من تو تجريش دقيقا مثه همين دارم ( خودمو نميگم) قیمتش همینه!
من تو تجريش دقيقا مثه همين دارم ( خودمو نميگم) قیمتش همینه!
از کمک همه ممنونم. فکر می کنم همون سامسونگ رو برم بخرم بهتره انگار...
منظورتون همون D720 هست که قیمتش همون 335 تومنه یا یه چیز دیگه؟نوشته شده توسط metal_militia
معلومه ديگه ان 70 از همه لحاظ سرتره
ان 70 بهتره
همچنين قيمتش قابل قياس نيست![]()
بله دقیقا همینهنوشته شده توسط R@R#M@N
![]()
البته یه چیزی فراموش نشود که طراحی و ظاهر سامسونگ خوب آدم رو فریب میده. واقعا ظرافت گوشی های سامسونگ با نوکیا قابل مقایسه نیست، از طرف دیگه لامذهب این نوکیا چند تا امکانات رو یه جا جمع می کنه و چقدر خودشو همه جا جا کرده.آدم می ترسه اونی که هر جا نیگاه می کنی می بینی نخری بعدا پشیمون بشی یا مثلا در آینده مشکلی پیش بیاد...
بازم با توجه به جیبم، قیافه و امکانات می خوام D720 رو انتخاب کنم(فعلا)![]()
این یه تحلیل کوتاه در مورد D720:
D720 یکی از بهترین گوشی های سری 60 شرکت ساموسنگ می باشد. این گوشی کشوئی از سیستم عامل
Symbian OS 7.0, Series 60 UI پشتیبانی می کند. وضوح تصویر آن 220*176 پیکسلز در 256هزار رنگ و ابعاد صفحه LCD آن 36*29 میلیمتر می باشد. حافظه داخلی این گوشی 18 مگابایت و بوسیله اسلات کارت
MMC-micro ارتقاء می یابد. دوربین آن نیز 3/1 مگاپیکسل در ابعاد تصویری 1024*1280 پیکسلز همراه با ویدئو و فلش است . یکی از قابلیت های خوب این گوشی فیلمبرداری با فرمت MPEG4 است که به شما این امکان را می دهد که از تصاویری به مراتب بهتر از فرمت 3GP فیلمبرداری کنید. D720 برای انتقال فایلها از بلوتوث و پورت USB استفاده می کند. و همچنین قابلیت پخش فایلهای موسیقی MP3/AAC/WAV/MIDI با کیفیت بسیار شفاف به کمک دو بلندگویی که در دو طرف گوشی تعبیه شده است را دارد.
در کل می شه گفت D720 یکی از رقیب های اصلی 6630 نوکیا می باشد. به لحاظ کیفیت فوق العاده تصویری که دارد و شاید تنها ایراد این گوشی نسبت به 6630 نوکیا صفحه LCD کوچک و سیستم عامل قدیمی آن می باشد. و از سایر لحاظ به مراتب بهتر از نوکیا 6630 است .
تویه گوشی هایی که شما مد نظر قرار دارین مشخصه که N70 از همه بهتر ولی در کل:
نظر شخصی==>اولین چیزی که ما از یه گوشی انتظار داریم آنتی دهی خوبه بنابراین شما هر نوکیایی بگیری بهتر از سامسونگ!
بله آقا محمد راست ميگه نه هي بيياد بگي اين خوبه اين بده
آقا مهیار اولا نظر با « ظ » دسته داره همونطور که ظاهر با«ظ» دسته داره ولی با نضرت موافقم
آقا پوبا انگار پست ها رو خوب نخوندي گفته فعلا با اين پولي كه دارم مي تونم دي 720 بخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)