سلام
شما حالت خوبه
میری حرف چند ماهه پیش ما رو میاری جلو که چی بشه من این حرفو چند ماهه پیش زدم چه ربطی به الان داره
البته از اونجایی که تازه واردی فکر کنم بلد نیستی با فروم کار کنی موقع نقل قول کردن به تاریخ پست هادقت کن![]()
سلام
شما حالت خوبه
میری حرف چند ماهه پیش ما رو میاری جلو که چی بشه من این حرفو چند ماهه پیش زدم چه ربطی به الان داره
البته از اونجایی که تازه واردی فکر کنم بلد نیستی با فروم کار کنی موقع نقل قول کردن به تاریخ پست هادقت کن![]()
بچه ها سرعت دان من از رپید خیلی افت کرده ولی از سرورهای دیگه که دان میکنم خوبه
شما هم با رپید مشکل دارین؟
حرف مفته که سرعت 128 و 1024 صبانت یکیه ! اوایل بله... ولی الان دانلود شبانه صبانت مزخرفتر از حسابگر هست. یک به یک از هم بدتر و مزخرف تر. تا جایی که می دونم دانلود شبانه صبانت ساعت 3 شب تا 7 صبح هست و بین این 4 ساعت، هر یک ساعت یک بار دیسکانکت میشه ! واسه اینکه شما ساعت 3 بیدار نشی یه چیزی رو بذاری روی دانلود و بخوابی...
ولی من برخوردی بدتر از کارکنان پرروی حسابگر ندیدم که وقتی زنگ می زنی میگی مشکل داریم هزار بهانه میتراشن. همین دو روز که اینترنت قطع بوده، خسارت ما رو کی میده؟ دو روز به قرار دادمون اضافه می کنن؟ فکرشم نکنید که اینکارو کنن...
نه بابا .. تا اونجا که من از شهرای دیگه خبر دارم فقط کرمانشاه قطع بود اون 2 روز
من خودم زنگ زدم گفتن کشوریه، ولی مشهد و تهران قطع نبوده، اینو مطمئن هستم.
سلام به همگی
اینترنت کرمانشاه فقط قطع بوده وتمام شهرستان های استان هم مشکل قطعی واختلال داشتن مسئولین مخابرات هم قطعی فیبر نوری استان رو علتش دونستن
نماینده های شهر هم به وزیر مخابرات تذکر دادن و......
تو وبلاگ زیر اخبارش هست هم صفحه اول هم صفحه های بعدش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من بعد از قطع شدن دیگه تا حالا سرعت دانلوده بالای 15 کیلوبایت رو به چشم ندیدم
از هر سایتی و به هر نحوی سرعته دانلود از این بیشتر نمیشه و نوسانه شدید داره
همه همینطوری هستید ؟
سرویس 64 نامحدود سه ماهه 30000
سرویس 128 نامحدود سه ماه 60000
سرویس 512kb - دو گیگ 15500
سرویس 1024kb - دو گیگ 18500
سرویس 128 - سه گیگ 13500
سرویس 256 نامحدود 39000
ضمنا در جشنواره بهمن ما سرویس ها دارای تخفیف های باورنکردنی به خصوص برای مشترکین جدید هستش.
خبر خوش به علاقه مندان به سرویس وایمکس هم اینه که سرویس وایمکس هم در راه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)