پسر خوب اگه تو سي پي يو و مين و رم رو اينقدر پيدا كردي من دو تا سي پي يو و يه مين و يه رم مي خوام بگو واسم بزاره كنار
من همين 5شنبه رفتم بازار رضا سي پي يو دقيقا همون قيمتهايي بود كه دوستمون سي اي اس گفت
ولي كارت رو ارزون تر گير آوردم 310!!
پسر خوب اگه تو سي پي يو و مين و رم رو اينقدر پيدا كردي من دو تا سي پي يو و يه مين و يه رم مي خوام بگو واسم بزاره كنار
من همين 5شنبه رفتم بازار رضا سي پي يو دقيقا همون قيمتهايي بود كه دوستمون سي اي اس گفت
ولي كارت رو ارزون تر گير آوردم 310!!
منم پنجشنبه بازار رضا بودم 920 رو از 319 تومن تا 350 تومن قیمت کردم شاخ دراوردم
چون منم میخوام سیستممو عوض کنم البته بودجم یکم بیشتره حدوده 2میلیون 300هزار تومن هست
راستی قضیه این سی پی یو هایه جدید اینتل چیه و همه بوردهایی که سوکت 1366 دارن از این سی پی یو ها پشتیبانی میکنند یا فقط مدل هایه خاصی هستند و از کجا میشه فهمید؟
با تشکر
محصولات Core i5 و Core i3 برپایه سوکت ۱۱۵۶ ارائه شدن، از تکنولوژی ۳۲ نانو بهره میبرن(غیر ازi5-750 که تکنولوژی ۴۵ نانو داره) غیر از i5-750 بقیهاشون دو هستهای هستند و از تکنولوژی هایپرتردینگ بهره میبرن، سری i5 تکنولوژی Turbo Boost هم داره که سری i3 نداره،Pentium G6950 هم هست که نه هایپرتردینگ داره، نه توربو بوست، دو هستهای است و قیمتش ۹۹ دلار، نام فنی همه این پردازندهها هم Clarkdale هستش به جز i5-750 که Lynnfield هست.
یکم بیشتر توضیح بده، مشکلت چیه؟!
اگه سیستم برای رندرنیگ بخوای در مورد Core i7 شک نکن اصلا"، بهترین انتخاب ممکنه است، در مورد سوکت هم LGA1156 در مواردی بهینه سازی و تقویت شده ولی من در فرومهای اینترنتی دیدم بیشتر سوکت LGA1366 رو پیشنهاد میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)