مثلا gta iv رو با چه تنظیماتی بازی کردی؟ با high![]()
مثلا gta iv رو با چه تنظیماتی بازی کردی؟ با high![]()
بچه ها!
درایور finger print dv6 2020 رو از کجا گیر بیارم؟ برای سون32 بیت؟؟
دوستان کسی بازی assassins creed 1 رو رو 2020 نصب کرده؟اگه نه لطفا نصب کنید و اگه میشه جوابشو بهم بگید!
assassins creed 2 به نظر شما رو 2020 با اخرین تنظیمات روان کار میکنه؟راستشو بخواین من 1900000 تومان الان دارم اما یه لپتاپ خوب و خفن نیست تو بازار.من pc خوبی ندارم و میخوام یه لپ تاپ خوب بخرم که بازی ها رو روان اجرا کنه.اگه پیدا نکنم یه pc خفن میخرم.من صرفا برای بازی و کاره سنگین میخوام.MSI مدل GT640 تو یکی از مجله ها تستش کرده بود اما از بابت گرافیکش راضی نبود میگفت کارش حالب نیست گرافیکش 250 هستش.![]()
اگه فقط برای بازی و اینا می خوای که من همون pc رو توصیه می کنم چون با اون قیمت میشه یه pc خفن بست!
اما این 2020 فکر نکنم فعلا در برابر هیچ بازی کم بیاره...
سلام
با نرم افزار Fraps نسخه 3.0.0.1 !
والا داغ میکنه ولی با پایه فن همه چیز حل میشه ... البته اون قسمتی که خیلی داغ میشه در اصل راه خروج گرما هست ( شبکه خروج گرما که بغل نوت بوک هست ) اما زیرش اصلا داغ نمیکنه ... مگر اینکه چند ساعت بازی کنی !
برو به لینک زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAC 1 بدون مشکل با آخرین تنظیمات اجرا میشه ... والا AC 2 قراره تا اسفند برای پی سی منتشر بشه و نمیشه در رابطه با سیستم مورد نیاز این بازی اظهار نظر کرد ... ولی شک ندارم اون هم با تنظیمات خوب میشه اجرا کرد !
اما در رابطه با اینکه شما پی سی خوبی ندارید و میخواید از نوت بوک به عنوان یک سیستم قدرتمند استفاده کنید باید بگم که سخت در اشتباهید ... چون نوت بوک توان این کار رو نداره و استحلاکش خیلی زیاده !
در آخر هم در رابطه با اون جمله دوستمون درباره بازی GTA IV باید بگم : بازی GTA IV به گرافیک زیادی نیاز نداره و High End گرافیک این بازی رو میشه با یک 8600 اجرا کرد اما این بازی به CPU قوی نیاز داره که قویترین قطعه در 2020EV همین سی پی یو Core i7 هست !
من هم لپ تاپ 2020 را تازه خریدم و همین اولش مشکل برام پیش اومده لطفا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند:من شارژ اولیه لپ تاپ را بعد از تخلیه کامل برای شارژ به مدت 12 ساعت آماده کردم ، همانطور که دوستان می دونند باید برای دوشاخه برق آداپتور تبدیل تهیه کرد من پس از اضافه کردن تبدیل به دوشاخه آن را به برق زدم که ناگهان جرقه کوچکی زد و من هم سریعا کشیدم ، یک لقی هم بین تبدیل و دوشاخه اصلی هم وجود داشت که با لنت محکم کردم و اینبار ابتدا 2 شاخه را به پریز زدم و سپس ورودی برق را به لپ تاپ وصل کردم ؛شروع به شارژ کرد و 13 ساعت شارژ شد .بعد از این مدت لپ تاپ را روشن کردم ولی دیدم که میزان شارژ 91 درصد است به نظر شما علت چیست؟؟؟بعد آن هم به مدت 3 ساعت از آن استفاده کردم که به سرعت باتری آن رو به کاهش بود که درنهایت بعد از 3 ساعت شارژ تمام شد و خاموش شد.حالا من نمی دانم چه کنم ؟! مطمئنا یک ایرادی این وسط وجود داره!اعصابم خوردهلطفا راهنمایی کنید.آیا جرقه زدن در موقع اتصال به پریز طبیعیه؟؟؟یا نه؟
![]()
جرقه طبيعيه ولي نه زياد از حد . چند با بزاريد باطري كامل خالي و دوباره كامل شارژ بشه اگر مشكل حل نشد به گارانتي ببريد ولي احتمالا باطري مشكل داره و ربطي به شارژر نداره![]()
نه عزیزم چه ربطی به باتری و شارژر داره؟
این جرقه رو شما توی اکثر وسایلی که جریان زیادی دارن میبینی (مثل یخچال و لباسشوئی)
دلیل اینکه توی کشورهای دیگه از سه تا شاخه به جای دو تا استفاده میکنن همینه (برای جلوگیری از جرقه) و البته مزایای دیگه هم داره که بحث رو تخصصی میکنه یه کم.
ولی برای حل مشکل باید از دوشاخه هایی استفاده کنید که Ground داشته باشن، یعنی بین دو شاخه (در قسمت بالای پلاگ) یه تکه فلز کوچولو وجود داشته، و پریز برق هم باید در همون قسمت یه تکه فلز داشته باشه. اگه پریزتون چنین چیزی نداشت باید از محافظ استفاده کنین.
امتحان کنین 100% مشکل حل میشه.![]()
با تشكر از پاسخ دوستان.حالا مساله جرقه به كنار.من دوباره لپ تاپو شارژ كردم پس از آن روشن كردم و دقيقا 1 ساعت و 10 دقيقه كار كرد و شارژ تموم و خاموش شد .دوستاني كه 2020 را دارن لطفا بفرمايند كه متوسط كاركرد لپ تاپ در مواقع عادي چقدر بايد باشد؟من استفاده عادي دارم و استفاده سنگين ندارم.اگه باتري رو فريز كنم مشكل حل ميشه؟؟ديگه اينكه ميشه بدون باتري با برق مستقيم با لپ تاپ كار كرد؟لطفا به سوالام پاسخ بديد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)