امیر جان کامپوننت بیسش چجوریه؟تا حالا صدای کامپ گوش ندادم !
امیر جان کامپوننت بیسش چجوریه؟تا حالا صدای کامپ گوش ندادم !
سلام
الان نه به باندت نه به آمپت
آمپ رو قویتر کن
خدایی بهترین پیشنهادارو بهت دادم بعد باز یه چیزه جدید میپری
در خرید 953 شک نکن . زنگ بزن نمایندگی عکاظ تهران تا یه جایی که اصفهان گیرت میاد رو بده
من 2 صفحه قبل هم بهت گفتم یا یه 2 کانال 120.000 تومانی اینا بگیر یا یه 4 کانال که دیگه راحت باشی یا اگه خواستی ساب ببندی یه 2 کانال عادیتر با یه آمپ ساب ارزون
ولی یه 2 کانال بگیری بروزتر و حرفه ای تر و مسلما کیفیت و قدرت بیشتر
ولی به نظرم آمپ و باند خوب از یه سیستم با ساب و آمپ ساب و ... متوسط بهتره
پخش 5250
باند jbl p953 بگرد پیدا میکنی ولی نه که هول بشی بخریا . از نمایندگی جای معتبر بگیر
آمپ هم که با 953 متچ بشه ساند استریم . جی بی ال . ارت کوییک و در آخر کنوود و پایونر بهترن چون وات خروجی رو واقعیتر میزنن دیگه حالا هر مدلیش گیرت اومد .
آمپ های . بوشمن . مارشال و ... حواست باشه نخریا
Last edited by آرنولد بابام زینگر; 10-02-2010 at 10:33.
سلام . میتونید همه رو از پایونرشاپ بگیرید قیمتاشو خوبه
پخش 5150 قیمت 150
باند کنوود 718 ای ایکس 85 یا باند 6902 پایونر 100
آمپ 5400 پایونر حدودا 120
پکیج و نصب 40
مجموعا حدود-400
این یه صدای معقول و خوش صدا و بیس خواهید داشت
اگر ساب و ... هم بخاید که تا 550 اینا میشه که شما گفتید تا 400
سلام من هنوز نرفتم ببینم 953 گیر میاد یا نه
من اول میخواستم 718 ای ایکس بردارم ولی به پیشنهاد دوست عزیز آرنولد منصرف شدم
اگه پیدا نشه mtx6.9 یا 6902 میگیرم به نظر شما mtx 693 بهتره؟ از چه لحاظی فقط قیمت؟ یا کیفیت
آرنولد جان یه چند مدل پیشنهاد کن تا من ببینم کدومشا بخرمنوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونم یه 845 کنود بگیرم ولی شک دارم بعدا دوباره برای ساب مجبور نشم آمپ اضافه کنم!!!
یا یه آمپ در حد دو کانال که بعد یه آمپ برای ساب بگیرم یا یه $کانال که دیگه خیالم راحت باشه!!!
حاجی هر چی خوشت میاد برو بخرا بعد نگی من گفتم
من بهت پیشنهاد میدم چون 718 و 6975 خیلی خز شده
6902 و ام تی ایکس خوبند
ام تی ایکس کیفیت ساختش بهتره . بیسارو از 718 بهتر میزنه ولی به پای 953 جی بی ال نمیرسه ولی از 718 بهتره
شما داری میگردی برو اینارو تست کن :
jbl p953.
soundstream sst 6.9
اگر اینو هم پیدا کردی ویتک ارت کوییک 693 ندید بخر که بعید میدونم گیر بیاد . 150 تومنه
آمپ 2 کانال بخر بهتره برای الان
میتونی 4 کانال هم بخری ول شاید بعدا اون سابی که بخای کم بیاره . برا ساب اکثرا آمپ مونو میگیرن
شما یه آمپ jbl 75.2 یا آمپ ری پیکاسو ساند استریم بگیر فعلا مطمین باش قدرت . کیفیت . بیس کم نمیاری ؟
در مورد خرید آمپ هم لینک آمپهای ساند استریم رو و ارت کویک هم که دوستمون برات چند پت بالاتر گذاشتن
Last edited by آرنولد بابام زینگر; 10-02-2010 at 12:02.
سلام آرنود عزیز
من اینو نگفتم که بهتون بر بخوره گفتم دوستم استاد مان اینو پیشنهاد دادن همین
قیمکت آمپ جی بی ال 75.2 را هم بگی ممنونت میشم
راستی اهل کدوم شهری؟ اصفهان یه جای توپ سراغ نداری؟ خودم آشنا دارم ولی 100 رحمت به غریبه![]()
یه 80 -90 تومنیه اگر گیر بیاد
از کنوود ... هم در رنج قیمتش خیلی بهتره چون به هر حال جی بی اله
راستش بری پیش غریبه بهتره راس میگی ./ آشنا بدتره
عکاظ کیش نمایندگی جی بی ال یه مدت وارد نمیکنه به همین جی بی ال کم گیر میاد
سلام،با اجازه امير جان
كامپوننت و كلا اسپيكرها وظيفشون BASS زدن نيست و اين امر وظيفه ساب هستش ،كامپوننتها بيشتر ميد بيس قوي دارند البته باز بستگي داره چه كامپوننتي بگيري و با چه آمپي ببنديد.
به طور مثال jbl608 ميدبيسي ميزنه كه واقعا ميره تو مخ آدم يا مثلا اينفينيتي كاپا پرفكت،ولي كامپهائي مثل jbl607 بيشتر SQ هستش و ميد بيسش كمتره.
البته قبلا هم گفتم باز هم تكرار ميكنم براي اينكه كامپوننت بيشترين بازدهي رو داشته باشه بايد تو كيك پنل مناسب قرار بگيره.
موفق باشيد
سلام ارنولد جان من زنگ زدم نمایندگی جیبیال گفت یه دونه953 دارم که تو مغازه برای نمایش صدا بوده بهت میدم 60 تومان یه دونه 595 دست دومم دارم قیمتش توافقی گفت 953 دیگه گیرت نمیاد البته زیاد نگشتم حالا نظرت چیه میگی چکار کنم؟![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)