تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 72 از 174 اولاول ... 226268697071727374757682122172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 711 به 720 از 1736

نام تاپيک: راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

دوستان عزيز توجه داشته باشيد كه اون مدار كه گفته شد در صورتي كه خراب هم باشد باز هم ميتواند هر چيزي كه شما توي اون زديد رو براتون بنويسي
    حالا چرا ميتونيد يك تست بكنيد بعد ميفهميد
    چه جوري حالا كلا مدارو بر داريد بعد اون rx txكه به پور ت سريال وسله رو به هم بزنيد بازم براتون مينويسه !!!
    دوستاني كه بيشتر به مشكل ميخورند مشكلشون سر همون مداره هنوز
    كمك خواستين بازم بگين همه جوره درخدمتم.
    سری قبلی که از ic max232cpe استفاده کرده بودم به علت کیفیت پایین ic بعضی مدارها موقع تست درست جواب نمی داد یعنی بدون وصل کردن rx و tx به هم، شروع میکرد به نوشتن یه سری چرت و پرت وقتی هم وصلش میکردی یا هیچی نمی نوشت یا بازم چرت می نوشت.
    به هر حال من تقریباً همه ی اون سری رو از رده خارج کردم.
    به نظر من که این راه برای تست مدار یا حداقل تست اتصالات پورت مفید هست
    البته من اطلاعات تخصصی در این ضمینه ندارم و ادعایی هم ندارم

---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------

ممنون
    بله میدونم اون دوتا رو به هم بزنیم متن رو مینویسه. این روش به عنوان تست سالم بودن مدار معرفی شده
    حالا از کجا بفهمم مدار سالمه یا نه؟
    شما اتصالات rx و tx رو چک کن و gnd هم حتماً وصل کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه pulp_fiction's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    توی آسمون ها

پيش فرض

افزایش سرعت هارددیسک‏های sata در ویندوز ویستا

سلام......

هارددیسک های دارای تکنولوژی SATA به دلیل سرعت بالا و ظرافت خود، روز‏به‏روز در حال گسترش هستند. ویندوز ویستا نیزبه طور پیش‏فرض از هارد دیسک‏های SATA پشتیبانی می‏کند. قابلیتی در ویستا نهفته استکه باعث افزایش سرعت بیش‏از‏پیش این نوع هارددیسک‏ها می‏شود. اما به طور پیش‏فرض این قابلیت در ویندوز ویستا غیرفعال است. در این ترفند قصد داریم نحوه فعال‏سازی این قابلیت و در نتیجه افزایش سرعت هارددیسک‏های SATA را در ویندوز ویستا برای شمابازگو نماییم.

بدین منظور:
    در منوی Start عبارت devmgmt.msc را وارد کرده و Enter بزنید تا به Device Manager ویندوز بروید.
    از شاخه Disk Drives بر روی نام هارددیسک خود راست‏کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
    درپنجره باز شده به تب Policies بروید.
    اکنون تیک گزینه Enable advanced performance را بزنید و در نهایت پنجره‏های باز را OK کنید.
    Last edited by pulp_fiction; 31-01-2010 at 23:16. دليل: اصلاح متن

3. این کاربر از pulp_fiction بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام و خسته نباشید به دادم برسید من 1 هارد 1ترابیشن دارم دیشب اومدم ویندوز بریزم قاطی کرد و ویندوز نریخط به سخطی درایوارو میشناسه وصل کردم به یه سیستم دیگه درایوارو میشناسه اونم به سختی حتی حجم فایلا رو هم نشون میده اما وقتی میخوام داخل برم هنگ میکنه و ارور میده باید چیکار کنم؟ یه اروری میده که دقیق یادم نیست اما آخرش نوشته بود IQ کلی اطلاعات روش دارم باید چیکار کنم؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

سلام و خسته نباشید به دادم برسید من 1 هارد 1ترابیشن دارم دیشب اومدم ویندوز بریزم قاطی کرد و ویندوز نریخط به سخطی درایوارو میشناسه وصل کردم به یه سیستم دیگه درایوارو میشناسه اونم به سختی حتی حجم فایلا رو هم نشون میده اما وقتی میخوام داخل برم هنگ میکنه و ارور میده باید چیکار کنم؟ یه اروری میده که دقیق یادم نیست اما آخرش نوشته بود IQ کلی اطلاعات روش دارم باید چیکار کنم؟؟؟؟
    سلام
    شما مدل و فریمور هارد رو اعلام کنید و از طریق لینک زیر با استفاده از سریال هارد، چک کنید ببینید هارد شما جزو سری مشکل دار هست یا خیر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مدل مکستور firmware mx15

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من از طریق این سایت که گفتید موفق نشدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خب من هر کاری کردم نشد به دستورات فریمور دسترسی پیدا کنم و دیگه حتی اون پیام های چرت و پرت رو هم نمیزنه و فقط در بعضی حالات اون قضیه تکرار شدن متن به وجود میاد

اما بعدش هارد رو به سیستم وصل کردم و دیدم که با یه مقدار مکس هارد رو شناسایی میکنه و توی بایوس هم هارد میاد و حتی سایزش رو هم میزنه (500 گیگ)
    بعدش که خواستم وارد ویندوز بشم دیدم که مدت بسیار زیادی طول کشید تا ویندوز بالا بیاد (حدود نیم ساعت) بعد از ورود به ویندوز هم همه فعالیت های ویندوز به شدت کند شده بود
    بالاخره بعد از کلی تلاش قسمت Disk Management رو باز کردم که بعد از کلی معطلی هارد رو نشون داد و حتی پارتیشن ها رو لیست کرد به همراه سایزشون اما فری رو 100 درصد زده بود!
    بیشتر از این نمیشد معطل شد و خاموش کردم و از سیستم جدا کردمش

حالا به نظرتون مشکل از چی هست و چطوری درستش کنم؟
    ضمنا به گارانتی زنگ زدم و گفتن که تعمیر انجام نمیدن و فقط تعویض

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

خب من هر کاری کردم نشد به دستورات فریمور دسترسی پیدا کنم و دیگه حتی اون پیام های چرت و پرت رو هم نمیزنه و فقط در بعضی حالات اون قضیه تکرار شدن متن به وجود میاد

اما بعدش هارد رو به سیستم وصل کردم و دیدم که با یه مقدار مکس هارد رو شناسایی میکنه و توی بایوس هم هارد میاد و حتی سایزش رو هم میزنه (500 گیگ)
    بعدش که خواستم وارد ویندوز بشم دیدم که مدت بسیار زیادی طول کشید تا ویندوز بالا بیاد (حدود نیم ساعت) بعد از ورود به ویندوز هم همه فعالیت های ویندوز به شدت کند شده بود
    بالاخره بعد از کلی تلاش قسمت Disk Management رو باز کردم که بعد از کلی معطلی هارد رو نشون داد و حتی پارتیشن ها رو لیست کرد به همراه سایزشون اما فری رو 100 درصد زده بود!
    بیشتر از این نمیشد معطل شد و خاموش کردم و از سیستم جدا کردمش

حالا به نظرتون مشکل از چی هست و چطوری درستش کنم؟
    ضمنا به گارانتی زنگ زدم و گفتن که تعمیر انجام نمیدن و فقط تعویض

خ.ب عزیزم اولا حول نشو قوربونت که اگر بشی چی میشه !!!!!!!!!! هرچی داشتی فرت میشه مریره رد کارش تموم
    خوب ببینم صدای هاردت چه جوریاست ها یعنی تق توق تلوق شپلغ میکنه یا نه این موتور یخجال کار میکنه !
    کابل ساتات درسته ؟
    پاورت درسته
    سیم پاورت درسته
    تنزیمات ستاپت درسته
    یک راست نرو سر فریمور هارد بدبختت فریمور ویندوز نیست که به همین اسونیا بشه هر کاری کرد روش
    به همین راهتی هام خراب که نمیشه
    به نظر من که ببر به یک تعمیر کار مجرب که خودتم قبولش داشته باشی نشون بده ببینش اگر که اون هم تشخیس داد که مشکل از هاردتت بهد بیوفت به جون اون هارد بدبخت دنیا ندیده!
    البته یک وقت نری به همسایتون که تخم مزغ میفروشه نشونش بدی که ...............
    متمعا شدی بعد بیا حالا هالا ها با شما کار داریم

دوستان وایسین من یک راهی برای تست اون مدار دارم پیدامیکنم فقط باید وایسین تا یک LEDو یک اسولوسکوپپیدا کنم

10. این کاربر از behrooz.shie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

منم یه هارد مکستور Diamond Max 22 یک ترابایت دارم .. تا ته پر بود .. الان اومدم میبینم شناسایی نمیشه ..

فریمور MX15 هست... بنظرتون از همین سری هاست که مشکل دارن ؟ من هنوز باورم نمیشه یه شرکت معتبر بیاد همچین محصولی بده بیرون و دهن مشتری ها رو سرویس کنه ...... من که برای همشون دعا کردم

بگذرین .... این مدار مدل 12000 تومنی رو کدوم مغازه هست که بخریم ؟

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

سلام

منم یه هارد مکستور Diamond Max 22 یک ترابایت دارم .. تا ته پر بود .. الان اومدم میبینم شناسایی نمیشه ..

فریمور MX15 هست... بنظرتون از همین سری هاست که مشکل دارن ؟ من هنوز باورم نمیشه یه شرکت معتبر بیاد همچین محصولی بده بیرون و دهن مشتری ها رو سرویس کنه ...... من که برای همشون دعا کردم

بگذرین .... این مدار مدل 12000 تومنی رو کدوم مغازه هست که بخریم ؟
    از اون مدل نخر که دیگه به شرش در میمونی
    کلی درد سر داره اون مدل
    راهی نداره که خودت بسازیش یا از دوست عزیزمون بخریش
    خواستی امادشم بخری usb نباشه
    اگه که توی مشهدی من میتونم کمکت کنم جا های دیگه هم بودی مشکل داشتی زنگ بزن بهم
    هر کمکی بتونم به همه میکنم
    ممکن که از فریمورت باشه یک چک بکن تو سایت سیگیت

13. این کاربر از behrooz.shie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •