اقا میلاد ببخشید که من اینو میگم ولی ارمیچر داریو در هر 2 حالت یک سرعت ثابت و تعریف شده داره و فرقی نمیکنه که افقی باشه یا عمودی چون در هر 2حالت نیروی گریز از مرکز ثابت هست و گردش ارمیچر درایو برای هر 2حالت یک جور تعریف شده و سرعت و پرفرمنس یکسانی داره و همونطور هم که قبلا گفتم اگر در بعضی کنسولها درایو در یکی از دوحالت عمودی و افقی بهتر کار کنه دلیلش کیفیت بد ارمیجر و ضعیف شدن موتور اونه.
ربطی به موتور نداره عزیزم ، وقتی دیسک در حالت افقی داره سطح بیشتری از اون تحت تاثیر نیروی جذبه قرار میگیره تا زمانی که در حالت عمودی .
این حرف شما کاملا اشتباهه و چیزی که با حرکت تغییر میکنه فشاره و نه وزن!
اشاره بنده به اینرسی حرکتی بود که باعث میشه در حال حرکت وزن جسم بیشتر بشه ، این قاعده تا زمانی که نیروی گریز ار مرکز تسلط پیدا کنه ادامه داره ، چونکه در اینجا طبق قانون بقاء ماده و انرژی انرژی اضافه که جسم در حال حرکت داره باید یک جایی بره یا به یک چیزی تبدیل بشه .
به عبارتی در حالت افقی دیسک اینطوری هست :
درسته که نیروی جاذبه ای که با دیسک در حالت های مختلف وارد میشه برابره ولی در حالت عمودی تاثیر تمام سطح نیست و با اینکه جسم وزن ثابتی داره ، ولی تلورانس بیشتری خواهد داشت .
وزن تنها در فضا تغییر میکنه یعنی جایی که جاذبه زمین و سیاره ها کم باشه
در روی کره زمین هم میشود وزن را تغییر داد ! کافیه شما در مدار گردی با سرعتی ثابت حرکت کنید ، وزنتون بیشتر میشه چون نیروی بیشتری بهتون وارد میشه به عبارتی میزان وزن یک جسم رابطه مستقیم داره نیروی جاذبه یا سایر نیروهایی که بهش وارد میشه اگر این نیرو کمتر بشه وزن جسم کمتر و اگر بیشتر بشه وزن جسم بیشتر میشه و از همین قانون برای ساخت جاذبه مصنوعی در فضاپیما ها و ساخت بیوزنی در چنین وسیله هایی میکنند :
این هم در مورد جاذبه مصنوعی که با حرکت دورانی تولید میشه :
برای اطلاعات بیشتر :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یک مقاله که چگونه گردش به دور یک مدار مشخص باعث تولید جاذبه بیشتر میشه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین قانون (چون قانون فیزیک هست) در درایو شما هم هست ، یعنی هر چه از مرکز دیسک دور تر میشویم در هنگام چرخش و به لبه ها نزدیک تر میشیم وزن جسم بیشتر میشه .gif)
در این مورد توی کتابهای ابراهیم ویکتوری اگر براتون قابل تهیه هست به خوبی توضیح داده و نوشته .gif)
من در اخر از شما باز هم عذر خواهی میکنم!
چرا ؟ مگه شما به من فحش دادید ؟ .gif)
از همه کاربران انجمن هم پوزش میطلبیم که بحث رو از 360 کشوندیم توی فیزیک
ببخشید