[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرت 1.
ببینید ولی باور نکنید![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرت 1.
ببینید ولی باور نکنید![]()
ربط که داره ، بالاخره مخابرات سر خط زحمت میکشه!![]()
هزینه راه اندازی ندارد
چون ربطی به مخابرات نداره
کار نرم افزاری خودشان هست.
ART3
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
رپید هنوز محدوده مردم انقدر ریکانکت کردم
مدیر رپیدگو من هستم .
من هم مرکز انقلاب مشهد سرویس دارم و طی مدت اخیر به شدت از دست این شاتل کلافه شدم . به زودی مقاله ای در مورد کلاه برداری های این شرکت منتشر می کنم .
اینجور که به نظر میاد برای بعضی لینک ها کش سرور گذاشتند .
به هیچ وجه هم به حرف پشتیبانی گوش ندید فقط یک ساعت سر کارتون میزادند . البته مسئله ی باز شدن جیمیل یا فایل های فلش چیز دیگه ای هست و به شاتل ربطی ندارد و ولی بحث سرعت کاملا توسط شاتل هست .
یکجورایی میخوان ادای صبانت رو در بیارند .
از توکیو جایی دورتر پیدا نکردی تست کنی)))
هر چی سرور دورتر باشه افت پینگ و سرعت داره
راست با آرت 3 یاهو و گوگل رو چند پینگ می کنی؟
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
تایید میشه ظاهرا همینطوره از بس جدیداً شلوغ شده پهنا کم آوردن داره مثل صبانت وقدیمای داتک و آسیاتک خراب میشه. کیفیتش که خیلی پایین اومده کلافمون کردن. من پارس آنلاین می خوام![]()
به ازای هر گیگ باید 3 هزار تومن بدید (یا بیشتر ) دقیق یادم نیست ، برید تو سایتش بخونید
همچین چیزی امکان نداره , من چند روز قبل از اینکه با این قضیه روبرو شم رفتم و قبض ام رو چک کردم , دیدم که همون قیمت عادی رو زده , بعد از اینکه میخواستم پول رو پرداخت کنم (چند روز بعد)دیدم که به جای 30 تومن زده 42 هزار تومن
اینو شک دارم که بعد از اون 18 گیگ نتونی استفاده کنی , چون من بهشون شکایت کردم که من اینقدر اضافه استفاده نکردم , و حتی اون 12 گیگ ام هم تموم نشده (چون من با اون سرعت کزایی اصلا از نت استفاده نمیکردم) , که به من گفتن ما مشتری داریم با همین سرعت و پلن ماهی 30 40 گیگ دانلود داره . خب این یعنی اینکه میتونی بیشتر از اون 18 گیگ استفاده کنید.
بازم میتونی بری بپرسی چون من دروغ زیاد از اینا شنیدم . اگر بهت جواب دادن بهشون تهدید کن اگه غیر از این بشه باید جواب گو باشن , چون من وقتی می خواستم از اکو به آرت برم ازشون پرسیدم سرعت هاش با هم فرق داره یا نه , در کمال وقاحت به من گفت فرق نداره . بعد از اینکه سرویسم وصل شد و تفاوت رو دیدم , بهشون گفتم و انکار کردن.
حالا خود دانی
گوگول 250 ام اس
یاهو هم همینطور
متن چت رو ببین با چه احمق هایی سرو کله می زنیم ما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطابق مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور,به آدرس
شرکت موظف است برای سرویس 128 کیلو بیت بر ثانیه با ضریب اشتراک 1 به 10 طبق جدول زیر ارائه دهد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
http://cra.ir/EArchive/EArchiveF/Item.asp?ParentID=126&ItemID=1314
شركتهاي ارائهدهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب و راهاندازي تجهيزات در محل مشترك اقدام و پس از تحويل پهناي باند نسبت به تنظيم صورت جلسه اقدام كنند. علاوه بر اين شركتهاي ارائهدهنده خدمات موظف هستند نرمافزار لازم براي اندازهگيري لحظهاي پهناي باند را روي پايانه كاربر نصب و راهنمايي لازم را انجام دهند.
طبق:
http://cra.ir/EArchive/EArchiveF/Item.asp?ParentID=261&ItemID=1256
---------- Post added at 03:46 AM ---------- Previous post was at 03:45 AM ----------
یعنی در بدترین شرایط شما چند برابر سرعت که حق شما است دانلود میکنید.
هم اکنون 365 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 365 مهمان)