به
بالاخره یکی توی این تاپیک پست داد
من که گفتم مشکلم چیه
احتمالا توی اون طوفان لعنتی یه چیزیه که توی بازی نسخه pc مشکل داره و نشون نمی ده
هنوز هم اگر کسی راهنمایی کنه یا یه save بعد از اون طوفان رو برام بذاره با این که وقت ندارم می رم آخرش
به
بالاخره یکی توی این تاپیک پست داد
من که گفتم مشکلم چیه
احتمالا توی اون طوفان لعنتی یه چیزیه که توی بازی نسخه pc مشکل داره و نشون نمی ده
هنوز هم اگر کسی راهنمایی کنه یا یه save بعد از اون طوفان رو برام بذاره با این که وقت ندارم می رم آخرش
يه خبر خوش براي دوستاران بازي فاينال فانتزي : بالاخره پروژه من هم تموم شد.
براي سفارس دي وي دي بازي فاينال فانتزي به من پيغام خصوصي بدهيد.
محبوب ترین بازی های RPG طبق معتبر ترین سایت gamerankings.com 1.FINAL FANTASY IX2.SHIM MEGAMI TENSI PERSONA 43.FINAL FANTASY VII4.VAGRANT STORY5.CHRONO CROSS5.FINAL FANTASY X6.XENOGEARS7. FINAL FANTSY XIIاینجاست که به قدرت SQUARE پی میبریم
من 1و2 رو تموم كردم بقيه هم خيلي گشتم اما پيدا نكردم به جز 11 كه كلمه آنلاين رو روش نديدم و خريدم بعدش فهميدم كه آنلاين بوده![]()
با توجه به اين فاينال ها كه تو سايت گذاشتين
من نسخه بهبود يافته 1و2 براي پلي استيشن رو بازي كردم كه نسبت به بازي اوليه خيلي باحالتر شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دموي بازي كه در نسخه اوليه دمويي وجود نداره !
بالا بردن گرافيك بازي كنان و هيولاها و منظره ها.
اين تفاوت ها از اولين چيزهايي بود كه متوجه شدم و چون نسخه اوليه گرافيك خيلي پاييني داشت چشم درد گرفت فقط 5 دقيقه بازي كردم
من بلاخره بازیه FINAL FANTASY 12 INTERNATIONAL ZODIAC JOB SYSTEM انگلیسی رو گیر آوردم خیلی باحال تر شده
البته داستانش فرقی نکرده ولی گیم پلی تغییرات اساسی کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)