6-8 ساعت بذار تو شارژ باشه باطریش فوله فول بشه
که مثل واسه من 3 روژ شارژ بده![]()
6-8 ساعت بذار تو شارژ باشه باطریش فوله فول بشه
که مثل واسه من 3 روژ شارژ بده![]()
فک نکنم؛ باتر ی های جدید موقعی که شارژ میشند مدارشون قطع میشه و شارژ کردن الکی فایده ای نداره
راستی تو این عکس هایی که براتون گذاشتم (120 تاش تو کامپیوترم سیو هست)، تو اگزیفش یه سریشون ماله نسخه i هستن (KC910i) و یه سری هم ماله نسخه عادی......بعد این نسخه های i مقدار dpi شون 96 هستش، ولی این نسخه عادی ها یه سری 300، یه سری 96، یه سری 72 و یه سری هم 1 دی پی آی هستش.....قضیه چیه؟!
پی نوشت: به نظرتون تو نسخه i کیفیت بازم بهتر شده؟! من فکر کنم از اینی که هست بازم بهتر شده!!!![]()
Last edited by Michael Ropy; 31-01-2010 at 20:43.
بچه ها اینم یه عکس 20 مگاپیکسلی از خود رنوار!اشتباه نکنید ها، عکس خود گوشی هستش منتها با رزولوشن 3460 در 6136 مگاپیکسل!
حجمش هم 1.5 مگه.....
و اینهم یه عکس از کیف مخصوص این گوشی که خیلی جالبه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من یه کیف گرفتم واسه رنوار که اگه با سر ،صورت،پهلو،زیر و رو
هرجا که بخوره زمین هیچیش نمیشه
خیلی کیفه توپیه
ببینم کسی اینجا حاضز نیست رنوارشو با استار من عوض کنه؟!چیه مگه؟! مگه استار دوربینش چی کم داره نسبت به رنوار؟!
گول این پیکسل هارو نخورید!! رنوار همون ماژول استار روشه، منتها وقتی عکس میگیری عکس رو کش میده تا بشه 8 مگاپیکسل!!!!
حالا بازم حاضر نیستید عوض کنید؟!
واسه بدست آوردن رنوار، شده کارمند شرکت سامسونگ هم میشم!!!![]()
سلام من این عکسهایی که گزاشتیدو الان دیدم
دوست عزیز فرشاد جان من با u600 عکسایی چند برابر بهتر از این میگیرم و گرفتم تازه اون 3 مگا بود اگر ف ی ل ت ر شکن داری یه نگاه
به آلبوم عکسای سامی بزن ( چون اکثر عکسا ف ی ل شده ) متوجه میشی
البته من قبول دارم رنوار یکی از بهترین 8 مگایی ها هستش ( خیلی شفاف و بی نویز عکس میگیره ) اما گوشی دوستت
مورد داره .
اگر عکسای u600 ندیدی بگو برات آپ کنم .![]()
درود
بابا ایول، فک کنم تو که رنوار نداری؛ نسبت به من عکس بیشتری ازش تو کامپیوتر داشته باشی
کلا تا یادمه، پیکسون 12 هم 300 نبود، حول و حوش 60 تا 90 بود (پیشگیری از فرافکنی). اما در مرود رنوار
یکی میتونه به فریمور ربط داشته باشه، یکی هم اینکه معلوم نیست چشهتو همین فریمور آخر که گفتم یه گاهی 300 بود و یه گاهی 1 اما همون یک ها رو که ریسایز میکردی، بدون هیچ دستکاری ای؛ 300 میشد؛ به نظر میرسه یه جایی یه باگی وجود داشته باشه
این ورژن I رو هم به احتمال زیاد فکر نمیکنم ؛ یعنی حداقل دوست ندارم که بهتر شده باشه
منم همون روز که اون توضیحات زیباتراجع به برچسب ال سی دی رو خوندم؛ یه کیف هم گرفتم. ایشون هستند
:
ایول، کلی خندیدم
اون که پیکسون 12 شون بود ...ولی بچه ها نامرد (فدات بشم
![]()
![]()
) رو نگاه کنید؛
معاوضه با استار! حاضر نیست که عشق خودش (کوکی) رو بیاره رو میز مذاکره ها؛ اون وقت میخواد رنوار ما رو بگیره. خب البته از یه طرف حق هم داره؛ آدم که عشقش رو معامله نمیکنه
فارغ از شوخی؛ مخلصتم رفیق؛ بذار ببینیم این الجی چی معرفی میکنه؛ خودم در خدمتم
------------------------------------------------------
ممنون میشم سروش جان اگر جای دقیق عکس ها رو بگی. چون از دیال آپکه خبر داری
اما در مورد پیکسون؛ خود من هم از ضعفش خیلی تعجب کردم؛ ما (الجی ای ها) برای سامسونگ آرزوی موفقت میکنیماما چیزی که من تو عکس ها دیدم؛ ضعف پیکسون هست که باید رفع بشه ایراداتش توسط سامی (با فریمور یا ... ) و مشهود هست که نسبت به تبلیغات در سطح پایین تری هست. اما بیان نقطه ضعف ها و ایراداتش دلیلی بر افتضاحی دوربینش و همینطور خصومت ما
نیست.
--------------------------------------------------------------------
خب نوبتی هم باشه؛ نوبت خداحافظیه
شاد و پیروز و سربلند و قرمز و سبز باشید
Last edited by .::Farshad::.; 01-02-2010 at 18:15.
این تایپیکش
اگر تونستی با ف ی ل ش ک ن نگاه کن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم چند تا با عکسای u600
![]()
قربون حسن کچل خودمون
رفیق نمیدونم هدفت از مقایسه کردن یه گوشی 3مگاپیکسل معمولی با بهترین 8 مگ بازار چیه
ولی شرط میبندم خودتم حرفای خودتو قبول نداری..
شما همین یه عکس رو از من داشته باش
سایز اصلی :
خودم گرفتمش .. مال اینترنت نیست .. و هیچ دستکاری و تقلبی هم ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدون اغراق میگم .. تاحالا ماکرو به این کیفیت ندیده بودم
عکسایی که گذاشتی رو هم دیدم .. اصلا واسه من قیلتر نبود
واسه 3 مگ بد نیست ولی انصافا قابل مقایسه با رنوار نیست
dpi رنوار بدون آپدیت 1 هست .. بعد از آپدیت فکر کنم میشه 96راستی تو این عکس هایی که براتون گذاشتم (120 تاش تو کامپیوترم سیو هست)، تو اگزیفش یه سریشون ماله نسخه i هستن (KC910i) و یه سری هم ماله نسخه عادی......بعد این نسخه های i مقدار dpi شون 96 هستش، ولی این نسخه عادی ها یه سری 300، یه سری 96، یه سری 72 و یه سری هم 1 دی پی آی هستش..... قضیه چیه؟!
پی نوشت: به نظرتون تو نسخه i کیفیت بازم بهتر شده؟! من فکر کنم از اینی که هست بازم بهتر شده!
72 و 300 احتمالا به اون دلیلیه که تو پروفایل بهت گفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)