از تکرار پست ها خودداری کنید جواب داده شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از تکرار پست ها خودداری کنید جواب داده شد:
سلام.
من Dell inspiron 1520 دارم و میخوام برای آپدیت درایور هام به جای برنامه ای که در پست اول گفتید از Driver Genius استفاده کنم . مشکلی که نداره ؟
ضمنا مکانیسم کار چیجوریه ؟ یعنی درایور های جدید رو از خود سایت دل دانلود میکنه ؟
متشکر.
اولا که توی صفحه اول گفته شد از driver magician استفاده کنید اما driver genius هم خوبه.
مکانیسم کار:
از سایت دل هم دانلود نمی کنه و خودش یه دیتابیسی داره و از توی اون می گرده و پیدا می کنهروش كار اين نرم افزار اينه كه اول ميره كل اثر انگشتهاي سخت افزارهاي نصب نشده رو با بانك داده هاي خودش وفق ميده
تا نوع و مدل رو بشناسه
بعد خودش مي گرده به روزترين رو براي سيستم عامل جاري كه در حال اجراست پيدا مي كنه
مي تونين براي به روز كردن درايورهاي نصب شده هم استفاده كنين
قابليت بك آپ كردن هم داره كه بعدها هم در صورت نصب مجمدد ويندوز استفاده كنين![]()
ممنون. منظور اصلی من هم همینه، یعنی بهتره که خودم برم از سایت دل بگردم و درایور های به روز رو پیدا کنم ؟ ( هر چند این کار رو بلد نیستم) یعنی کیفیت و نوع درایور های خودش با اون هایی که در سایت دل هستند فرق داره ؟
خیر درایور رو سازنده سخت افزار میده و اینكه ازكجا دانلود كنین مهم نیست و همه از یك جا تامین می كنن
با سلام
دوستان من vostro 1015 دارم ويندوز xp نصب كردم تمام درايور نصب شد الا بلوتوث تو سايتش هم چيزي پيدا نكردم
از دوستان كسي درايور يا راه حلي داره
ممنون ميشم لطف كنيد پاسخ بديد
اینجا رو ببین:
سلام دوستان عزیز من لپ تاپ dellمدل 6400 دارم و میخوام ویندوز 7 رو نصب کنم ولی متاسفانه درایورش تو سایت dell نیست لطفا کمکم کنید![]()
راهش همین نرم افزاره
اما متاسفانه یوتیلیتی ها رو از دست میدی
باید بگردی ببینی كدوم سیستم برنامه های مخصوص 7 به نوت بوكت میخوره
مثلا برای مالتی مدیا كیبرد و ...
سلام دوستان عزیز من لپ تاپ dellمدل 6400 دارم و میخوام می خواهم بلوتوث به کار بندازم نمی شه کسی درایور شو نداره؟
اگه دارین دارین برای دانلود بزارید این نرم افزار که گفتین انجام نداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)