please delete
please delete
Last edited by shab_2008; 07-02-2010 at 17:37.
سلام
از دوستانی که LT دارند کسی بن نشده...؟؟؟؟؟
این full steath یعنی چی و از کجا میشه تشخیصش داد...؟؟؟![]()
هنوز نه .از دوستانی که LT دارند کسی بن نشده...؟؟؟؟؟![]()
یعنی اینکه دیسک کپی تا جای ممکن شبیه به دیسک اوریج هستش و برای تشخیصش باید از برنامه ABGX استفاده کنید ، آموزش استفاده اینجا :این full steath یعنی چی و از کجا میشه تشخیصش داد...؟؟؟![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه سوال دارم.با xbox360 فقط میشه به live وصل شد؟یعنی نمیشه تو سایتهای دیگه رفت؟
نه دوست عزیز
browser نداره برای این کار
اما دنیای live خودش دنیایی هست که اکثر کارهای مهم و کلیدی که تو نت میشه انجام داد رو support داره
سلام
چند تا سوال داشتم.با xbox360 فقط تو محيط live ميشه رفت؟نميشه تو سايتهاي ديگه رفت؟
جوابتونو توی پست قبلی تون آقا پدرام دادند...خیر نمیشه رفت توی سایت های دیگه...ولی همون لایو همه رو راضی نگه میداره/امتحان کن اونوقت خودت متوجه میشی چی میگم.
ادامه ی این کو پس؟من خودم ادامه اش میدم با اجازت:شما اون دستگاه رو به پشت XBox 360 ات وصل میکنی بعدش از طریق کامپیوتر با اون دستگاه که الان جزوی از ایکس باکس ات محسوب میشه Sync یا Connection برقرار میکنی و بقیه تنظیمات رو طبق پست اول این تاپیک انجام میدی...(برای استفاده از آنتن وایرلس ایکس باکس به مودم وایرلس یا کیت وایرلس کامپیوتر نیاز هست.با مودم معمولی اون دستگاه فایده ای نداره...!)
QUOTE=samgun;4646422]آره اصلا معمولی و حرفه ای نداره.
طبق گفته ی پدرام جان فقط PING شما مهمه , یعنی یک 256kb با PING زیره 200 راحت میتونه بازی کنه ![/QUOTE]
عزیزم Ping برای بازی و میزان Lag ای که میده مهمه و اصلیت سرعت کیلو بیت بر ثانیه برای دانلود و آپلودت استفاده میشه.پس سرعت هم بی ربط نیست...در ضمن همون Packet هایی که تبادل میشه فقط به PING Memory بستگی نداره.پس 100% نمیتونی بگی که Ping فقط مهمه.در ضمن با ping 270 هم من بدون مشکل بازی کردم.
سپهر
Last edited by Zhangooler; 10-02-2010 at 03:10.
با احترام به پاسخ پدرام جون : در سایتی که لینکش را در زیر میزارم روشی برای گشت و گزار در اینترنت یا همون BROWSER معرفی شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داش شهاب این روش با دستکاری امکان پذیره...به صورت عادی که نمیشه رفت Browse کرد دیگه!
تازه این روش هم یه سری محدودیت هایی داره.اونجا نوشته...مثلا حتما باید مدیا سنتر داشته باشی که خودش یه ذره مشکل ایجاد میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)