با تشكر از پاسخ دوستان.حالا مساله جرقه به كنار.من دوباره لپ تاپو شارژ كردم پس از آن روشن كردم و دقيقا 1 ساعت و 10 دقيقه كار كرد و شارژ تموم و خاموش شد .دوستاني كه 2020 را دارن لطفا بفرمايند كه متوسط كاركرد لپ تاپ در مواقع عادي چقدر بايد باشد؟من استفاده عادي دارم و استفاده سنگين ندارم.اگه باتري رو فريز كنم مشكل حل ميشه؟؟ديگه اينكه ميشه بدون باتري با برق مستقيم با لپ تاپ كار كرد؟لطفا به سوالام پاسخ بديد!
سلام
اول آداپتور و شارژر رو روی هم کامل سوار کن ، بعد سری که باید بخوره به پریز رو وصل کن و در آخر به لپ تاپ وصل کن ! باتری شما فکر کنم مثل مال من 6-Cell باشه ... عمر بدون استفاده این باتریها حدود 3 ساعت هست ... یعنی فقط روشنش کنی و ازش استفاده نکنی ... اگر یک کمی باهاش ور بری کم میشه ... مثلا موسیقی گوش بدی یا بازی کنی ... در مجموع عمر باتریش زیاد نیست ... من تو فکرم تا چند وقت دیگه یه 12-Cell بگریم .
در ضمن سعی کن هر وقت به برق دسترسی داری از باتری استفاده نکن ... هرگز هم وقتی باتری رو نوت بوک سواره از برق استفاده نکن ... یعنی اول باتری رو جدا کن و بعد به برق وصل کن و روشنش کن ... اگر با باتری و برق همزمان استفاده کنی عمر باتریت زود تموم میشه و مشکلات فراوانی به وجود میاره ... در ضمن اگر میخوای که تو حالت باتری بیشتر برات کار کنه باید تنظیمات انرژی رو در حالت حداکثر باتری تنظیم کنی !