تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: سوال در مورد طراحي وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض سوال در مورد طراحي وب

سلام
    من يک دومين رجيستر کردم
    چندتا سوال دارم
    1-ايا ميشه از همين سايتهايي که هاست رايگان ميده براي هاستش استفاده کرد ؟کدوم سايت بهتر هست؟
    2-يه نرم افزار ميخوام که بشه با اوم وبسايت رو طراحي کرد و اموزش فارسي هم موجود باشه
    3-بعد از اينکه سايت رو طراحي کردم ميخوام بدونم چطوري بايد وقتي اونو تو هاستم اپلود کردم بفرستم روي دومين
    4-ايا ميشه با همين دومين يک forum هم طراحي کرد؟
    با سپاس
    Last edited by mehrradg23; 27-01-2010 at 04:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من يک دومين رجيستر کردم
    چندتا سوال دارم
    1-ايا ميشه از همين سايتهايي که هاست رايگان ميده براي هاستش استفاده کرد ؟کدوم سايت بهتر هست؟
    2-يه نرم افزار ميخوام که بشه با اوم وبسايت رو طراحي کرد و اموزش فارسي هم موجود باشه
    3-بعد از اينکه سايت رو طراحي کردم ميخوام بدونم چطوري بايد وقتي اونو تو هاستم اپلود کردم بفرستم روي دومين
    با سپاس
    کسي نيست جواب بده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tasnim68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من اطلاعات زیادی ندارم ولی تا اونجایی که سوادم می رسه:
    1. آره میشه. پرشین گیگ، پارسا هاست، وبجا و ...
    2. ویژوال استادیو یه نرم افزار اساسی برای این کاره که آموزشش هم زیاده، ولی نرم افزارای دیگه ای هستن که با ویزارد و ... خیلی راحت تر می شه با هاشون سایت طراحی کرد. با مایروسافت پابلیشر هم میشه. و البته دریم ویور.
    3. برای آپلود سایت کافیه اونو با اسم و پسوند Index.htm ذخیره کنی، بعد آپلودش کنی تو هاستت. (عکس ها فراموش نشن)
    برای تعریف دامنه به هاست هم یه کارای دیگه باید انجام بدی که من اطلاعات دقیقی ندارم.
    4. فکر کنم بشه. مطمئن نیستم.
    Last edited by tasnim68; 28-01-2010 at 17:16.

4. این کاربر از tasnim68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DANG3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

سلام
    من يک دومين رجيستر کردم
    چندتا سوال دارم
    با سپاس
    1. بله ، سایت هایی که به شما اجازه اتصال دومین می دن مثل mygig , gigfa , ... حالا اسماشون دقیق یادم نیست
    2. دریم ویور ادوبی ( Dreamweaver ) ، فرانت پیج یا اکسپرشن وب که مال مایکروسافت هستن . البته برنامه های ادیتور دیگه هم هست مثل اپتانا استودیو و ... ولی اون بالایی ها معروف ترین هاشون هستن.
    3. بستگی داره سایتتون استاتیک باشه ( یعنی فقط صفحه معمولی HTML , CSS ) ، یا داینامیک یا پویا باشه که سیستم داشته باشه و دیتابیس و یا خودتون اسکریپتشو نوشته باشید یا از سی ام اس ها استفاده کرده باشید.
    گیریم که استاتیک باشه مثلاً شما صفحه اصلی سایت رو index.html نام گذاری می کنید حالا کاربر وقتی سایت شما رو توی مرورگرش مثلاً
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می زنه اون صفحه اصلی میاد یا سایر صفحات جانبی مثلاً yoursite.com/about.html , ...
    4. به زبان ساده دومین فقط نام سایت شماست ، سایت شما می تونه همه چی باشه ! فروم ، وبلاگ ، فتوبلاگ ، سایت های مختلف دانلود ، عکس ، خبری و ... خیلی چیزای دیگر. برای فروم می تونید از سیستم های رایگان phpBB , SMF , MyBB , ... استفاده کنید.
    سیستم این انجمن هم vBulletin هست که پولی هست.

امیدوارم توضیحاتم بدردتون بخوره.
    موفق و پیروز باشید./

6. این کاربر از DANG3R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1. بله ، سایت هایی که به شما اجازه اتصال دومین می دن مثل mygig , gigfa , ... حالا اسماشون دقیق یادم نیست
    2. دریم ویور ادوبی ( Dreamweaver ) ، فرانت پیج یا اکسپرشن وب که مال مایکروسافت هستن . البته برنامه های ادیتور دیگه هم هست مثل اپتانا استودیو و ... ولی اون بالایی ها معروف ترین هاشون هستن.
    3. بستگی داره سایتتون استاتیک باشه ( یعنی فقط صفحه معمولی HTML , CSS ) ، یا داینامیک یا پویا باشه که سیستم داشته باشه و دیتابیس و یا خودتون اسکریپتشو نوشته باشید یا از سی ام اس ها استفاده کرده باشید.
    گیریم که استاتیک باشه مثلاً شما صفحه اصلی سایت رو index.html نام گذاری می کنید حالا کاربر وقتی سایت شما رو توی مرورگرش مثلاً
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می زنه اون صفحه اصلی میاد یا سایر صفحات جانبی مثلاً yoursite.com/about.html , ...
    4. به زبان ساده دومین فقط نام سایت شماست ، سایت شما می تونه همه چی باشه ! فروم ، وبلاگ ، فتوبلاگ ، سایت های مختلف دانلود ، عکس ، خبری و ... خیلی چیزای دیگر. برای فروم می تونید از سیستم های رایگان phpBB , SMF , MyBB , ... استفاده کنید.
    سیستم این انجمن هم vBulletin هست که پولی هست.

امیدوارم توضیحاتم بدردتون بخوره.
    موفق و پیروز باشید./
    ممنون از پاسخ شما

کسي نيست سوال ما رو جواب بده؟

ولي ميشه کامل توضيح بديد در gigfa هاستم رو چطوري متصل کنم به دامينم؟
    Last edited by mehrradg23; 04-02-2010 at 13:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما

کسي نيست سوال ما رو جواب بده؟

ولي ميشه کامل توضيح بديد در gigfa هاستم رو چطوري متصل کنم به دامينم؟
    کسي نيست جواب بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •