نه مافیا جان
نمیشه یه قفل خاص داره که نمی گذاره که با یه سی دی روی هر سیستمی بشه نصب کرد مانند بعضی از قفل های شرکت های ایرانی ولی یه کم پیچیده تر
نه مافیا جان
نمیشه یه قفل خاص داره که نمی گذاره که با یه سی دی روی هر سیستمی بشه نصب کرد مانند بعضی از قفل های شرکت های ایرانی ولی یه کم پیچیده تر
Build 2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158 (Service Pack 2
بنظر می آد همون ورژنی هست که شما از سایت دانلود کردین.
در ضمن ممنون از سایت خوبتون. همینقدر بگم که سایت شما در خارج از ایران هم طرفدار دارد.
مرسی
اينم اطلاعات كامل همراه با عكس از مديا سنتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من در این چند روزی که به اینجا سر نزدم داشتم ویندوزهای مختلف رو تست می کردم وبالاخره به نتیجه هم رسیدم.
1. هیچ کدام از ویندوزهای موجود در بازار تحت عنوان SP2 نسخه نهایی نیستند. (حداقل پنج موردی که من تست کردم نبود )
2. Windows Xp Media Center 2005 بهترین ویندوز موجود در بازار هست که Sp2 Final را هم دارد و همچنین Media Player 10 .
3. وقتی در Media Center 2005 ، در run تایپ کنیم Winver جواب همان چیزی است که دوستان در مورد ویندوز Xp sp2 Final گفتند یعنی :
Build 2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158 (Service Pack 2)
پس نتیجه اینکه Media center 2005 را نسب کنید و اگر امکانات اضافه اش به دردتان نخورد به راحتی آنها را حذف کنید :!:
البته در مورد کرک کردن این ویندوز هم دچار مشکل شده ام که جداگانه سوالش را مطرح می کنم.
با تشکر از راهنمایی تمام دوستان![]()
اقا ويندوز xp كه مال شركت jb هست اخرشه دقيقا هموني هست كه امير جان از سايت مايكروسافت گرفته ... امتحاناشم زيره دسته داداشه خرابكاره من پس داده :lol: تا الان هيچ ويندوز xp انقدر دوام نياورده بود كه اين اورد![]()
سلام به همه
بابا چه سایتی ، دست تهیه کنندش درد نکنه.
مدیر سایت تلفن نداره بده راحتتر صحبن کنیم . ممنون میشم .
-----------------------------------------------------------------
(مدیر سایت تو فکر خودش) :هنوز نیومده پر رو شده.
ای بابا ، اشتباه شد ، من نمیخواستم اینجا مطلب ارسال کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)