تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: نظر شما چیست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض نظر شما چیست ؟

متاسفانه بنده به علت نا آشنا بودن با سیستم تایپ در فرم تایپیک قبلی بنده بسته شد برای همین دوباره سوالم را مطرح میکنم :
    بنده با بودجه 700 هزارتومان قصد خريد يک سيستم جهت اموري مانند اتصال اينترنت ، ديدن فيلم و گوش دادن به موسيقي ، تدوين و تبديل فيلم هاي شخصي دوربين فيلمبرداري به دي وي دي و تایپ و تقريبا مي توانم بگويم اهل بازي با کامپيوتر و کارهاي گرافيکي نيستم . در ابتدا مي خواستم يک سيستم دسکتاپ بگيرم که صرف نظر کردم و قصد خريد يک لپ تاپ را دارم . به نظر شما با اين بودجه و در ضمن در نظر داشتن اينکه لپ تاپ انتخابي مي خواهم عمري باشد و حداقل 4 الي 5 سال بدون هيچ مشکلي ( 3 ساعت کار در روز ) کار کند از لحاظ خدمات پس از فروش مشکلي نداشته باشد ( مانند Dell ) حتي الامکان خروجي firewire و مودم ديال آپ نيز داشته باشد . صداي اسپيکر آن نيز مناسب و صفحه کلید آن برای تایپ خوب باشد . گزينه هایی که خودم در نظر دارم عبارتند از : IBM Lenovo G550 و Dell Inspiron 1564 و Acer Aspire 5738Z و Dell VOSTRO 1015 مي باشند .
    در ضمن لپ تاپ هنگام روشن بودن اگر تکان بخورد مشکلی ایجاد می شود یا خیر . نظر شما چيست ؟

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه می تونی اول از همه اینسپایرون ۱۵۶۴
    بعد ایسر ۵۷۳۸
    بعد هم ووسترو ۱۰۱۵

من خودم ایسر ۵۷۳۸ زد دارم همه این کارهای مد نظر شما رو هم دارم انجام میدم بدون هر گونه اشکال

3. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ksksks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    avare am

پيش فرض

من که خودم لپ تاپو واسه این کارا می خوام dell 1564-a رو انتخاب کردم تو هم یه ذره بیشتر خرج کن بورو اونو بگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •