تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1175 از 3195 اولاول ... 17567510751125116511711172117311741175117611771178117911851225127516752175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,741 به 11,750 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دوستان بهترين تنظيمات كه تو قسمت display consol هست براي LCD full HD چي هست ؟؟؟
    اولا اینکه رزولوشن را روی 1080p قرار بدین
    دوم reference levels را روی intermediate بزارید

2. 8 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر دوستان;
    من امروز هاردم رو برده بودم خونه دوستم.با پروفایلم بازی کردم بعد که اومد خونه هاردم رو زدم به دستگاه خودم زده corrupted profile مشکلش چیه و چه جوری حل میشه؟
    باتشکرقبلی:

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8613187's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض راهنمایی کنید !!!!!!!!!!!!!!!!

با سلام

اقا من خیلی مبتدی هستم اگه می شه ابتدایی راهنماییم کنید

با دوستام می خواییم 4 تا ایکس باکس بخریم بعد با هم شبکه کنیم هر 4 تاشونو بعد بشینیم بازی کنیم اونم بالای 10 ساعت
    شبکه کردن ایکس باکس ها به چه صورت میشه با کابل و هاب یا میشه با وایرلس دستگاه انجام داد بدون سیم کشی
    من الایت با مین بورد جاسپر میخرم
    می خوام اورجینال بگیر خودم ردیفش کنم ولی با اموزش شما که بتونم جدیدترین بازی ها رو اجرا کنم
    فقط بازی های شبکه ای انجام میدیم
    به live هم فک نکنم احتیاج داشته باشم.ندارم

سوال
    1 : این sp که میگن چیه ؟
    2 : ixtereme که میگن چیه ؟
    3 : Wawe چیه ؟
    4 :باتری رو خودش چیه یه بار مصرف - می خوام شارژی بگیرم جنس متوسط
    5 : Dashboard چیه هست ؟
    6 : دیسک activator چیه ؟
    7 :من می خوام صدای بازی رو از هدفون بشنوم باید چی کار کنم و راه دیگه هم نداره -باید با هدفون باشه
    8 : نحوه اپدیت و هک ایکس باکس

اگه جیز قابل گفتنی میدونید خودتون اضافه کنید و من تا حالا از این کنسولا نداشتم

راهنمایی در مورد خرید که نکنن تو پاچمون
    ورژن دستگاه و ظاهرش .و وسایلش و دسته دوم نبودن و از کجا بخرم گارانتی کجا باشه

ممنون میشم اگه جواب بدن
    ببخشید اگه سوالات خیلی زیاده ومیتدی هستم

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام بر دوستان;
    من امروز هاردم رو برده بودم خونه دوستم.با پروفایلم بازی کردم بعد که اومد خونه هاردم رو زدم به دستگاه خودم زده corrupted profile مشکلش چیه و چه جوری حل میشه؟
    باتشکرقبلی:
    Corrupted به معنای خراب و فاسد شدنه .یعنی پروفایل شما دیگه قابل استفاده نیست و باید یکی دیگه بسازید

داره خودمونی میشه bmwm3gtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ناکجاباد

پيش فرض

وااا

میخواید یه LT بریزید شاید مشکل حل بشه !
    خب دوستان خدا رو شکر مشکل بدون ریختن LT حل شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!! بالاخره امروز بازیرو از رو هارد اجرا کردم !!!!!!!!!!!!!! به این روش که اول هاردو برداشتم و wave4 رو گذاشتم بعد دیسکو برداشتمو دیسک بازیرو گذاشتم پیغام آپدیت ظاهر شد و از اونجایی که حجم آپدیت 128 مگا بایت بود تا حدودی دلم مطمئن شد که آپدیت سالمه ..... بعد دلو زدم به دریا و yes زدم تا آپدیت کنه ، بعد که آپدیت تموم شد دیدم که آواتارا سالمه و سیاه نشده و بعد بدون هیچ مشکلی بازی اجرا شد ....... بعد دستگاهو خاموش کردم و هاردو وصل کردم و دوباره روشنش کردم و دیسک wave4 رو گذاشتم ، بعد دیسک بازی رو گذاشتم و لحظاتی صبر کردم و در اینجا بود که لوگوی زیبای EA نمایش داده شد و بازی در حالتی که هارد وصل بود اجرا شد و من از شدت خوشحالی بیهوش شدم ............. وقتی به هوش اومدم دیدم که بازی توسط داداشم روی هارد نصب شده و از روی هارد بدون هیچ مشکلی اجرا شده !!!!!!!!!!!!!!!
    این بود انشای من در مورد زیر آبی رفتن ...

7. 4 کاربر از bmwm3gtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

ایا نرم افزاری برای ایکس باکس هست که مثل ps3 بشه براش تم ساخت ؟ اخه خیلی خسته کننده میشه اگه نباشه .نه

9. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

360 توليد 2010 از نظر پك با مدل 2009 فرق دارند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نخست اینکه مشکی بنویسید لطفا ، این خوندنش سخته !

با دوستام می خواییم 4 تا ایکس باکس بخریم بعد با هم شبکه کنیم هر 4 تاشونو بعد بشینیم بازی کنیم اونم بالای 10 ساعت
    شبکه کردن ایکس باکس ها به چه صورت میشه با کابل و هاب یا میشه با وایرلس دستگاه انجام داد بدون سیم کشی
    من الایت با مین بورد جاسپر میخرم
    می خوام اورجینال بگیر خودم ردیفش کنم ولی با اموزش شما که بتونم جدیدترین بازی ها رو اجرا کنم
    فقط بازی های شبکه ای انجام میدیم
    به live هم فک نکنم احتیاج داشته باشم.ندارم
    شما نیاز به یک Access Point برای وایرلس و یا یک دیتا سوئیچ یا هاب برای سیمی نیاز دارید ، باقی تنظیمات درست مثل تنظیمات در شبکه های کامپیوتری هست ، یعنی یک رنج از IP نیاز دارید و سابنت مسک و ...

1 : این sp که میگن چیه ؟
    چیه ؟ منظورتون LT هست ؟! اگر آری آخرین نسخه فرمور برای کپی خور کردن کنسول هست .

2 : ixtereme که میگن چیه ؟
    فرمور (سیستم عامل) درایو های DVD کنسول های 360 هست که دستکاری شده برای اجرای بازی ها .

3 : Wawe چیه ؟
    Wave در معنی یعنی موج ، ولی اسم قفل هایی که روی بازی ها میزارند برای اینکه کپی اجرا نشه Wave هست با شماره ورژنش که جدید ترینش 4 هست .

4 :باتری رو خودش چیه یه بار مصرف - می خوام شارژی بگیرم جنس متوسط
    باطری روی خودش دوراسل هست و شما باید باطری مخصوص کنترلر رو بگیرید برای شارژ از باطری های شارژی معمولی هم میتونید استفاده کنید .
    5 : Dashboard چیه هست ؟
    به سیستم عامل خود کنسول Dashboard میگن و شما از طریق اون به تمام امکانات کنسول دسترسی دارید .

6 : دیسک activator چیه ؟
    برای اجرا کردن بازی های با قفل جدید که فرمور های قدیمی تر قادر به اجراشون نیستند استفاده میشه که با فرمور LT نیازی بهش نیست .

7 :من می خوام صدای بازی رو از هدفون بشنوم باید چی کار کنم و راه دیگه هم نداره -باید با هدفون باشه
    هدفون بیسیم رو به خروجی صدای کنسول وصل کنید .

8 : نحوه اپدیت و هک ایکس باکس
    بسی سخت و نیاز به آشنایی به سخت افزار داره ، با توجه به اینکه شما با فرمور هم آشنایی ندارید بدید براتون انجام بدهند .
    اگه جیز قابل گفتنی میدونید خودتون اضافه کنید و من تا حالا از این کنسولا نداشتم
    نه همه رو خودتون پرسیدید

راهنمایی در مورد خرید که نکنن تو پاچمون
    ورژن دستگاه و ظاهرش .و وسایلش و دسته دوم نبودن و از کجا بخرم گارانتی کجا باشه
    به پست اول مراجعه شود .

12. 8 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

wave در معنی یعنی موج ، ولی اسم قفل هایی که روی بازی ها میزارند برای اینکه کپی اجرا نشه Wave هست با شماره ورژنش که جدید ترینش 4 هست
    میلادجون من اگه اجازه بدید یک اشتباهی را از شما تصحیح کنم و اون اینکه wave 4 اخرین wave نیست چون wave 5 ,6 هم اومده:
    Army of 2 = Wave 6
    L4D2 = Wave 5

باز هم معذرت میخوام

14. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام
    یه سوالی برام پیش اومده اگه امکانش باشه راهنماییم کنید

من رو فلش یه چندتایی فایل ویدیو ریختم و خواستم از XBOX360 نگاه کنم
    بعضی از فرمت ها رو نشناخت ولی اونایی رو هم که شناخت مثل .mkv یا avi رو هم پخش نکرد و پیغام میده که بایت آپدیت کنم

داشبورد من آخرین آپدیت رو داره 2.0.8955.0

الان چیکار باید بکنم ؟
    خب شما اگه تا حالا به LIVE وصل نشدید میتونید با ریختن LT با خیال راحت Codec های لازم رو دانلود کنید.
    در ضمن اگه فرمت MKV قابل اجرا در Xbox 360 باشه که معرکه میشه.
    سلام به همه ي دوستان مرسي از اطلاعاتي كه در اختيارم گذاشتيد ممنون از همتون دست گلتون درد نكنه
    پسر خالم هم ميخواد XBOX 360 بگيره امروز با هم رفتيم قيمت ها رو پرسيديم
    اليت با برد جاسپر از 390 داشت تا 435 تومن
    آركدبا برد جاسپر هم از 290 تا 310
    ميخواستم بدونم قيمت ها گرون نيست؟
    نزديكهاي عيد قيمت ها ميره بالا يا مياد پايين؟
    اصلا تغيري ميكنه؟
    والا به خاطر تعطیلات عید و واردات نا معلوم نمیشه قیمت رو دقیق گفت که بالا میره یا پایین میاد. ولی دکل همیشه با نزدیک شدن
    به تعطیلات سال جدید قیمتها میکشه بالا.
    دوستان که میگن خریدن ازش
    به شما چه جوری میگه 4 شنبه ؟
    مگه فتحی چی داره همه میخوان از اون xbox بخرن...؟؟؟؟
    همه چی !! از جون مرغ تا شیر آدمیزاد
    برای اینکه با خیال راحت هارد 360 رو به کامپیوتر وصل کنید باید از Xport با نرم افزار خاص خودش استفاده کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بنده که تا حالا مشکلی نداشتم باهاش .
    آخه میلاد یه مشکلی هست و اون هم نوع MainBoard کامپیوتر هست که آیا با وصل کردن یک هارد با Format یه دستگاه دیگه Sector
    های اون هارد رو Encrypt میکنه یا نه !
    الان من فکر میکنم شانس آوردی که MainBorad دت این کارو نکرده. درضمن میزان ولتاژ کاریه هارد با اون چیزی که PC مد نظر داره
    فرق میکنه.
    البته من باز این حرف هام رو طبق این نرم افزار نزدم چون ممکن هست این نرم افزار این مشکل رو بطرف کرده باشه.
    دوستان اینجا کسی نیست که آمورزش آپدیت iXtream بلد باشه؟ آخه تویه فروم همسایه که پریمیوم هست ما هم که اونجایی نیستیم
    بلد بودن که چرا هست ولی ... متاصفانه یکی مثل خودم چون امکان Update کردن رو ندارم نمیتونم آموزش رو بزارم
    سلام مرسي از اينكه به سوالهام جواب دادي
    ممنون از راهنماييت آخه مي خواستم برم حدود 30 تومن بدم از اين فنهاي مخصوص خودش بگيرم
    بردش جاسپر اما خيلي زياد باهاش بازي مي كنم مي ترسم آخر 3 چراغ بشه
    بازم ممنون لطف بزرگي در حقم كردي
    نه هیچیش نمیشه .

به نظر من ترک عادت موج مرض است دقیقا این جمله برای 360 بیچاره صدق میکنه.
    اگه شما اینارو رعایت کنی بردت launch هم باشه هیچیش نمیشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خدایی راست میگی !
    منو یحیی وقتی داشتیم روش کار میکردیم کلی خندیدیم آخه آگه MS این مطالب مارو ببینه خودش رو آتیش میزنه
    من بالاخره جام زهر رو نوشیدم و یه XBOX 360 خریدم!
    ولی یه مشکل دارم. این کنسول رو چه جوری به برق متصل کنم؟
    به !!!

دست شما درد نکنه حالا خرید 360 شد جام زهر !!
    این کنسول دقیقا یک راه نجات از شر PC هست که هر ماه شما باید حسرت بخوری که چرا 700 هزار تومن پول کارت گرافیکی رو دادی
    که یکی جدید ترش اومده.
    بهترین بازی استراتژیکی برای xbox360 چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به نظره من هیچی . چون این کنسول اصلا برای این جور بازی ها ساخته نشده.
    ای بابا منو بگو یكی از دلایل خرید X360م این بود كه جای پلیر ازش استفاده كنم!
    حالا از یه ور بخاطر بن ها نمی تونم برم AVI رو بگیرم از یه ور دیگه هم فابریك هیچی پخش نمی كنه!
    ای خدا
    اتفاقا شما یکی از بهترین player هارو خریدی. واقعا سیستم پخشش معرکه هست.
    با ریخت LT دیگه جای نگرانی نیست. البته اگه قبلا LIVE نرفته اید.
    بچه ها سلام.. کنسول بن شده بازی رو سیو میکنه؟
    نه دیگه, چون دیگه کنسول هارد رو نمیشناسه.
    سلام دوستان ببخشید که این سوالو اینجا میکنم این تبدیل scart به component رو از کجا میتونم بخرم
    (بازم شرمنده که اینجا پرسیدم )

اینم عکسشه:

شما عکس دست چپ رو مطمئنی وجود داره !!!؟؟ چون اصلا امکان نداره !!

مگه میشه کابلی رو به کنسول وصل کرد که هر 2 سرش مربوط به TV میشه !!!
    نه اشتباه نکنید اون scart به av هست
    یعنی زرد و قرمز و سفید ولی این سبز و ابی و قرمز هست دوستان اگه جایی رو میشناسید که داره حتما بگید در به در دنبالشم

---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

نه اشتباه نکنید اون scart به av هست
    یعنی زرد و قرمز و سفید ولی این سبز و ابی و قرمز هست دوستان اگه جایی رو میشناسید که داره حتما بگید در به در دنبالشم
    این کابل اصلا وجود نداره منظورم Scart یه Component هست.
    بچه بالاخره زدم تو گوش Xbox . هوررراااا

فقط يه سوال چطوري ميتونم عكس بك گراندمو عوض كنم ؟؟؟
    مبارک باشه . از کجا خریدی بالاخره ؟
    چند ؟
    نه! منظورم رو متاسفانه به خوبی متوجه نشدید. اتفاقا من می خوام به صورت letterbox نمایش داده بشه که نمیشه. به جاش وقتی رزولویشن 1080*1920 انتخاب می کنم، تصویر به صورت Scale و کشیده شده و تمام صفحه نشون داده میشه، در حالی که من می خوام، تصویر دو تا نوار سیاه 60 پیکسلی یکی بالا و دیگری در پایین صفحه داشته باشه که متاسفانه اینگونه نیست. راه حلی وجود داره؟
    دوست عزیز این کار فقط به Monitor ضرر میرسونه !! چون Pixel ها با این کار میمیرن و شما دیگه هیچ راه برگشتی جزئ تعویض Monitorندارید.
    ایا نرم افزاری برای ایکس باکس هست که مثل ps3 بشه براش تم ساخت ؟ اخه خیلی خسته کننده میشه اگه نباشه .نه
    نه فکر نمیکنم چون خوده MS برای Them هاش پول میگیره.

16. 9 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •