نه ، دوست دارم از زیان شما بشنوم!
آخه اونجا که باند بازی عمل نمیکنه ، فقط توی لیگ ایران جواب میدهبقول مایلی کهن بعضی هاشون اندازه بارسلونا هم گل زده بودن چی شد تو لیگ قهرمانان ت... زدن
ديروز 11:31
سپاهان امسال هم بی شباهت به استقلال پارسال نیست

نه ، دوست دارم از زیان شما بشنوم!
آخه اونجا که باند بازی عمل نمیکنه ، فقط توی لیگ ایران جواب میدهبقول مایلی کهن بعضی هاشون اندازه بارسلونا هم گل زده بودن چی شد تو لیگ قهرمانان ت... زدن
ديروز 11:31
سپاهان امسال هم بی شباهت به استقلال پارسال نیست
آره باند بازی هستش که 5 تا به سایپا می زنهآخه اونجا که باند بازی عمل نمیکنه ، فقط توی لیگ ایران جواب میده
سپاهان امسال هم بی شباهت به استقلال پارسال نیست![]()
کلا آدم منقدان قلعه نوعی رو میبینه خندش میگیره ! ( مایلی کهن و جلالی ) اینا هر سال دارن برای موندن میجنگن ! خوب منم باشم چشم ندارم ببینم ! آخه قلعه نوعی میخواست باند بازی کنه پارسال با اون بدبختی قهرمان میشد ! اصلا باند بازی میکنه ! 2ساله دارن میگن یکی مدرک بیاره رو کنه !بقول مایلی کهن بعضی هاشون اندازه بارسلونا هم گل زده بودن چی شد تو لیگ قهرمانان ت... زدن
در ضمن مایلی کهن همونی هست که جونه همه کسش و قسم میخورد که قلعه نوعی به لیدرا پول داده بهش فش بدن ! ولی حالا دید که اینطور نبوده و اومده آشتی کرده !
صد در صد من موافقم.کلا توی ایران دوست ندارند یه نفر محبوب بشه و دوست دارند الکی خرابش کنن.
یه روز یه استقلالی میره کتابفروشی میگه: ببخشید آقا کتاب قهرمانی استقلال دارید؟
یارو میگه: نه، ما کتابهای تخیلی نمیفروشیم!![]()
از دوستان به خاطر گفتن سه تا جوک بامزه و خنده دار تشکر میکنم
به خصوص اولین جک که کلی خندیدم![]()
ببیند بحث از کجا به کجا کشیده شد
من می گم استقلال توی سال 2009 بهترین تیم ایران بوده است در این هم شکی نیست
چون هم بهترین خط حمله و خط دفاع و بهترین گلزن لیگ توی استقلال بود
حال شما هی بگو( IFFHS) پیروزیبهتر بود
مثلا بعضی ها هم پنجم نشد![]()
حالا سر رتبه 200 و 300 اینقدر تو سر و کله هم نزنید...![]()
پرسپولیس فقط در سال 2009 بهترین تیم(ایران) شده چون تنها تیمیه که از گروهش صعود کرد با وجود یک باخت فجیع...این نشون میده اعتبار نتایج بین المللی چقدر بالاتر از لیگه حالا هی بگید اندازه بارسلون گل زدیم!! چرا همیشه توی آسیا ژنرالتون پنچر میشه؟؟؟![]()
با وضع داوریهای این فصل حریف میدونست بازندست...بیخود دست و پا نزد!![]()
البته غیر از یه سری هواداران دوآتشه استقلال ایشون بخاطر اخلاق درجه یکش بین سایر فوتبال دوستان اصلا محبوب نیست..اگه نگیم منفوره!
افرادی مثل جلالی و کربکندی که از فوتبال ناپاک حرف میزنن جزء معدود مربیهای متعهد و با اخلاق ما هستن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)