منظور این بود که این رامی که بصورت پیش فرض روشه..انتنش میپره برای من اعصابمو خورد کرده چکار کنم؟آنتن دهی رام های انرژی ؟! من تاحالا باهاش برخورد نداشتم ! شاید سایر دوستان بتونن راهنمایی کنند .
منظور این بود که این رامی که بصورت پیش فرض روشه..انتنش میپره برای من اعصابمو خورد کرده چکار کنم؟آنتن دهی رام های انرژی ؟! من تاحالا باهاش برخورد نداشتم ! شاید سایر دوستان بتونن راهنمایی کنند .
آقا یکی جواب این سوالای منو بده.
آخه من از یه جای دیگه هم که می خواستم بخرم بش گفتم بار اول باید طول بکشه تا رام نصب بشه
گفت :چون کامتل هست رامش نصب شده تو شرکت و تست شده.
راست گفته؟
بعد از همینجایی که خریدم گفتم چرا عربیه ؟ گفتش:چون از دوبی وارد شده .
منتها من کلی گشتم تو علا الدین که حداقل یکی دو تا x1 داشته باشه که توی ویترین رو ندن!
و فقط این مغازه بود که عمده فروش هم بود! و این جعبش پلاستیک داشت و برچسب کامتل 12 ماهه هم داشت.
تایمش هم 0 بود.
ولی این چندتا برنامه از اول روش بود:
mobidiv multi langual support 3
mobidiv customazation
mobidiv nls support arb
یعنی دست دو بوده؟
یا کامتل اینا رو نصب کرده؟
ممنون
سلام.
والا با این شرایط که شما میگی نمیدونم شاید طرف راست گفته باشه و همین جور باشه.شما باید هارد ریستش کنی ببینی برنامه ها پاک میشه یا نه.(اگر پاک نشه رامش عربیه و همونطور که گفته برای امارات ساخته شده.) اما در مورد پلاستیک و برچسب و.....اینا اصلا" مهم نیست چون همه مغازه دارا میتونن اینکارو بکنن.![]()
آهان ! والا اطلاعی در این زمینه ندارم . اگه رامتون رام قدیمی باشه این احتمال هست که با نصب رام های جدیدتر (و طبیعتا ورژن بالاتر رادیو) این مشکلتون حل بشه.
سلام میشه ادرس جای رو دین که بشه رامهای غیر رسمی را واسش دانلود کرد..
---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
منم از دبی گوشیمو وارد کردن اما موقع خرید رامش لود شد لوش..خیلی هم طول کشید..گفتش:چون از دوبی وارد شده
من یک 990 p قبلا داشتم اونو با ضمانت پارس کامتل خریدم اما وقتی که روشنش کردم..اونم مثل اکسپریا لودش خیلی طول کشید..منظورم این بود که تست شدن در کارخانه پارس کامتل الکی..
ممنون از کمکتون.
وایرلس بازم کار نکرد.
[QUOTE=hojjat5183;4633939]سلام میشه ادرس جای رو دین که بشه رامهای غیر رسمی را واسش دانلود کرد..[COLOR="Silver"]
بهترین مکان :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من برای اولبن بار رام x1.5 رو ریختم خیلی خوبه از همه نظر خوبه ( سرعت , باطری , گرافیک و ...)
[QUOTE=Mohammad;4634537]و بهترینش کدوم از نظر باگ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)