تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 141 اولاول ... 367682838485868788899096136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

کسی نسخه 2010 اینترنت سکوریتی رو نداری یه لینک دانلود برامون بزاره.توی سایت که میریم با پکیج میخواد برامون دانلود کنه.....اینجوری که نمیشه.من میخوام ذخیرش کنم.....
    از اینجا می تونید دانلود کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بقیه فایلها در لینک زیر هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از mohsen3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه roohroba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من بیت دیفندر اینترنت سکوریتی 2009 را نصب کردم و چون از قبل آپدیت های قبلی را همون طور که آموزشش تو سایت هست جمع کرده بودم انتقال دادم و دوباره آپدیت کردم، بار اول حدود 3 مگابیت حجمش بیشتر نشد و آپ شد ولی الان که میخوام آپ کنم 23 مگ حجم داره! باید چی کار کرد؟

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من بیت دیفندر اینترنت سکوریتی 2009 را نصب کردم و چون از قبل آپدیت های قبلی را همون طور که آموزشش تو سایت هست جمع کرده بودم انتقال دادم و دوباره آپدیت کردم، بار اول حدود 3 مگابیت حجمش بیشتر نشد و آپ شد ولی الان که میخوام آپ کنم 23 مگ حجم داره! باید چی کار کرد؟
    .................................................. ...............
    چون نسخه های 2010 وارد بازار شده دیگه آپ دیت ها الاوه بر بروز رسانی دیتابیس های آنتی ویروس ورژن engine آنتی ویروز رو هم بروز می کنند ..این حجم اضافه ممکنه به همین دلیل باشه .......در ضمن ممکنه بسته هایی هم برای رفع مشکلات انتی ویروس و سازگاری بیشتر اون با ویندوز منتشر کنن که در صورت کم حجم بودن در UP DATE ها قرار داده می شن....

5. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

یا سلام..من total security 2010 را نصب کردن..چطور میشه این error عا را skip کنم؟؟هر کاری میکنم..نمیشه!!قبلا total 2009 داشتم و برداشتن تیک راحت میشدم..اما حالا در نسخه جدید این مشکل هست؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید!!!! عکس هم ضمینه کردم.

.................................................. .................................................. ...........
    شما این کار رو انجام بده ببین چی میشه......
    بیت دفندر رو از روی دسکتاپ اجرا کن برو تو تب General بعد در سمت راست وقتی علامت Warning رو می بینی زیرش یه نوشته هست به اسمه configure list روی اون کلیک کن و از داخل اون لیست تیک این هارو بردار

1. parental control status
    venerability check status .2

به احتمال قوی با این کار مشکلت باید حل بشه ..
    موفق باشی

با سلام خدمت همه دوستان

من از total security 2010 استفاده میکنم ، در ابتدا همین مشگل شما عزیزان رو داشتم ، اما به طریقی که عرض میکنم اونو رفع کردم ، امیدوارم

که مشگل شما هم رفع بشه .

من تمام مراحل بالا رو که دوست عزیزمون Kortol فرمودند رو انجام دادم اما بعدش پیغام میداد که یک موردی در سیستم شما وجود دارد که به

سبب آن امنیت سیستمتون دارای اشکال هستش ، من دو بار سیستم رو اسکن کامل کردم اما درست نشد ،

بار سوم این کار رو کردم و درست شد ،

اگه چیز بدرد بخوری مثل کرک یا کیجن دارید اونو از روی سیستم بردارید و روی CD و یا فلش بریزید چون به این جور چیزها شدیدا گیر میده .

نرم افزار رو اجرا کنید بعد گزینه Anti virus رو بزنید ، سربرگ shield رو انتخاب کنید ، در صفحه مقابلتون گزینه protection level رو روی بالاترین

سطح یعنی Aggressive قرار بدین ، بعد از این کار گزینه Advanced Setting رو بزنید و در صفحه ی باز شده اون درجه بندی کنترل آنتی ویروس رو

روی Critical قرار بدید و OK کنید .

حالا در همین قسمت Anti virus سربرگ virus scan رو انتخاب کنید و در صفحه ی باز شده گزینه Deep system scan رو بزنید تا با حداکثر دقت

سیستم رو اسکن کنه ، بعد از این آنتی ویروس به هرچی گیر داد اون چیز رو از سیستم حذف کنید ، مال من اینجوری درست شد ، امیدوارم

مشگل شما هم حل بشه و ازش لذت ببرید .

موفق باشید .

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
    Last edited by amir.7; 12-02-2010 at 01:26.

7. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

من یه سئوال از اساتید محترم دارم

یکی از دوستان اینجانب که در زمینه مبحث آنتی ویروسها دارای اطلاعات نسبتا خوبی هست میگفت که ، قدرت ویروس یابی آنتی ویروسها از اینترنت

سکوریتی ها بیشتر هستش ، میگفت که در اینترنت سکوریتی بیشتر روی فایروال تمرکز شده و پکیج آنتی ویروسه اون به کاملی پکیج آنتی ویروس

تنها نیست و اگه میخوای از یک آنتی ویروس کامل و فایروال کامل استفاده کنی باید بجای اینترنت سکوریتی از مجموعه های توتال سکوریتی استفاده کنی .

میخواستم ببینم که این حرف درست هستش یا نه ، و اینکه تفاوت این سه مجموعه در چه چیزهایی است . ممنون

Last edited by amir.7; 12-02-2010 at 01:25.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

من یه سئوال از اساتید محترم دارم

یکی از دوستان اینجانب که در زمینه مبحث آنتی ویروسها دارای اطلاعات نسبتا خوبی هست میگفت که ، قدرت ویروس یابی آنتی ویروسها از اینترنت

سکوریتی ها بیشتر هستش ، میگفت که در اینترنت سکوریتی بیشتر روی فایروال تمرکز شده و پکیج آنتی ویروسه اون به کاملی پکیج آنتی ویروس

تنها نیست و اگه میخوای از یک آنتی ویروس کامل و فایروال کامل استفاده کنی باید بجای اینترنت سکوریتی از مجموعه های توتال سکوریتی استفاده کنی .

میخواستم ببینم که این حرف درست هستش یا نه ، و اینکه تفاوت این سه مجموعه در چه چیزهایی است . ممنون

خير چنين چيزي صحت نداره.اينترنت سكيوريتي كمپانيها نيز تركيبي است از آنتي ويروس بهمراه ساير ابزارهاي امنيتي ديگر.به اينصورت نيست كه در اينترنت سكيوريتي فقط بر روي فايروال تمركز شده باشه.

10. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

خير چنين چيزي صحت نداره.اينترنت سكيوريتي كمپانيها نيز تركيبي است از آنتي ويروس بهمراه ساير ابزارهاي امنيتي ديگر.به اينصورت نيست كه در اينترنت سكيوريتي فقط بر روي فايروال تمركز شده باشه.

با سلام مجدد خدمت شما ، لطفا بفرمایید توتال سکوریتی چه تفاوتی با دو مورد فوق الذکر داره .

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به نظر شما بین nod/kaspersky/bit defender کدوم بهتره؟وکدومشون سرعتو کمتر پایین میاره؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان یه سوال.
    من BitDefender Antivirus 2010 رو نصب کردم. شنیدم واسه این آپدیت آفلاین داره. مثل نورتون!
    درسته؟
    اگه کسی اطلاعاتی داره یا سایتی واسه گرفتن پک آپدیت روزانه یا هفتگی ، ما رو هم بی خبر نگذاره!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام به نظر شما بین nod/kaspersky/bit defender کدوم بهتره؟وکدومشون سرعتو کمتر پایین میاره؟

با سلام به شما دوست عزیز

من به اتفاق چند تا از دوستان از هر 3 تای اونا استفاده کردیم و بارها فلش های آلوده رو عمدا و فقط به قصد آزمایش به

سیستم هامون زدیم و بدون هر گونه تعصبی فقط تجربیات خودم رو عرض میکنم ، ضمنا من هر کدوم از اونها رو روی

سیستم خودم و به مدت 4 الی 5 ماه استفاده کردم

1- از لحاظ نظارت بر سیستم و قدرت میتونیم اینجوری رتبه بندی کنیم 1- بیت دیفندر 2- کاسپر 3- نود

2- از لحاظ سبکی و کمترین تاثیر بر سیستم اینجوری رتبه بندی میکنیم 1- نود 2- کاسپر 3- بیت دیفندر

3- و وقتی به اونها فرمان اسکن کردن رو میدیم به این ترتیب 1- بیت دیفندر 2- نود 3- کاسپر

با عرض معذزت از حضور اساتید محترم

15. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •