ميزارين وبه سوال دوستان خيلي دقيق و واضح جواب ميدين

دست گل همتون درد نكنه خيلي زحمت ميكشين خسته نباشيد
    موفق باشيد

2. 3 کاربر از AMIR_SHEYTOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اون عکسه => و قطعه ای که با فلش قرمز نشون دادین محل چی هستش ... باعث میشه درایو خراب نشه یا چیزه دیگس(موتور درایو هست که دیسک و عقب جلو میبره(eject)) ؟
    اشاره بنده به اون دو قسمت فلش ها نبود ، من اون عکس رو سرچ کردم که فقط بهتون داخل درایو رو نشون بدم .

فکر میکنم سطح هیچ ربطی به جازبه نداشته باشه w=mg بلکه به وزن مربوط میشه (مرکز جرم) فکر نمیکنم دلیل قانع کننده ای باشه
    چرا ربط داره ، همچنین در مورد مقاوت سیال هم هست ، این فرمولی هم که شما نوشتید مال وزنه نه میزان تاثیر جاذبه بر سطح ، در ضمن جسم در حال حرکت وزنش بیشتر میشه ! البته اینجا کلاس فیزیک نیست

و اینکه به سیال هم هیچ ربطی نداره . چه فرقی میکنه عمودی افقی .سیال همون سیاله دیگه
    باز هم خیلی ربط داره ، در حالت عمودی حرکت جریان هوا (همون سایل) داخل دستگاه با حالت افقی فرق میکنه !

نفهمیدم این عمودی یا افقی بودن چطوری تو پرفورمنس تاثیر میزاره .اگه منبع دارین لینک بزارین
    تنها چیزی که به زبان غیر فارسی گیر آوردم این بود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد شبکه که باوایرلس انجام می دم ..... میشه شما که شبکه کردن بگین دقیقن چی کار کردین که من با مشکل بر نخورم !!!!!
    یک رنج از IP تعریف کردم مثلا 10.0.0.1 تا 10.0.0.9 ، به هرکدام از دستگاه ها یکی از این IP را دادم ، همه رو وصل کردم به اکسس پوینت . سابنت مسک هم فراموش نشه ، بازی هایی که لن رو ساپورت میکنند میتونند به هو وصل بشوند . به همین راحتی .

برای هدفون از کابل کاموسیت استفاده کنم دیگه چی لازم دارم ؟
    خود هدفون رو و + تبدیل های لازم برای کامپوزیت به استریو .

اگه از کابل hdmi استفاده کنم چی لازم دارم ؟
    (برای مثال در کابل composite فیش دو سر مادگی که دوستمون گفتن) .
    نمیدانم .

این play & charging kit => باتری هارو از دسته در میارین و به اون میزنین یا اینکه اونو به یو اس بی دستگاه وصل میکنین و بعد به دسته (که میشه دسته سیمی)
    یه کابلی داری میخوری توی USB دستگاه و اون سرش هم میخوره توی سر دسته ، یک چراغ هم روش داره که وقتی شارژ کامل شه سبز میشه و وقتی در حال شارژ باشه قرمزه .

من مشکل با پرفورمنس ندارم تو کدوم حالت داریو دیرتر خراب میشه عمودی یا افقی ... علتشم بگید بد نیست .
    راستش زیاد فرقی نمیکنه ، شاید روی طول عمر دستگاه شما در حد چند ساعت تاثیر بگذارد و نه بیشتر ، فقط دستگاه رو باید در جایی قرار بدید که گردش هوا به مقدار مناسب در اطرافش امکان پذیر باشد همین ، البته هار خیلی خیلی خیلی مهمه در زیاد شدن طول عمر دستگاه .

ممنون از راهنمایی هاتون sonixax

4. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

اقا میلاد ببخشید که من اینو میگم ولی ارمیچر داریو در هر 2 حالت یک سرعت ثابت و تعریف شده داره و فرقی نمیکنه که افقی باشه یا عمودی چون در هر 2حالت نیروی گریز از مرکز ثابت هست و گردش ارمیچر درایو برای هر 2حالت یک جور تعریف شده و سرعت و پرفرمنس یکسانی داره و همونطور هم که قبلا گفتم اگر در بعضی کنسولها درایو در یکی از دوحالت عمودی و افقی بهتر کار کنه دلیلش کیفیت بد ارمیجر و ضعیف شدن موتور اونه.

اما:
    در ضمن جسم در حال حرکت وزنش بیشتر میشه !
    این حرف شما کاملا اشتباهه و چیزی که با حرکت تغییر میکنه فشاره و نه وزن!

وزن تنها در فضا تغییر میکنه یعنی جایی که جاذبه زمین و سیاره ها کم باشه

من در اخر از شما باز هم عذر خواهی میکنم!

اگه از کابل hdmi استفاده کنم چی لازم دارم ؟
    (برای مثال در کابل composite فیش دو سر مادگی که دوستمون گفتن) .
    شما دستگاه را با این کابل به LCD TV میخواین وصل کنید یا مانیتور؟

6. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اقا میلاد ببخشید که من اینو میگم ولی ارمیچر داریو در هر 2 حالت یک سرعت ثابت و تعریف شده داره و فرقی نمیکنه که افقی باشه یا عمودی چون در هر 2حالت نیروی گریز از مرکز ثابت هست و گردش ارمیچر درایو برای هر 2حالت یک جور تعریف شده و سرعت و پرفرمنس یکسانی داره و همونطور هم که قبلا گفتم اگر در بعضی کنسولها درایو در یکی از دوحالت عمودی و افقی بهتر کار کنه دلیلش کیفیت بد ارمیجر و ضعیف شدن موتور اونه.
    ربطی به موتور نداره عزیزم ، وقتی دیسک در حالت افقی داره سطح بیشتری از اون تحت تاثیر نیروی جذبه قرار میگیره تا زمانی که در حالت عمودی .

این حرف شما کاملا اشتباهه و چیزی که با حرکت تغییر میکنه فشاره و نه وزن!
    اشاره بنده به اینرسی حرکتی بود که باعث میشه در حال حرکت وزن جسم بیشتر بشه ، این قاعده تا زمانی که نیروی گریز ار مرکز تسلط پیدا کنه ادامه داره ، چونکه در اینجا طبق قانون بقاء ماده و انرژی انرژی اضافه که جسم در حال حرکت داره باید یک جایی بره یا به یک چیزی تبدیل بشه .

به عبارتی در حالت افقی دیسک اینطوری هست :

درسته که نیروی جاذبه ای که با دیسک در حالت های مختلف وارد میشه برابره ولی در حالت عمودی تاثیر تمام سطح نیست و با اینکه جسم وزن ثابتی داره ، ولی تلورانس بیشتری خواهد داشت .

وزن تنها در فضا تغییر میکنه یعنی جایی که جاذبه زمین و سیاره ها کم باشه
    در روی کره زمین هم میشود وزن را تغییر داد ! کافیه شما در مدار گردی با سرعتی ثابت حرکت کنید ، وزنتون بیشتر میشه چون نیروی بیشتری بهتون وارد میشه به عبارتی میزان وزن یک جسم رابطه مستقیم داره نیروی جاذبه یا سایر نیروهایی که بهش وارد میشه اگر این نیرو کمتر بشه وزن جسم کمتر و اگر بیشتر بشه وزن جسم بیشتر میشه و از همین قانون برای ساخت جاذبه مصنوعی در فضاپیما ها و ساخت بیوزنی در چنین وسیله هایی میکنند :

این هم در مورد جاذبه مصنوعی که با حرکت دورانی تولید میشه :

برای اطلاعات بیشتر :
    کد:
    این هم یک مقاله که چگونه گردش به دور یک مدار مشخص باعث تولید جاذبه بیشتر میشه :

کد:
    همین قانون (چون قانون فیزیک هست) در درایو شما هم هست ، یعنی هر چه از مرکز دیسک دور تر میشویم در هنگام چرخش و به لبه ها نزدیک تر میشیم وزن جسم بیشتر میشه

در این مورد توی کتابهای ابراهیم ویکتوری اگر براتون قابل تهیه هست به خوبی توضیح داده و نوشته

من در اخر از شما باز هم عذر خواهی میکنم!
    چرا ؟ مگه شما به من فحش دادید ؟

از همه کاربران انجمن هم پوزش میطلبیم که بحث رو از 360 کشوندیم توی فیزیک ببخشید

8. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

ماشالا خیلی از درس فیزیک مخصوصا نیوتن خوشم میاد اینجا هم شده کلاس فیزیک
    Last edited by A.N.A.P; 14-02-2010 at 00:13.

10. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.اکانتت رو به صورت رایگان میتونی ازش به مدت یه ماه (مطمین نیستم)استفاده کنی.(با ساخت گیمر تگ)
    زیاد دنگ و فنگ نداره به راحتی میشه راش انداخت فقط موقع ثبت نام باید دو تا ای میل داشته باشه که یکیش برای Parent و دیگری به عنوان Child شناخته میشه اگرم که سنت رو بالا بزنی همچین چیزی نمیخواد.
    2.اصلا هیچی به غیر از Trailer و Pic & Vid از بازی ها چیز دیگه ای رو از لایو دانلود نکن.چون آپدیت از لایو حکم بای بای از لایو رو داره.چون میشناستت و بن میشی.
    3.اون جدیداش یعنی از 6/2009 به این ور همش LT هستش عزیز.البته از خوب جایی خریدی مورد نداره.
    4.ماله منم بعضی اوقات هنگ میکنه و عادیه به نظرم.اونم به دلیل اینه که سی دی هامون توی ایران بد کیفیت و کلا دستگاه رو باهاش که ور میرن اینجور اتفاقا میافته براش.(اینو از رفیقم که مغازه الکترونیکی داره پرسیدم)
    5.عزیزم با دکمه ی A میره تو بازی با X بازی رو Eject میکنه.اگر سر همونجا کنسول هنگ میکنه شما یه Boot Disc بگیر قبل از بازی بزار توی کنسول به مدت 30 ثانیه بعدش بازی رو بزار.(لباف داره)
    6.معلومه دیگه Charge & Play Kit ...البته باید اصلشو بگیری که حدود 30000 تومانه.
    قربانت
    تبریک هم بهت میگم که به جمع ما پیوستی
    1. خب این گیمر تگ ساختن چجوریه؟ یهو اینجوری نباشه که کانکت شیم خودش زرتی بگه یالا بگو اینا رو بینیم و...
    من فعلا نمیخوام این اکانتم فعال بشه. تا بعد که یه فکری به حالش بکنم...
    2. خب بابا ما میخوایم با Xboxمون یه فیلم دایویکسی، چیزی ببینیم. چکار کنیم؟
    6. خب اما به نظر خودم باتری شارژی بگیرم بهتره هان... چون میزارم شب تا صبح مثلا شارژ میشه، بعد یه هفته بازی میکنیم تا هفته بعد... نه؟ اون شارژ اند پلی خیلی الکی گرونه!
    =======
    یه چند تا سواله جدید:
    الف) آقا چرا این 360 انقدر مزخرفه؟ یعنی CDیه VCD نمیخونه کنسول به این عریض و طویلی؟ اون wii به اون بی ادعاییش حتی فرمت Mkv هم میخونه.
    زیرنویس چی؟ کنار فیلم دایویکس بزاریم میخونه؟
    ب) یه چیز مزخرف دیگه، آقا چجوری من باید تو یه بازی مثل GTA تفنگم رو هدف بگیرم؟ یه هد شات بخوایم بکنیم که بیچاره میشیم! حالا تیر اندازی از پشت ماشین و موتور پیشکش!!!!!
    ج) این هدستی که توی جعبه بود به چه دردی میخوره؟ من که این رو به دسته وصل کردم باز هم صدای بازی از TV پخش میشد...
    فعلا همینا. ممنون از راهنماییهای همه عزیزان.

12. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr.vampire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این کنسول هایی که توی ایران میفروشن چه نوع ریجنی هست ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

6. خب اما به نظر خودم باتری شارژی بگیرم بهتره هان... چون میزارم شب تا صبح مثلا شارژ میشه، بعد یه هفته بازی میکنیم تا هفته بعد... نه؟ اون شارژ اند پلی خیلی الکی گرونه!
    100% تائید میشه ، تازه او پلی اند شارژ باطریش زرتی خالی میشه !

الف) آقا چرا این 360 انقدر مزخرفه؟ یعنی CDیه VCD نمیخونه کنسول به این عریض و طویلی؟ اون wii به اون بی ادعاییش حتی فرمت Mkv هم میخونه.
    کنسول های نسل جدید مایکروسافت و سونی VCD بیل میروند به دلیل قدیمی بودن تکنولوژی ، برای اینکار شما باید Game Shark Media Player تهیه بفرمایید . (نکته : اینی که گفتم برای رمز و این حرفها نیست و توی ایران سخت گیر میاد)

زیرنویس چی؟ کنار فیلم دایویکس بزاریم میخونه؟
    امتحان کن اگر شد به ما هم بگو

ب) یه چیز مزخرف دیگه، آقا چجوری من باید تو یه بازی مثل GTA تفنگم رو هدف بگیرم؟ یه هد شات بخوایم بکنیم که بیچاره میشیم! حالا تیر اندازی از پشت ماشین و موتور پیشکش!!!!!
    توی Ps2 و Ps3 هم همین طوریه خوب ، برای این کار باید با ماوس بازی کنید که تبدیل خاص خودش رو داره .

ج) این هدستی که توی جعبه بود به چه دردی میخوره؟ من که این رو به دسته وصل کردم باز هم صدای بازی از TV پخش میشد...
    فقط برای لایو هستش و توی بازی بی مصرفه .

---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------

این کنسول هایی که توی ایران میفروشن چه نوع ریجنی هست ؟؟؟؟؟
    اغلب PAL هستند

15. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

فقط برای لایو هستش و توی بازی بی مصرفه .

یعنی به غیر از LIVE مصرف دیگه ای ندارن؟؟؟!!!
    دلمون خوش بود میخواستیم الیت بخریم اون از HDMI و کامپوننت اونم از هدست پس فقط هارد داره راستی باتری
    دوراسلو ور نداشتن؟؟؟
    Last edited by A.N.A.P; 14-02-2010 at 14:58.

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

چه ايرادايي ميگيرينا ... چرا فيلمو اينجوري نميخونه اونجوري ميخونه ؟؟؟ چرا هدستش كار نميكنه و.... :دي

كنسول به اين خفني ديگه چي ميخواين

18. 3 کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •