چه جوری این کار رو انجام میدی؟
---------- Post added at 07:06 AM ---------- Previous post was at 07:06 AM ----------
چه جوری عوض میکنی؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چه جوری این کار رو انجام میدی؟
---------- Post added at 07:06 AM ---------- Previous post was at 07:06 AM ----------
چه جوری عوض میکنی؟
نه خدای من,
من الان نمیتونم وارد سایتم بشم. شیلتر شکن ها هم خراب شدن. موندم چه کنم؟ میخوام برم واردش بشم و یه چند تا چیز رو بردارم.
من دیشب 1.2 گیگ رایگان گرفتم از رپیدشیر.
روز جمعه هم حدود 5.5 گیگ.
سلام به همه
کسی میدونه انجام رانژه چقدر طول میکشه ؟ مرکز مخابراتی نصرالهی
دیگه خیلی خیلی خسته شدم. سرعت به 4 هم رسید
همه ی دنیا رو عصر ارتباطات می چرخه ما هنوز داریم در قرون گذشته زندگی می کنیم.
اگه از خود مخابرات بخواين بگيرين كه به گفته خودش 2 روز ولي شاتل معمولاً ميگه 7 روز كاري. زنگ بزنين 23099 بخش فروش وصل بشين بهتون ميگه دقيق چقدر طول ميكشه.
منم از همین مرکز گرفتم 27 روز بعد از امضای قرار داد پورت تخصیص دادن 5 روز هم رانژه کردنش طول کشید
برات وقتی وصل شد یه آمار بده ببینیم سرعتت چطوره من 128 eco گرفتم صبحها بالای 100 هست دانلودم
چرا اینقدر وضع خراب شده !
تا میای اعتراض کنی ، ترسوها سریع تاپیک و پستت رو به ترش انتقال میدن ، همینجوریه که هیچوقت کار به جایی نمی بریم !
سلام
اگه دو نفر بخوان همزمان از یه اکانت استفاده کنن امکانپذیر هست؟مثلا من و دوستم هر دو شاتل داریم...مثلا اون حجمشو زیاد استفاده نمی کنه و می خواد بده به من...میشه همزمان آنلاین شد؟
هم اکنون 270 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 270 مهمان)