عزیزم دیگه اعتراف کردی.ماست مالیش نکن
می دونم که hd2 رو دوست داری.منظورت هم کیبرد مجازی اون بود![]()
عزیزم دیگه اعتراف کردی.ماست مالیش نکن
می دونم که hd2 رو دوست داری.منظورت هم کیبرد مجازی اون بود![]()
شما چه فایلی را باز میکنین ؟
دقیقا مشخصاتشو بگین
مشخصات فایلی را که باهاش مشکل دارین
همچنین ورژن کور پلیری که نصب کرده این را نیز بگین
[QUOTE]شما مطمئنین برنامه پاکت پی سی دانلود کرده این ؟
اگه اره باید پسوندش exe or cab باشه
که یکیشو میتونی مستقیم از گوشی نصب کنی
و یکیشم با کامپیوتر نصب میشه
اگه کلیک میکنی میره اینترنت یه چیز دیگه ای هست
اون بلوتوث هم مال همه پاکت پی سی ها اینطوریه
فرستادن فایل کلا مشکله
چیزی که بیشتر از همه چیز منو عصبی میکرد![]()
سلام.
اینکه مشکلی نیست.شما 2 نوع برنامه رو میتونید رو گوشیتون نصب کنید یکی برنامه های با پسوند Cab و دیگری برنامه هایی با پسوند Exe که این دومی باید برای ویندوز موبایل باشه یعنی Exeهای کامپیوتر رو موبایل نصب نمیشن.
اما برنامه هارو به سه طریق زیر میتونی نصب کنی.
برای برنامه های Exe ابتدا گوشی رو از طیق برنامه اکتیو سینک که روی CD داخل پک گوشی هست و باید رو کامپیوترت نصب کنی با کامپیوتر سینک میکنی بعد از سینک شدن رو فایل Exeکلیک میکنی ابتدا رو کامپیوتر نصب میشه(فایلهای اجراییش)بعد شروع میکنه رو گوشی نصب کردن البته قبل از نصب رو گوشی یک پیغام به شما میده که باید اکی کنی.
اما برنامه های Cab رو به 2 صورت میتونی نصب کنی یکی اینکه فایل کب رو به گوشی منتقل کنی سپس اونجا توی گوشی روش کلیک کنی و دوباره یک سوال و اکی و نصب برنامه.
اما روش دوم اینه که یک برنامه وین سی ئی کب اینستالر هست اونو رو کامپیوتر نصب میکنی این برنامه یک گزینه به Send To ی کلیک راست کامپیوترشما اضافه میکنه و دیگه نیازی نیست شما فایل Cab رو انتقال بدی به گوشی همونجا رو کامپیوتر یک کلیک راست روش میکنی و Send To Wince....., و برنامه شروع میکنه به نصب شدن عین فایل Exe.اگر برنامه مذکور رو خواستی و پیدا نکردی بگو برات آپلود کنم و لینکش رو بزارم.
در مورد فارسی ساز هم تو همین تاپیک فکر میکنم پست 1015 هست دانلود کن و بروش بالا نصب کن.هر مشکلی هم داشتی بگو من یا دوستان دیگه راهنمایی میکنیم (من تا جایی که اطلاعاتم اجازه بده) و اینو هم همیشه تو ذهنت داشته باش و گوشیتو برای نصب برنامه بیرون نده و الکی برای نصب برنامه هزینه نکن.
اما در مورد فرستادن فایل بوسیله بلوتوث : برای اینکار با قلم روی فایلی که میخوای بفرستی کلیک کن و نگهدار تا یک صفحه کوچیک باز بشه تو اونجا روی گزینه Beam File کلیک کن یک صفحه باز میشه و دستگاه گیرنده رو پیدا میکنه سپس Tap To Send رو بزن و فایل رو بفرست.البته با نصب برنامه متونی اینکارو خیلی راحتتر و با امکانات بیشتر انجام بدی منتها فعلا" برای اینکه کارت راه بیفته از این راه استفاده کن تا سر فرصت گوشیت رو از لحاظ امکانات نرم افزاری تکمیل کنی.
فارسی ساز رو هم اگر نتونستی پیدا کنی بگو برات آپلود کنم و لینک بزارم.![]()
از دوستانی که چند رام نصب کردن به نظرتون کدوم رام خوبه.
من الان یه انرژی نصب کردم ولی دارم میبینم باگ و ایراد و هنگ و ... زیاد داره.
من کلیپ گروه tm آهنگ vip رو برای مثال میگم چون خیلی از کلیپهای با کیفیت دیگه هم اینطوری میشن...
حجم فایل : 47.4 مگ
720x430 رزولوشن
فرمتشم avi
مثلاً کلیپ ابی مست چشات
حجم فایل : 53 مگ
720x436 رزولوشن
فرمتشم avi
ورژن core player من هم 1.3.2 build 6909
فرشاد جان کدوم ورژن رو شما نصب کردی ؟!
من الان مدت زیادی هست از رام انرژی استفاده می کنم ، باگ داره بدون شک ولی از لحاظ امکانات و ظاهر خیلی خوبه !
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
معمولا Coreplayer با رام های کوک شده مشکل داره ولی به خوبی بر روی رام های اصلی جواب میده !
من برای دیدم فیلم(نه کلیپ حتی! ) از WM ورژن 12 اگه اشتباه نکنم استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم ... برای اینکه بهترین حالت هم باشه با مبدل به رزیلوشن 480 در 800 تبدیلش می کنم !
بقیه دوستان نظرشون درباره ال سی دی گوشی من چیه؟![]()
Last edited by danger9597; 08-02-2010 at 00:54.
ورژن مال من 10 هست 12 رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
براتون آپلود کردم ... نمی دونم واقعا 12 هست یا فقط ظاهرش رو تغییر میده !!
در هر صورت اگه از رام کوک شده استافده می کنید Core Player معمولا جواب نمیده و فقط صدای کلیپ ها پخش می کنه و باید از WM استفاده کنید ...
(برای استفاده از فایل پسوندش رو به Cab تغییر بدید)
عزیزARYANLAND
ممنون از راهنماییهای خوبت. من فارسی ساز علیرضا را دانلود کردم ولی ست آپش پسوندی نداره. فقط نوشته ست آپ و شکلش هم شبیه مرورگر اپرا هستش. آگه امکانش هست لطف کن این نرم افزار و اون یکی که خودت گفتی واسه نصب خوبه را اینجا بزار من دانلود کنم. اصلا اگه تهرانی من گوشی را بهت بدم هرچی واسه ایکس وان لازمه را روش نصب کنی منم هزینه شو خدمتتون پرداخت کنم. منتظر پیامتون هستم. بازم ممنون از کمکت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)