اینی که برا دانلود گذاشتی رو دیدم. درست بود. خوب مگه منظور شما همین نیست؟
اینی که برا دانلود گذاشتی رو دیدم. درست بود. خوب مگه منظور شما همین نیست؟
من واقعا از توجه شما دوستان سپاسگذارم ولي soshiantrand جان روشي كه شما گفتي كاري كه من ميخوامو انجام نميده...
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
مر30، ولي...
ببينيد من يه مداد تو صفحه دارم ، ميخوام اين مداد با هر حركت تو صفحه دقيقا روي مسيري كه حركت ميكنه خط بكشه ،
و ميخوام اين خط باقي بمونه و از بين نره و تغيير شكل هم نده...
دقيقا مثل واقعيت...
اميدوارم اندرسون جان از دستم عصباني نشده باشه چون خيلي سعي كرده راهشو يادم بده ولي متاسفانه من نسبت به ايشون تازه كارم و متوجه نميشم...
تو كليپي هم كه گذاشتم نمونه ي كاري كه ميخوام رو نشون دادم ولي اين روي يه خط راسته و من ميخوام مسير پيچ در پيچي باشه كه با كروپ خيلي زمان ميبره و اصلا فكر كنم غير ممكن باشه...
ببينيد دوستان باتوجه به شكل زير ميخوام مداد روي مسيري كه بش ميدم خط بكشه...
به عبارت ديگه در فريم اول فقط مداد رو داريم و در آخرين فريم مداد و خطي رو كه كشيده...
![]()
Last edited by B.i.r.i.y.a; 09-02-2010 at 13:22.
می خوای تو افتر افکت برات بگم؟ تو پریمیر یه مقدار سخته باید از یه جا دیگه اون تصویری رو که موقع حرکت می خوای انجام بشه رو درست کنی مثل flash mx .
اندرسون جان اون قسمتي كه پررنگ كردم رو ببين درست نوشتي؟
درضمن اين تايتل و تنظيمات تايتل كه ميگي كجاس؟
ببخشيد فكر كنم ديگه از دستم كفري شدي...![]()
آره اگه ممكنه...
دوست داشتم با پريمير اين كارو انجام بدم چون تا حالا با افترافكت زياد كار نكردم...
ممنون...![]()
یه آموزش کوچولو برات گزاشتم پایه کار اینجوریه
حجمشم 3 مگ کمتر شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود;
چرا عصبانی داداش
آره درست نوشتم. file>new<Title
در ضمن تو افتر خیلی راحت تره با اون کار کن.
موفق باشی...
ممنون ، چك ميكنم نتيجشو همينجا اعلام ميكنم...
آخه اين تايتل كه ميگي كه براي ايجاد متنه !!!![]()
آره ولی Shape هم میشه توش درست کرد.آخه اين تايتل كه ميگي كه براي ايجاد متنه !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)