سلام به همگی ما که هر موقع از این دایال آپ حسابگر استفاده می کنیم حالمون گرفته می شه حالا خدا به داد شما برسه
تو مصدق حسابگر یه تبلیغ زده اساسی خنده دار
یکی نیست بهش بگه کرانی نامرد بیا سرویساتو درست کن جشنواره پیش کشت
سلام به همگی ما که هر موقع از این دایال آپ حسابگر استفاده می کنیم حالمون گرفته می شه حالا خدا به داد شما برسه
تو مصدق حسابگر یه تبلیغ زده اساسی خنده دار
یکی نیست بهش بگه کرانی نامرد بیا سرویساتو درست کن جشنواره پیش کشت
مشکل من خدا رو شکر حل شده اما من واقعا از حسابگر شاکی هستن سر این قضیه 3 روز اینترنت مشکل داشت هر روز من رو سر کار گذاشتن که سیستمت رو عوض کن ، جای مودم رو عوض کن ، ویندوز مشکل داره ، مشکل از خودته ، ما نمیدونیم اصلا ، مودمت خرابه ، تنظیمش خراب شده بیار تنظیم کنیم ، اشکال موقتیه مودم رو خاموش و روشن کن .... اخر دیشب زنه گفت مشکل از مخابرات هست !!!!!!! میگم بابا خوب 3 روزه من درگیرم همون اول میگفتین ما تکلیف خودمون رو بدونیم یارو میگه ما هم نمیدونستیم امروز فهمیدیم !
منم تا دیشب این مشکلات رو داشتم .
ولی خوشبختانه امشب خبری نیست .
با این افتضاح بازیشون میدونی چقدر مشترک از دست دادن ؟یکی نیست بهش بگه کرانی نامرد بیا سرویساتو درست کن جشنواره پیش کشت
با این کارا باید اونا برگردن یا نه ؟!
1 ماه با این مضخرفات ملت رو میکشن طرف خودشون بعدا پشیمون میشن !
Last edited by Oracle_Eldorado; 29-01-2010 at 23:14.
سلام...برو بچ کرمانشاهی...
من خودم کرمانشاه نیستم...اما دوستم اونجاست..زیاد وارد نیست....از حسابگر اکانت داره میگه فاجعه هستش......چه isp دیگری در کرمانشاه هست که خوب جواب بده مخصوصا برای منطقه الهیه....صبانت چطوره ؟
شرکت معروف وخوبی میتونید معرفی کنید؟؟؟
دوست عزیز
اگه این دوستتون میتونه پول 3 ماه رو بده و از لحاظ حجمی مشکلی نداره از صبانت بگیره .
حسابگر پشتیبانی افتضاحی داره .
مثلا فکر کن از طرف اونا اینترنت قطع میشه ، بعد بهت میگن رو سیم تلفنت Noise افتاده !
آدم رو زیاد میفرستن دنبال نخود سیاه .
من تقریبا 1 سالی هست که از صبانت نگرفتم نمیدونم وضعیتش چطوریه .
من صبانت512 دارم همون حوالی الهیه.سرعتش خوبه من راضیم
میشه بگید دانلود شبانه سرویس شما سرعتش چنده؟ روزانه چی؟![]()
دوستان برا فرهنگیان فاز یک بهترین انتخاب برا دانلود شبانه کدوم شرکته؟![]()
823 کد کدام محله در کرمانشاه دوستان ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)