جناب bb هم یک پیشنهاد عالی مطرح کردند ، که به نظر من یک اصل در کار حرفه ای می باشد .نوشته شده توسط bb
جون بی شک هر کدام از نرم افزارهای تدوین و افکت گذاری دارای نفص ها و کمبودهایی می باشد ، که برای جبران آن ناچاریم سراغ دیگر برنامهای رقیب برویم .
جناب bb هم یک پیشنهاد عالی مطرح کردند ، که به نظر من یک اصل در کار حرفه ای می باشد .نوشته شده توسط bb
جون بی شک هر کدام از نرم افزارهای تدوین و افکت گذاری دارای نفص ها و کمبودهایی می باشد ، که برای جبران آن ناچاریم سراغ دیگر برنامهای رقیب برویم .
در کادر Duration/Speed دو گزینه وجود دارد ، یکی Reverese Speed ، که همانطور که دوستمان فرمودند ، به منظور معکوس کردن شیوه ی اجرای کلیپ بکار می رود . و گزینه دوم MaintainAudio Pitch می باشد ، این گزینه در مواقعی فعال است که شما قصد تغییر سرعت کلیپی را دارید که همراه با صدا است و صدا نیز به آن متصل ( Linke ) می باشد . در این حالت چنانچه شما از این گزینه استفاده کنید تن صدای کلیپ شما پس از تغییر سرعت ثابت می ماند ؛ یعنی زیر و بم آن با وچود تغییر سرعت ابقا می شود .نوشته شده توسط matrix10
نوشته شده توسط mixer.pro.j
حتما همینطوره(تاحد تواناییم)
ببخشيد من يك سوال داشتم من چند تا سي دي اماده كليپ اماده خريدم كه والا نمي دانم چگونه در فيلم استفاده كنم مال شركت ندا سافت است از ان كليپهايي كه مثلا يك تونل است و جلو مي ري و مي تواني انجا تصاويرت را قرار دهي لتفا اگر مي توانيد كمك كنيد مگرنه يك جايي را معرفي كنيد تا بتوانم ياد بگيرم خيلي ممنون!فرمتش هم
movie clip است يك سري سيدي ديگر هم دارم كه مال همين كارند اما فرمتشان avi است حالا به نظر شما بايد چه كار كنم باچه برنامه اي باز كنم و چگونه والا بلد نيستم
امیر جان من هم دقیقا همین کلیپهای رو که گفتی دارمنوشته شده توسط amir2010
عزیز من این کلیپها انواع مختلفی دارند اینی که شما توصیفش رو کردی برای ساخت البوم به کار می ره به این صورت که شما ابتدا این کلیپ رو ( کلیپ تونل مانند ) وارد پریمیر یا هر نرم افزار دیگه ای می کنی بعد باید عکسها یا فیلمهات رو داخل اون قابهای داخل تونل قرار بدی
البته میدونم کار اسونی نیست ولی اگه یکم در استفاده از کروماکی و تراسفورم پریمیر مهارت داششته باشی راحت این کار رو انجام میدی
برای واضح شدن کار عرض میکنم که شما باید تصویر هات رو طوری در داخل قابهای کلیپ تنظیم کنی و همراه با حرکت تصویر جابجاشون کنی و تغیر اندازه و زاویه بدی که بییننده احساس نکنه این عکسها عضو جدایی از تصویر هستتند
ببين من يك كم بد توضيح دادم حالا كه خودم توضيح خودم را مي خوانم چشام گرد مي شه حالا بهتر مي گم!نوشته شده توسط mixer.pro.j
من mix clip 3 شركت ندا سافت خريدم كه يك بستس و حاوي سه سي دي مي شود اما در مورد كليپها من فقط مثال زدم ببين مثلا صفحه يك جنگل است و بعد از سمت چپ شروع به ريش ريش شدن مي كند و پشت ان تصوير بعدي است و از اين گونه تصاوير منتها نمي دانم چرا مثل بقيه موقع اوردن به ادب ادرس عكسها و كليپها را نمي خواهد ببينم بايد با ورژن خاصي از پريمير اين كار را انجام دهم يا شايد بايد از طريق ديگري وارد پريمير كنم شايد هم بايد فرمت انها يا تصاويرم را عوض كنم لتفا يكي بگه راستي يعني چي ادرس عكسهاتان را مي خواهد ببينم پيغام ميده؟دستتان درد نكند
دوستان عزيزم امروز من به يک شرکت مهم و معتبر که در زمينه ی کارهای تلويزيونی و ماهواره ای و ساخت تيزر و ... فعاليت داره پيشنهاد همکاری دادم ، گفتگوهای اوليه انجام شده ؛ حتما برام دعا کنيد که پيشنهادم رو قبول کنند چون در اين صورت اطلاعات معتبرتر حرفه ای تر و از همه مهمتر به روز گيرتون مياد
جواد کاظمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدايي خيلي نامرديد يعني من اندازه يك![]()
![]()
ارزش ندارم ايول
Last edited by amir2010; 17-07-2006 at 21:50.
چرا نداری خوبم داری اون جمله پشه هم پاک کن که خیلی ناراحت شدم سرورمنوشته شده توسط amir2010
![]()
آقا جواد هم مطمئنا منظورتو متوجه نشده یا امثال این که جواب نداه فروم هم همینه دیگه جواب نداشته باشی پست نمی دی
راستش من هم هنوز متوجه نشدم گفتی کامل توضیح می دم اما مبهم تر شد
یعنی چی وقتی می خوام باز کنم آدرسو نمی خواد ؟ دونه دونه بگو چیکار می کنی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)