این لب تاب تا چند سال میتونه کارا و تقریبا به روز باشه.و بلا استفاده نمونه.
دانشجوی برق هستم و در حد معمولی با فتو شاب کار می کنم فعلا.
شمنا برای این کارها که گفتم زیادی نیست؟البته جمله اول برام مهمه
این لب تاب تا چند سال میتونه کارا و تقریبا به روز باشه.و بلا استفاده نمونه.
دانشجوی برق هستم و در حد معمولی با فتو شاب کار می کنم فعلا.
شمنا برای این کارها که گفتم زیادی نیست؟البته جمله اول برام مهمه
برای برق زیاد هم هست!
فوقش یه متلب و pspice دیگه!
در مورد به روز بودن که چیزی نمیشه گفت چون دنیای سخت افزار و نرم افزار به سرعت در حال پیشرفته و قابل پیش بینی نیست
اما الآن که لپ تاپ شاخیه و فکر می کنم تا چند سالی جوابگوی نیازهای شما باشه
در ضمن می تونی کارای سنگین هم بکنب تو فتوشاپ،از لحاظ2020 مشکلی ندارهJ
سلام من كاملا گيج شدم لطفا يكي كمكم كنه اين refer چيه و از كجا بايد فهميد refer هست يا نه؟
سلام .نظرتون درباره گارانتي hpcenter چيه؟يه سري به سايتش بزنيد.
Refurbished به مخصولاتی گفته میشه که مثلا یه مدتی تو ویترین فروشنده بوده و گرد و خاک خورده، خراشی برداشته،... و بعد از مدتی به شرکت hp بازگرداننده شده و شرکت هم رو کارتونش یه مارک Refurbished میزنه و اونو با قیمت شاید تا 200-300 تومن پایین تر به نمایندگی های خودش برای فروش میده،پس مارک Refurbished روی کارتون لپ تاپ مورد نظر مشخصه
و یا لپ تاپهایی هستند که پس از تولید و خروج از کارخانه دچار نقص فنی شده و برای تعمیر به کارخانه بازگردانده شدهاند . سپس پس از تعمیر، مجددا به بازار عرضه میشوند و با قیمت پایین تر به فروش میرسند.
راه چاره چیست؟ از کجا بفهمیم؟
یکی از راه های شناسایی لپ تاپ های Refurbished برچسب زرد یا قرمز رنگی است که در پشت لپ تاپ و همچنین روی جعبۀ آن زده شده است که روی آن نوشته است : Refurbished . البته در بیشتر موارد فروشنده ها این برچسب ها را از بین میبرند تا به آسانی قابل شناسایی نباشد .
راه بعدی برای تشخیص مرجوعی بودن لپ تاپ یادداشت کردن شماره سریال و وارد کردن آن در سایت سازنده است. بیشتر برندها به این وسیله Refurbished بودن یا نبودن لپ تاپ را به شما گزارش میدهند.
حالا ممکنه یه فروشنده بیاد و لپ تاپ ویترینی خودشو به شما بفروشه(که یه جور رفربش محسوب میشه اما مارک نداره)
برای جلوگیری از این کار شما باید خودتون ببینید که یارو لپ تاپ رو از داخل کارتون کاملا آکبند ر میاره و موقعی که اونو روشن می کنید از شما می خواد تا براش یوزر و پسورد تعیین کنید.
ملی با همه این احوال اگه تجربه نداشته باشید بازهم احتمال یپیچونده شدن وجود داره!!
پس به نظر من بهتره از یه جایی که معتبره خرید کنید...
حرارت Cpu اين دستگاه بعد از 20 ساعت كار مداوم به 75 درجه سانتي گراد بدون كول پد رسيد به نظر شما زياد نيست ؟
مدل (2170)
دمای سی پی بو اگر به 95 تا 100 درجه برسه خطری میشه.حرارت Cpu اين دستگاه بعد از 20 ساعت كار مداوم به 75 درجه سانتي گراد بدون كول پد رسيد به نظر شما زياد نيست ؟
چرا زیاده، دمای عادی حداقل 30 و حداکثر 65 درجه است.حرارت Cpu اين دستگاه بعد از 20 ساعت كار مداوم به 75 درجه سانتي گراد بدون كول پد رسيد به نظر شما زياد نيست ؟
مدل (2170)
95 درجه که تخم مرغ هم می تونین باهاش آب پز کنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)