تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 15 اولاول ... 4101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 141

نام تاپيک: نظرسنجی در مورد مادربوردهای ازراک

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوب راه اینکه بفهمیم قطعات مرغوب در یک برد استفاده شده یا نه خیلی پیچیده نیست

زمانی که قطعات مثل خازن ، چک و .... کیفیت مناسبی نداشته باشند خروجی برق اونها ریپل زیادی داره

این ریپل با اسیلوسکوپ قابل مشاهده هستش و به راحتی میشه تشخیص داد که مثلا قطعات تغذیه پاور زیر فشار هستند یا نه

نحوه تست هم به این صورت هستش که ولتاژ پردازنده در حالت دیفالت و آورکلاک شده و یوزیج 100٪ ( occtpt ) مانیتور میشه و ریپل ثبت میشه

بعد برای ۱ روز سیستم در حالت فول یوزیج باقی میمونه و مجددا مانیتور میشه و این کار برای ۱ هفته ادامه پیدا میکنه

البته باید توضیح بدم که مین اگر ضعیف باشه در همون روز اول تست میسوزه و بردهای کمی میتونند این تست رو رد کنند

به امید خدا هماهنگ میکنم که این تست روی چند برند به صورت یک ریویو مطبوعاتی انجام بشه و قطعات هم توسط دوستان بی طرف از بازار خریداری بشن که جای هیچگونه ابهامی باقی نمونه
    این ازمایشها فکر میکنم قبلا توسط کارخانه سازندش سپری شده که روانه بازار گردیده گفتم که تنها به مرور زمان میشه فهمید این برد چیه
    Last edited by messi3; 30-01-2010 at 12:24.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

قیمت جهانی 790gx ازراک 114.99$ هستش و قیمت ایسوس 119.99$

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کی گفته ازراک برد ارزونیه ؟

آیا اختلاف ۵ دلار برای این دو برند اختلاف زیادیه ؟

متاسفانه تو ایران به دلیل بازار کاذبی که وجود داره مین ایسوس یه قیمت حدود 150 تومن فروخته میشه و مین ازراک به قیمت حدود 120 تومن ولی این اختلاف قیمت واقعی نیست
    عزیز دلم اختلاف 5 $ نیست! 25$ هست!
    ایسوس 119$ نیست! دقت کنید روش نوشته:
    Original Price: $139.99

پروفشنال sina-star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

دوست عزیز من تا حالا دو باز مادبرد ازراک گرفتم هر دو بارشم 100% پشیمون شدم !

اصلا نرو سراغ این برند
    ( همیشه دچار مشکل هست و با سخت افزارها بخوبی مچ نمیشه )

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این پست رو در یک فروم دیگه نوشتم چون با موضوع این تاپیک مناسبت داشت گفتم اینجا کپی کنم تا نظر دوستان این فروم رو هم بدونم

اول جا داره از استاد stream گرامی در مورد راهنمائیهائی که در مورد این برند بهم داشتن تشکر کنم

اینجا یک سری نتایجی که از تحقیقاتم گرفتم رو مینویسم شاید به درد دوستان بخوره

فعالیت شرکت ازراک رو میتوان به دو بخش عمده تقسیم کرد

بخش اول :

سال 2002 که ازراک توسط متخصصات asus به هدف مبارزه با مادربردهای ارزان قیمت تاسیس شد .

از هدف مشخصه که تولیدهای اون موقع شرکت از ارزونترین قطعات و بردها ساخته میشد و در نتیجه بردهای تولیدی از کیفیت پائینی برخوردار بودند

رفته رفته با رقابت در رده‌های high end و مدیوم و همچنین به دلیل رکود اقتصادی شرکت ایسوس و دیگر رقبا مجبور به پائین آوردن قیمت محصولات خودشون شدند

از طرف دیگه با گذشت زمان مشکلات طراحی بردها ( از جمله اصطحلاک بالای خازنهای الکترولیت ) نشون داد که تولید بردهای ارزون قیمت نمیتونه رضایت مصرف کننده رو جلب کنه و افراد کم درآمد هم ترجیح میدادند مادربرد گرونتر تهیه کنند که لااقل 4-5 سال براشون کار کنه

اینجا ۲ راه کار جلوی روی شرکت ازراک قرار گرفت ، یا تعطیل شدن و یا افزایش کیفیت

بخش دوم

یه نگاه دقیق به محصولات asrock بندازیم کاملا مشخص هستش که راه کار دوم انتخاب شده

این شرکت در حال حاضر با بردهائی با کیفیت مناسب ، داره با شرکتهائی مثل ایسوس که یک زمان پدرش محسوب میشد رقابت میکنه

در ایران متاسفانه به دلیل بازار بسته بردهای شرکتهائی مثل asus به قیمتهای غیر واقعی به فروش میرسه ولی برد ازراک به دلیل استقبال کمتر با قیمتهائی نزدیکتر به قیمت جهانی به فروش میرسه به همین دلیل این اختلاف قیمت خیلی به چشم میاد

برای مثال یک برد 790gx ایسوس قیمت جهانی 99 دلار داره و تولید تقریبا مشابه از ازراک 94 دلار . ولی برد ایسوس در ایران بالای 160 هزار تومان به فروش میره و برد ازراک به قیمت زیر 120 هزار تومان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مسئله قیمت به اضافه سابقه نچندان جالب از ازراک باعث میشه که دوستان ندانسته در مقابل محصولات خوب و خوش قیمت ( در ایران ) این برند جبهه بگیرند

البته اگر بنده خارج کشور بودم قطعا برای اختلاف 5 دلار برد ازراک نمیخریدم و انتخابم برند خوش نام ایسوس بود ولی با اختلاف قیمت کاذب داخلی قطعا انتخابم (در رده‌های مشابه) ازراک هستش

اگر شرکت ازراک در سال 2007-2008 اسم خودش رو از ازراک به شومبولبنگ تغییر داده بود به احتمال قوی در حال حاضر یکی از محبوبترین برندها در ایران بود چون واقعا محصولات این 2-3 ساله شرکت هیچ ارتباطی به اون بردهای مزخرف قبلی نداره ( البته در بین محصولات قدیم هم تک و توک برد خوب دیده میشه )

5. 4 کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

جناب اول بگم 10000 بار من اینو با جناب ساسان نوشته بودیم
    سال 2002 که ازراک توسط متخصصات asus به هدف مبارزه با مادربردهای ارزان قیمت تاسیس شد .

از هدف مشخصه که تولیدهای اون موقع شرکت از ارزونترین قطعات و بردها ساخته میشد و در نتیجه بردهای تولیدی از کیفیت پائینی برخوردار بودند
    2-اختلاف قیمت از این بالاتره
    3- راستی قرار بود شما یک سری ازمایش با اسیلسکوپ انجام بدی و تو یک ریویو مطبوعاتی به نمایش بگذاری
    چی شد پس اجلاس سران گروه 7 هم بود تا حالا تموم شده بود

7. این کاربر از messi3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafa1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا اصلا تا وقتی مادربردهای گیگابایت و ایسوس هست کی میره سراغ ازراک! و کلی مادربرد دیگه که از ازراک سرتره
    من خودم 1بار ازراک گرفتم واسه هفت پشتم بس بود...
    به شما هم پیشنهاد میکنم ازراک نگیری حالا خودانی

9. این کاربر از mostafa1989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا اصلا تا وقتی مادربردهای گیگابایت و ایسوس هست کی میره سراغ ازراک! و کلی مادربرد دیگه که از ازراک سرتره
    کاملا موافقم

11. این کاربر از messi3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز جان وقتی کسی کل بودجه ای که میتونه برای مادربورد بذاره 80 تومن هست و میتونه با این پول از امکانات خوبی استفاده بکنه که ازراک در اختیارش میذاره برای چی بره با همون مقدار پول یه بورد قدیمی با یه چیپ ضعیف از شرکتهایی مثل asus و گیگا بگیره.هر کسی باید کاربردشو در نظر بگیره , یکی که میخواد اورهای سنگین بکنه هیچ وقت نمیره سراغ ازراک ولی کسی که میخواد ولی در عوض کسی که بخواد بیشترین امکانات با پول کمتر رو داشته باشه میره ازراک میگیره و این رو هم در نظر میگیره که چون این بورد برای پایین اومدن قیمتش از کولینگ قوی استفاده نکرده نباید روی اورکلاک خیلی حساب کنه.

به به
    اینجا که شده محل صدور اسپم

13. 5 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به به
    اینجا که شده محل صدور اسپم
    چه خوب شد شما هم اومدی یک جا خوندم جناب essنوشته بود یک مطلب رو که مینویسید سریع فلنگ رو نبندید و جیم بزنید

عزیز جان وقتی کسی کل بودجه ای که میتونه برای مادربورد بذاره 80 تومن هست و میتونه با این پول از امکانات خوبی استفاده بکنه که ازراک در اختیارش میذاره برای چی بره با همون مقدار پول یه بورد قدیمی با یه چیپ ضعیف از شرکتهایی مثل asus و گیگا بگیره.هر کسی باید کاربردشو در نظر بگیره , یکی که میخواد اورهای سنگین بکنه هیچ وقت نمیره سراغ ازراک ولی کسی که میخواد ولی در عوض کسی که بخواد بیشترین امکانات با پول کمتر رو داشته باشه میره ازراک میگیره و این رو هم در نظر میگیره که چون این بورد برای پایین اومدن قیمتش از کولینگ قوی استفاده نکرده نباید روی اورکلاک خیلی حساب کنه.
    پایین بودن قیمتش بخاطر کولینگش فقط نیست 100000 دلیل دیگم داره
    یک برد از ایسوز و گیگا درسته که با 80 تومن یک مقدار چیپشون از ازراک ضعیف تره ولی تا چندین سال 24-7 کار میکنند بارها گفتم
    ازراک رو باید با هم رده ی خودش مقایسه کرد مثل فاکسکان و... همینطور در مورد الویت خرید

15. این کاربر از messi3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mmasoudd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض خریدمش

سلام به همه
    من بعد از کلی اینور و اونور کردن و کلنجار رفتن با خودم بالاخره اواخر اسفند ماه رفتم و سیستم زیر رو جمع کردم:

Main: ASROCK 790GXH/128MB
    CPU: AMD ATHLON II X4 630
    RAM: 2*2GB 1600 ELIXIR
    POWER: GREEN 535A

درسته که خیلی وقت نیست سیستم رو جمع کردم ولی تا الان که باهاش کار می کنم هیچ مشکلی نداشتم و خیلی عالی داره کار می کنه
    گرافیک آنبوردش هم خوب جواب داده تا الان
    بازیهایی مثل PES 2009 , 2010 - COD4 -NFS Carbon - NFS pro street - NFS shift رو هم باهاش بازی کردم و راضی هستم البته نباید انتظار یه گرافیک 100 یا 200 تومانی رو ازش داشت

درسته که خیلی وقته از آخرین پست این تاپیک گذشته ولی خواستم نظرم رو به بقیه دوستان هم اطلاع بدم
    از همه ممنون

17. این کاربر از mmasoudd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •