تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدوم سرویس دهنده راضی هستین؟

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حسابگر ( داتک) www.hesabgar.net

57 53.77%
  • مهران ( پارس آنلاین)www.mcd.ir

9 8.49%
  • صبا نتwww.sabadsl.ir

40 37.74%
  • کرمانشاه www.krnet.ir

4 3.77%
  • سایر

8 7.55%
Multiple Choice Poll.
صفحه 136 از 144 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 1440

نام تاپيک: Adsl / شهر كرمانشاه

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

به هر حال اجباریه وگرنه اگه تهران بودم عمرا از شرکتی مثل حسابگر ADSL میگرفتم .
    بله واقعا همین طوریه

دوستان بهتر از حسابگر کدوم شرکت خدمات میده ؟
    من سرویس 1 مگ دارم
    ولی اصلا از سرعتم راضی نیستم
    گاهی وقت ها سرعت دانلودم تو روز به زور به 70 میرسه !!!
    تو شب هم رایگانه هم کلا بیخیال دانلود میشم !

2. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

واقعا برای خودمون متاسفم که همچین دله دزدایی اینترنته کرمانشاه رو به دست گرفتن
    از بعد از قطع شدنه اینترنت تا حالا حتی نتونستم 1 فایله 200 مگی دانلود کنم یعنی 1 هفته من هیچ دانلودی نتونستم انجام بدم
    پریشب 30 مگ دان کردم و امروز صبح هم با نهایته تعجب دیدم 7 مگ دان داشتم و تمامه لینکها مثله چند شبه گذشته بعد از گرفتنه 2-3 مگ کانکشن ارور دادن
    جنابه fastplusوp30ware (کارمندهای حسابگر) لطفا دیگه از کیفیت نسبتا مطلوب و سیاستهای مشتری مداری صحبت نکنید

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

از بعد از قطع شدنه اینترنت تا حالا حتی نتونستم 1 فایله 200 مگی دانلود کنم یعنی 1 هفته من هیچ دانلودی نتونستم انجام بدم
    پریشب 30 مگ دان کردم و امروز صبح هم با نهایته تعجب دیدم 7 مگ دان داشتم و تمامه لینکها مثله چند شبه گذشته بعد از گرفتنه 2-3 مگ کانکشن ارور دادن
    جنابه fastplusوp30ware (کارمندهای حسابگر) لطفا دیگه از کیفیت نسبتا مطلوب و سیاستهای مشتری مداری صحبت نکنید
    دوست عزیز اگه میخوای دانلود کنی باید مثل من تا 2 بشینی !
    چون بین دانلود 10 بار قطع و وصل میشه .
    من که خودم 2 ، 3 شبه میشینم اینطور وضعیه .
    حالا واسه بقیه نمیدونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از ده روز قبل فایلهای flash باز نمیشه و ایمیل و attachement درست کار نمیکنه و سایت های youtube حتی با فیلتر شکن هم باز نمیشه و سرعت دانلود هم کاهش پیدا کرده - دیتا میگه این بخاطر قطع لینک فجیره به بندر عباس است اما من میگم بعداز 22 بهمن بر طرف میشه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من گاهی کرمانشاه میام و نیاز دارم که یه کافی نت پر سرعت پیدا کنم....
    قبلا این سوالو از بچه ها پرسیدم یه کافی نت معرفی کردن به اسم ال کاسیو یا کازینو .... یه همچین اسمی روبروی شهر عینک......متاسفانه سرعت خوب نبود..(کل سرعت کافی نت یه لینک ۵۱۲ بود....واقعا شاهکاره....)
    دوستان کافی نتی نیست که سرعت بالاتری داشته باشه من به طور هفتگی نیاز دارم سیستممو آپدیت کنم...گاهی تا ۱ گیگ دانلود نیاز دارم...

داره خودمونی میشه pedramharmonica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

من حس میکنم بعضی حرفهایی که درباره حسابگر زده میشه دیگه بی انصافی هست چون اکثر شهرها و شرکت ها الان این مشکلات رو دارن ... به نظر من مهم ترین مشکلی که شرکت حسابگر داره اینه که کارمنداش تخصص 100 درصد ندارن ! یعنی با این که ادمهای محترم و با شخصیتی هستن انصافا اما کارشناس این کار نیستن مثلا این سر جریان قطعی 3 روزه 2 هفته گذشته واسم ثابت شد که یکی از کارمندای محترم که اتفاقا ازش تشکر هم میکنم خیلی با خوش رویی هم میکرد اما مشخص بود که ایشون تخصص این کار رو نداره ! تا جایی که به من گفت این قطعی ها امکانش هست برای سردی هوا باشه !!! که من گفتم مگر دیتا لوله اب و فاضلاب هست که بخواد بگیره که ایشون راههای دیگه ای از جمله عوض کردن سیستم و جابه جایی و اینها رو پیشنهاد دادن و بلاخره که فهمیدیم از مخابرات هست !

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

من نمیدونم این مشکل کمی سرعت از مخابراته یا از حسابگر

بروبچز صبا نت سرعت دانلودتون چطوره ؟

من میخوام این آهنگ رو از4شیرد
    دانلود کنم
    ماشلا سرعتم به 20 کیلو بایت هم نمیرسه(چند بار در ساعات مختلف امتحان کردم!)
    دوستان یه امتحانی بکنن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ali racer; 08-02-2010 at 19:39.

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه مدت منم نیمتونم از 4shared , Rapidshare و امثال اینها دانلود کنم ///! یعنی سرعت افتضاحه .. ولی لینک اگه مستقیم باشه سرعت خوبه ...
    فایل های Flash هم پخش نمیشن جدیدا ...

راستی من همین چند شب پیش خونه یکی از فامیلا بودم .. که 128 از صبانت داشت . سرعت دانلودش بین 100 تا 150 هم میرفت
    کمترینش 50 و 80 بود ...

بعدش یه مودم داشت اسمش فک کنم D-link بود که میگفت یکی از کرکنای شرکت که آشناشون بوده بهش گفته این مودم ها کنترل سرعت ندارن ... ! حالا گفتم شاید سرعتشون مربوط میشده به مودم .... یه مودم خیلی ساده بود که فقط USB میخورد سایزشم کوچیک بود

در آغاز فعالیت p30ware's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

جناب fastplus همکار ما نیستند اما به حق حرف می زنند.
    شما برای جلوگیری از هدر رفتن حجم تون می تونید update ویندوزتون رو off کنید و همین طور auto update نرم افزار جانبی مثل آنتی ویروس رو هم off کنید.
    در ضمن من راجب خدمات حسابگر ادعایی ندارم شما اگه مایلید می تونید isp تون رو تغییر بدین.هیچ شما رو مجبور به سرویس گرفتن از حسابگر نکرده.درسته؟
    به هر حال ما در حد توان و تخصصمون در خدمتیم تا خدماتی شایسته شما عزیزان ارایه بدیم.

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

من نمیدونم چرا این فحش و بد و بیراه گفتن فقط توی تاپیک کرمانشاه رسم شده
    دوستان توی این 2 ماه گذشته اینترنت کل کشور مشکل داشته پس به این نتیجه میرسیم که مشکل از ISP ها نیست.مشکل از خود مخابرات خراب شدست.
    تو رو خدا یه کم منطقی صحبت کنین. با بد و ببیراه گفتن هیچ کاری درست نمیشه شاید بدترم بشه.شما اگه دلیل و مدرکی دارین که مشکل از حسابگره,بفرمایین توضیح بدین دیگه چرا فحش میدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •