تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 208 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

داره خودمونی میشه fasters7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

واللا من از قیمت خبری ندارم ولی راجع به فروش چند تا چیز بت بگم بد نیست . ..
    1. اگه گوشی اصلیته بزار کنار یه چیز دیگه بردار .
    2.سعی کن بیشتر به آنا بفروش تا به مغازه دار .
    3. سریع بفروش
    4.اگه پکش کامل نیست کاملش کن بعد بفروش .
    5. حواستم باشه داری گوشی 2 HTC تو ایرانو رد می کنیا (یعنی اگه چیزه خاصی مثلا HD2 چشتو نگرفته و براش له له نمی زنی از لحاظ مالی به فروشش نمی صرفه .
    اتفاقا همون hd2 چشمم رو گرفته که میخوام اینو رد کنم , ولی با توجه به این که چیزی که از این فروشنده ها دیدم و این عددی که این دوستمون این پائین زده (420 تومن ) میخوام حتما به فرد بفروشم, و از اون طرف ممکنه یه کم طول بکشه, برای همین باید قرض بگیرم و اونو بخرم تا بتونم اینو بفروشم (به همون دلیل مورد اولی که گفتین). پکش کامله, ولی میخواستم اگه بشه مموری 8 گیگش رو بردارم که مجبور نشم یه بار بریزم روی کامپیوتر و دوباره بریزم رو یه مموری جدیدی که باید پول براش بدم ...

خیلی کم بهت گفتن! مواظب باش بزخری نکنن!

من همین چند روز پیش HD م رو فروختم 420

به نظر من که خیلی خوب فروختین, به شخص فروختین دیگه ؟ و دیگه این که اگه اینطوریه, کس دیگه ای رو هم میشناسین که بخواد ؟ من تقریبا برای فروش سریعش هم آماده ام

داره خودمونی میشه Unknownlive2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من زیاد پول ندارم می خوام یه گوشی تو حدود 550 تومان بگیرم چی بگیرم خودم نظرم بین Hero و i8000 هست نمی تونم از قیافه هیرو بگزم اما انگار i8000 یه چیز دیگست درسته ؟کسی HD2 دست دوم حدود 600 سراغ نداره؟البته HD هم دیدم بد نبود حالا من بنده خدا چیکار کنم

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

چاکرم
    مطمئن باش که واسه بلوتوث همه کار کردم ولی درست نشد....
    نظر شما ملاک اصلی ماست
    همونطور که شما گفتین واقعا بدون پاکت نمیشه ...هر میاد خونمون میگه چه خونتون سوت وکوره
    و واقعا پاکت خیلی امکانات داره که Symbian نداره ولی من که نگفتم پاکت نباشه گفتم I900 بره که رفت و N96 بیاد که اومد و تا 2 "3 روزه دیگه هم یا HD یا HD2 میگیرم...صفا!! به نظر من هر کی میخواد حرفه ای موبایل داری کنه باید یه نوکیا غیر لمسی با دوربین و قدرت صدای بالا و امکاناته منحصر به فرد مثل Live TV بگیره که نمونش N96 و اصلا براش قاب نندازه و نگرانه خش افتادنش نباشه و البته یه پاکت صفحه بزرگ مثل HD2 بگیره و بزاره توکیف مخصوص و ازش به عنوان یه لپتاپک کوچولو استفاده کنه و ازش به خوبی محافظت کنه....اینم ایده های فوق العاده ی من برای موبایل داری
    با این ایده خسته نشی خوب ادم عاقل پول هر دو گوشی را می زنه روهم می ره گوشی جدیده اچ تی سی 1 گیگ هرتزی را می خره یا موتورولا جدیده را هان !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

به نظر من که خیلی خوب فروختین, به شخص فروختین دیگه ؟ و دیگه این که اگه اینطوریه, کس دیگه ای رو هم میشناسین که بخواد ؟ من تقریبا برای فروش سریعش هم آماده ام
    نه ! به مغازه دار فروختم ! البته از نوع نسبتا" با انصافش!

داره خودمونی میشه Unknownlive2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

گریه می کنم ها !!! خوب یه کسی جواب بده دیگه حداقل بگین HTC HD بهتره یا Samsung i8000

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

گریه می کنم ها !!! خوب یه کسی جواب بده دیگه حداقل بگین HTC HD بهتره یا Samsung i8000
    hd2 یا hd1 ؟
    اگه hd1 منظورته امنیا ازش بهتره
    oled
    مموری داخلی
    cpu قویتر
    دوربین قویتر و فلش
    باتری قویتر
    اسپیکر و هدفون قویتر
    ویندوز موبایل 6.5
    و...

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

hd2 یا hd1 ؟
    اگه hd1 منظورته امنیا ازش بهتره
    oled
    مموری داخلی
    cpu قویتر
    دوربین قویتر و فلش
    باتری قویتر
    اسپیکر و هدفون قویتر
    ویندوز موبایل 6.5
    و...
    سامسونگ i8000 ،ویندوزش 6.5 هست؟!

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در ایران خیر ... اما به تازگی رام 6.5 به دست مایکروتل رسیده که اگر شما با گارانتی گوشیتون رو بگیرید به محض اینکه بصورت رسمی در ایران وین 6.5 رو امنیا 8000 عرضه بشه ... بصورت رایگان برای شما نصب میکنند

8. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

خیر 6,1 هست ولی قابل ارتقاء به 6,5 .(6,5 رسمی براش تو سایت سامسونگ هست).

10. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

اتفاقا همون hd2 چشمم رو گرفته که میخوام اینو رد کنم , ولی با توجه به این که چیزی که از این فروشنده ها دیدم و این عددی که این دوستمون این پائین زده (420 تومن ) میخوام حتما به فرد بفروشم, و از اون طرف ممکنه یه کم طول بکشه, برای همین باید قرض بگیرم و اونو بخرم تا بتونم اینو بفروشم (به همون دلیل مورد اولی که گفتین). پکش کامله, ولی میخواستم اگه بشه مموری 8 گیگش رو بردارم که مجبور نشم یه بار بریزم روی کامپیوتر و دوباره بریزم رو یه مموری جدیدی که باید پول براش بدم ...

سلام دوست من ایمیل شما رسید در هر حال من خریدارم...ولی مشکل اینجاس که من شهرستانم و باید پستی معامله کنیم(البته اگه راه دیگه ای بلدی بگو ها؟؟!!) کرمانشاه هستم فامیلی چیزی اینجا ندارین؟؟ البته من الان 340 بیشتر ندارم ولی اگه میخوای من بعد 20 اسفند ازت 380 میخرم و رم 8 گیگتم نمیخوام وردار واسه خودت...من مشتری پایه ای هستم خواستی SMS بدی بگو تا شمارمو بدم؟؟
    Last edited by Real Madrid C.F; 06-02-2010 at 11:21.

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

دوستان من زیاد پول ندارم می خوام یه گوشی تو حدود 550 تومان بگیرم چی بگیرم خودم نظرم بین Hero و i8000 هست نمی تونم از قیافه هیرو بگزم اما انگار i8000 یه چیز دیگست درسته ؟کسی HD2 دست دوم حدود 600 سراغ نداره؟البته HD هم دیدم بد نبود حالا من بنده خدا چیکار کنم

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

با این ایده خسته نشی خوب ادم عاقل پول هر دو گوشی را می زنه روهم می ره گوشی جدیده اچ تی سی 1 گیگ هرتزی را می خره یا موتورولا جدیده را هان !!!
    دوست گرام... من ایده ام چندین جا مطرح شده و چندین جایزه ی مطرح اروپایی گرفته !! باور ندارین تو گوگل سرچ کنین Real Madrid Cups می بینین که هفت هشتا انواع جایزه رو گرفتم ....البته از شوخی که بگزریم ....ایده ی من کاملا سنجیده و درسته چون من این ایده رو واسه کسانی گفتم که حرفه ای موبایل داری میکنن و حدودا 5 ساعت در روز موبایل دستشونه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •