رفع مشکل ارور کیت سرور PES 2010
فایل را پس از دانلود در آدرس زیر کپی کنید
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
رفع مشکل ارور کیت سرور PES 2010
فایل را پس از دانلود در آدرس زیر کپی کنید
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
دانلود
منبع
Last edited by masoodbr; 08-02-2010 at 01:19.
چرا کسی به من توجه نمی کنه!!؟؟ تو رو خدا یکی به من بگه چکار کنم؟؟؟!!
ارمین جان سلام
خبری از پچ جدیدت نشد من همچنان منتظرم .
سلام.اقا بازي كه هيچي حتي ويندوزمم عوض كردم.سيستمم كه خاموشه روشن ميكنم 30 دقيقه يه بازيه 10 دقيقه اي رو ميتونم خوب بازي كنم بعد صفحه مثل ادم اهني ميشه.تورو خدا يه راهي بگيد 10 روزه بازي نكردم![]()
Last edited by farshad_pes9; 08-02-2010 at 11:57.
آقایون واقعا باید باری جواب 1 سوال چقدر باید صبر کرد ؟؟؟
اگر نمیخواید مشکلی رو برطرف کنید بگید تا بنده پست بیهوده ندم
صفحه 973 مطرح کردم
نه چرا بعید باشه ...........PES بیشتر از اینی که گفتی مشکل توش هست که امیدوارم در شماره های بعدی اصلاح بشندفکر کنم در واقع این یکی از باگای بازی بوده!! ولی باگ به این عظمت خیلی بعیده از کونامی!!
خوب حالا من چكار مي تونم بكنم؟!؟!؟ تيمم خراب شده!!! هفت تا دروازه بان قد و نيم قد رو چكار كنم؟!؟!![]()
باز اومدی یه تیکه انداختی رفتیالبته شوخی کردم
مشکل این دوستمون به احتمال زیاد از پچهایی است که دانلود کرده یا از مشکل از کرک بازی است.من تاحالا همچینین مشکلی توی بازی ندیدم.
هفته پیش یکی از بچه ها یک راهنما به زبان انگلیسی به من معرفی کرد که مطالب جالبی درش وجود داشت من به مرور نکات جالب ترشو توی تاپیک میذارم .
ابتدا عملکرد هرکردم از stat ها یا همون توانایی بازیکنان :
attack : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در حفظ توپ داره .
deffence : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن توانایی بیشتری در 'گرفتن توپ از حریف داره .
body balane : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از قدرت بدنی بیشتری برخورداره .
stamina : این توانایی مربوط میشه به نفس بازیکنان .
top speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در زمانیکه پا به توپ نیست سرعت بیشتری داره .
acceleration :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن شتاب بیشتری در استارتها داره .
response :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن عکس العمل بهتری نسبت به اتفاقات اطرافش داره .
agility : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن چالاکی بیشتری در حرکاتش داره .
dribble .acc : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای دریبل های دقیق تری هستش .
drrible speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در زمانی که پا به توپه سرعت بیشتری داره .
short pass.acc:هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن ازپاسهای کوتاه دقیق تری برخورداره .
short pass speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه پاسهای کوتاه اون بازیکن دارای سرعت بیشتریه .
long pass.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن ازپاسهای بلنددقیق تری برخورداره .
long pass speed :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه پاسهای بلند اون بازیکن دارای سرعت بیشتریه .
shot.acc : هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از شوتهای دقیق تری بهره میبره .
shot power :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت شوت بیشتریه .
shot technique :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن مهارت بیشتری در گل کردن توپ از زاویه بسته هستش .
team work :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن کار توی کارهای گروهی بیشتری شرکت میکنه ..
fk.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن در ضربات ایستگاهی دارای مهارت بیشتریه .
swere :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن کات بیشتری میتونه به توپ بده .
heade :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت هد زنی بیشتریه .
jump :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای پرش بیشتریه .
technique :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن از تکنیک و مهارت بیشتری در حرکات بهره میبره .
keeper skill :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای مهارتهای دروازه بانی بیشتریه .
tenacity :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن استفاده بهینه تری از نفسش میتونه داشته باشه ( در زمانیکه کمبود نفس داره ) .
aggression :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن حرکات مفیدتری در بازی انجام میده یعنی هر حرکت و دویدن بی فایده ای انجام نمیده .
week foot.acc :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای دقت پای غیر تخصصی بیشتریه .
week foot frequency :هر چقدر این توانایی در یک بازیکن بالاتر باشه اون بازیکن دارای قدرت پای غیر تخصصی بیشتریه .
injury :هر چقدر این فاکتور در یک بازیکن بهتر باشه مسلما اون بازیکن کمتر دچار مصدومیت میشه .
هر بازیکن دارای تواناییها و تخصص های دیگه ای در این بازیه که اون تواناییها بصورت مخفی در این بازی وجود داره من به مرور اونا رو هم توضیح میدم مثل side , scoring. tactical drribling و غیره .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)