سلام
من مي خوام براي بخش login برنامه ام محدوديت ايجاد كنم يعني اگر كاربري تا سه بار نتونست وارد بشه نتونه تا 24 ساعت ديگه login كنه و پيغامي هم تحت اين عنوان كه تا 24 ساعت حق login نداره دريافت كنه
كسي ميتونه كمكم كنه؟
برنامه ام با php
سلام
من مي خوام براي بخش login برنامه ام محدوديت ايجاد كنم يعني اگر كاربري تا سه بار نتونست وارد بشه نتونه تا 24 ساعت ديگه login كنه و پيغامي هم تحت اين عنوان كه تا 24 ساعت حق login نداره دريافت كنه
كسي ميتونه كمكم كنه؟
برنامه ام با php
چند راه وجود داره كه انتخاب خودتونه بر اساس ip يا بر اساس mac سيستم طرف راه هاي مثل cookie يا session زياد كار امد نيست يك table درست كن و ا چند تا if ميشه اين كارو انجام داد همين متوجه نشديد من كدشو بنويسم واستون
چند راه وجود داره كه انتخاب خودتونه بر اساس ip يا بر اساس mac سيستم طرف راه هاي مثل cookie يا session زياد كار امد نيست يك table درست كن و ا چند تا if ميشه اين كارو انجام داد همين متوجه نشديد من كدشو بنويسم واستون
متوجه ميشم چي ميگيد ، فيلد در نظر بگيرم و شرط تايم و ...اما وقت كد نوشتن ندارم كارام خيلي زياده اگه كدشو بنويسيد لطف بزرگي ميكنيد![]()
Last edited by wolfeye; 06-02-2010 at 17:53.
آقاي محمد خودم برنامه رو نوشتم ،گفتم خبر بدم يك وقت تو زحمت نيافتيد.![]()
سلام
من نیز او سرس کد رو احتیاج دارم ممنون میشم بزارید در فروم
2-من دو تا جدول دارم در صفحه وب. ومن می خوام زمانی که رو سطر جدول 1 کلیک کنم دقیقا همان سطر در جدول 2 کپی بشه (مثل اتخاب واحد دانشگاه) منونم از اموزشتان
براي اون سورس چون قطعا برنامه شما با واسه من فرق ميكنه و اگه خود سورس رو بزارم چيزي ازش سر در نميارين واسه همين كاري كه واسه اين خصوصيت بايد انجام بديد رو بهتون ميگم:
الف : یک سطر در دیتابیس بگذاريد مثل log_error
که . در بار اول مقدارش 0 باشه
هر بار که کاربرخطا می کنه 1++ اضافه شه
-------
ب : یک برنامه بنویسيد که وقتی مقدار این سطر به 3 یا بالای 3 رسید
همون سطر رو آبدیت که و مقدار تابع time() رو بریزه توش ،از
-------------
ج : در بالای بند "ب" یک شرط بگذار که اگر مقدار داخل سطر . بیشتر از 1
طول داشت پیام بده که دسترسی شما قفل شده
--------
د : در بالای همه بند ها یک شرط بگذار که اگر .
مقدار تابع Time() به اندازه 24 ساعت بیشتر از مقدار داخل سطر بود
سطر رو آبدیت که و مقدار 0 رو بگذاره توش
سلام
من چیزی نفهمیدم شاید اگر تکه کد رو بزارید بهتر باشه
سلام
من چیری نفهمیدم شاید گر تکه کد رو بزارید بهتر باشه
اين بخشي از كل كد صفحه login منه اميدوارم سر در بياري و به دردت بخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by wolfeye; 14-02-2010 at 16:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)