چی میگی هی میری میای واسه خودت
پریشب خواب دیدم خریدم از این که به سامسونگ خیانت کردم عذاب وجدان گرفته بودم گریه میکردم(شوخی)
نه خداییش گوشی ردیفیه فقط جانی جان امتحانات تموم شد یه ریویو از دوربینش بزار و مرور گر اینترنتش.
و حساسیت تاچش در چه حده ؟
چی میگی هی میری میای واسه خودت
پریشب خواب دیدم خریدم از این که به سامسونگ خیانت کردم عذاب وجدان گرفته بودم گریه میکردم(شوخی)
نه خداییش گوشی ردیفیه فقط جانی جان امتحانات تموم شد یه ریویو از دوربینش بزار و مرور گر اینترنتش.
و حساسیت تاچش در چه حده ؟
این رضا هم به سامسونگ خیانت کرد اینجوری شد دیگه همش گوشیش خرابه!!!!
سروش جان از شما انتظار نداشتم موتو رو با یه برندی که اسباب بازی میسازه مقایسه کنی
چشم سروش جان عکس های مقایسه ی دوربینش با zn5 رو از یه منظره میذارم تا مشخص بشه zn5 چقدر سره!!!!
در مورد مرورگر هم که با iphone 3g سایت engadget رو چند ثانیه دیرتر باز کرد تا میله!
مخلص داداش رضا supportive!!! ممنون.
منم باهات موافقم برای شروع عالیه.
فقط یه چیزی خواهشا دوستان اگه از gooshishop یا علا الدین یا جاهای دیگه خریدن یه تستی بکنن که این گوشی واسشون از نوع A853 (QUAD BAND) بوده یا از نوع A855(3BAND)
روش تشخیصش هم همون وصل کردن به pc و دیدن مشخصات توی rsdlite هست. این مسئله خیلی مهمه چون اگه quad band باشه هیچ rsa و محدودیتی نداره و حتی میتونین downgrade هم بکنین و خلاصه همه چیزی روش امتحان کنین. اما اگه نباشه دوباره همون مشکلاتی که مثلا بعد از تغییر بوت لودر توی e8,u9 بود اینجا هم هست![]()
وايسا امير بفهمههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههه :|چی میگی هی میری میای واسه خودت
پریشب خواب دیدم خریدم از این که به سامسونگ خیانت کردم عذاب وجدان گرفته بودم گریه میکردم (شوخی)
از اون حرفا زديااااااا ... طرف قبل از اينكه بخره از كجا بفهمهههه !!!روش تشخیصش هم همون وصل کردن به pc و دیدن مشخصات توی rsdlite هست. این مسئله خیلی مهمه چون اگه quad band باشه هیچ rsa و محدودیتی نداره و حتی میتونین downgrade هم بکنین و خلاصه همه چیزی روش امتحان کنین. اما اگه نباشه دوباره همون مشکلاتی که مثلا بعد از تغییر بوت لودر توی e8,u9 بود اینجا هم هست
پس با اين حساب ... خريد اين گوشي خودش يه ريسك بزرگه ... راستي مخوام v8 بخرممممم)))))))))
منم نگفتم قبل از خرید چک کنن!!! گفتم اگه خریدن چک کنن به ما بگن که اگه تری باند هست دیگه از اونا نخریم. نه ریسک نیست ولی خیلی باید واسه آپدیت مراقب بود. خودت که دیگه دستته واسه مسائلی که پیرامون e8 رخ داد.علی ای حال آحاد ملت بیان نظرهاشون رو بگن. من خرید از روی بصیرت رو به همه پیشنهاد میکنم.
بیخیال v8, برو ve66 بگیر! البته هرچند که تو آخرشم گوشی بگیر نیستی.
باید شیر یا خر بیاری هر کدوم شد بخریاز اون حرفا زديااااااا ... طرف قبل از اينكه بخره از كجا بفهمهههه !!!
پس با اين حساب ... خريد اين گوشي خودش يه ريسك بزرگه ... راستي مخوام v8 بخرممممم
v8 نگیر i8000 بگیر یه ریویو هم بزار شاید ما هم خریدیم
مرسی . همین دیگه مشکل همینجاست عکساشو که دیدم باورم نشد فکر میکردم بهتر از اینها باید باشهچشم سروش جان عکس های مقایسه ی دوربینش با zn5 رو از یه منظره میذارم تا مشخص بشه zn5 چقدر سره!!!!
ولی فیلم برداریش عالیه (البته واسه موتو خوبه) فیلم برداری فقط سامسونگ
آقا این موتورول عجب گوشیه جانی جان میدونی کی میاد این xt720
امروز علاءالدین روئیت شد.
قیمتش هم 635 تومن میگفت.
ممنون. نینجا جان با همون گارانتی پارسه بود؟ یا فیتکو؟
آقا من دوباره پیش بینی میکنم مثل این میله . بعد نمیاد بهم میخندین![]()
Droid Gets Overclocked to 1.1 GHz
اوركلاك سي پي يو تا 1.1 گيگا هرتز !!؟؟
![]()
Last edited by fire159; 28-01-2010 at 01:27.
635 هزار !!!!!
قيمتش عاليه گوشي شاپ هم زده 675 هزار با گارانتي پارسه مقايسه كنيد با قيمت گوشي هاي ديگه تو همين سايت تا ببينيد واقها چقدر برتره . در حاليكه هيچ كدوم امكانات و توانايي هاي ميلستون رو ندارن !!
iphone 3gs : هزار 970--------------------------------------------------------------------------------------------------
bold9700 : هزار 780 بدون گارانتي ---------------------------------------------------------------------------------
nexus : ميليون 1 بدون گارانتي ------------------------------------------------------------------------------------
se x2 : هزار 725 satio : هزار ------------------------------------------------------------------------------------
630hd2 : هزار 770-------------------------------------------------------------------------------------------------
n900 : هزار 610-----------------------------------------------------------------------------------------------------
nokia x6 : هزار 710 -----------------------------------------------------------------------------------------------------
justmoto
Last edited by fire159; 28-01-2010 at 10:18.
بدون گارانتی بود.
فیتکو فکر نکنم به این زودیها بیاره.
اون خدمات پارسه هم که گوشی شاپ و یا دیجی کالا مینویسه در اصل بدون گارانتیه که میخوان سر مردم یه جوری......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)