سلام
ممنونم ولي من 4 روز ديگه بايد تحويل بدم اين پروژه را اگه بتونيد زودتر يه كاريش كنيد خيلي خيلي ممنون ميشم..
فكر كنم براي شما كه استاد هستيد بيشتر از يك يا دو ساعت وقتتون را نگيره .... شايدم خيلي كمتر
سلام
ممنونم ولي من 4 روز ديگه بايد تحويل بدم اين پروژه را اگه بتونيد زودتر يه كاريش كنيد خيلي خيلي ممنون ميشم..
فكر كنم براي شما كه استاد هستيد بيشتر از يك يا دو ساعت وقتتون را نگيره .... شايدم خيلي كمتر
بخش دلفيشو مشكل داري يا اكسس؟
اگه اكسسه برام لينك بزار تا ديتابيستو درست كنم و تحويل بدم.
ولي بخش دلفي رو وقت نميكنم.
مشكل با دلفيه .........
زياد وقت نمي گيره شما فقط راهش بندازي من تمومش مي كنم.....
حالا لينكو بزار تا ببينم چي ميشه.
ولي قولي بهت نميدم غفار جان.
بعدا اگه نشد ناراحت نشيا.
سلام
ممنونم كه لطف مي كنيد....
چرا ناراحت بشم مگه طلبكارم ...
پيغام خصوصي براتون مي زارم و لينكشو ميدم.
ممنون
غفار جان.
من اينو دانلود كردم ولي نتونست اجراش كنم.
اولا خودت چكش كن.
ثانيا ورژن دلفي شما چيه؟
از كامپوننت خاصي استفاده كردي؟
سلام
از دلفي 7 استفاده كردم و كامپوننت خاصي هم نداره ..
مي دونيد مشكل كجاست: من از ADOTAble استفاده كردم و از خاصيت Conectionstring براي وصل شدن به پايگاه داده استفاده كردم براي همين فقط جايي كه من ارتباطش دادم كار مي كنه شما توي درايو D يه شاخه به نام Programing Projects توي اين شاخه يه شاخه ديگه به نام Student بسازيد و اونجا فايلها را كپي كنيد و بعد برنامه را كمپايل كنيد البته زبان فارسي هم كامل بايد روي سيستم نصب باشه....
پسوردهاش هم كه توي ديتابيسش هست ديگه خودتون ببينيد....
رفيق اولا من با دلفي 5 كار ميكنم.
ثانيا وقتي برنامه هنوز لود نشده Error ميده. درست مثل اينكه يك كامپوننت رو شما استفاده كردهخ باشي و من نداشته باشم.
يك چيز جالب ديگه هم اينه كه از Form.Caption رو Error ميده كه اينو ديگه اصلا نفهميدم يعني چي.
راه حلي به ذهنت ميرسه؟
form.caption چون caption فارسي هست شايد ايراد ميگيره؟ نمي دونم اگه نميشه بي خيال ديگه مزاحمتون نميشم ....
من هيچ كامپوننت اضافي استفاده نكردم همش ماله خود دلفيه البته دلفي 7
من ديگه عقلم به جايي قد نميده .........
به Caption فارسي ربطي نداره.
چون خودم تو برنامه هام از همين روش استفاده ميكنم.
شايد دلفي باشه. من بايد روي 7 امتحان كنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)