تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 135 از 288 اولاول ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,341 به 1,350 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

درسته ساتیو در دوربین از سامسونگ شکست میخوره ولی در کیفیت صدا و موسیقی سامسونگ رو شکست میده

2. 2 کاربر از farhooode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

600 هزار تومان پول میدم نباید حداقل انتظار یه فیلم برداری حسابی رو ازش داشته باشم؟؟؟
    حاجي چرا شلوغش ميكني؟
    ساتيو گوشي ايه كه يه فيلم برداري وي جي آ‌ با بالا ترين كيفيت بين گوشي هاي ديگه ميده... حرف ما اينه !
    شما هم همين انتظار رو ازش داشته باش نه در حد بالاتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

600 هزار تومان پول میدم نباید حداقل انتظار یه فیلم برداری حسابی رو ازش داشته باشم؟؟؟ دلم به چیش بایستی خوش باشه؟ به اینترفیس بی اندازه زیباش که امنیا HD و ویواز و حتی سری کلاس S ال جی رو گذاشته جیب چپش؟ یا به امکانات فوق العادش؟ شایدم به صدای فوق العاده با کیفیت و رساش که از گوشی N82 خودم هم بلندتره؟ شایدم به صفحه نمایش فوق حساس و بزرگش؟ یا به مواد با کیفیت به کار رفته درش...؟

آره دیگه! مشکل از منه که قراره پول مفت بریزم توی حلقوم سونی اریکسون برای یه گوشی که روش برچسب 12 مگاپیکسلی خورده و فقط هم همین یه مورد رو یدک می کشه و حتی توانایی رقابت با یه Canon آماتور 9 مگاپیکسلی رو هم نداره و دیگر هیچ! مشکل از منه...

نه... مشکل از سونی اریکسونه که کم کم داره سیاست های نوکیا رو پیش می گیره...

کلا شما مثل اینکه مشکل داری
    اگه از فیلم برداری و صدا و جنس مواد و صفحه ساتیو خوشت نمیاد برو اون پولت بریز تو حلقوم سامسونگ و نوکیا و به قول شما ال جی
    خوش بختانه تو این رنج قیمت هم گوشی خوب زیاد از 8910 گرفته تا ان97

شما مثل اینکه در جریان نیستی سیاست سونی اریکسون تو چند وقت عوض شده و داره گوشی های رده بالا معرفی می کنه از ساتیو و راچل گرفته تا همین ویواز

ضمنا شما خودت میدونی یا خودت زدی به ندونستن تلفن همراه هیچ وقت نمیتونه جایگزین دوربین عکاسی یا فیلمبرداری بشه

5. 4 کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

حاجي چرا شلوغش ميكني؟
    ساتيو گوشي ايه كه يه فيلم برداري وي جي آ‌ با بالا ترين كيفيت بين گوشي هاي ديگه ميده... حرف ما اينه !
    شما هم همين انتظار رو ازش داشته باش نه در حد بالاتر
    ببخشید دارم دخالت میکنم ولی راست میگه دیگه. طرف داره نزدیک 600 تومان پول میده واسه گوشی و دوست داره وقتی گوشی رو میگیره دیگه از هر نظر خیالش راحت باشه. مثلاً 12 مگاپیکسل دوربین داره ولی...
    من نمیدونم سونی اریکسونی که همیشه توی صدا ادعا داره پس چرا فقط از یه اسپیکر استفاده میکنه؟؟؟ دوستم w902 داره و گوشیش یه اسپیکر داره و واقعاً صداش ضعیفه . نمیگم مثل گوشی چینیا صداش بلند باشه، من میگم که صداش از حد استاندارد پایین تر نباشه.

7. این کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

منم هم از استریو نبودن اسپیکرهای سونی اریکسون شاکی هستم همیشه.ولی خودم به شخصه واسم صدای بلند اهمیت نداره.یه جورایی باهاش مخالفم.کیفیت واسم مهمه.

9. این کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

ببخشید دارم دخالت میکنم ولی راست میگه دیگه. طرف داره نزدیک 600 تومان پول میده واسه گوشی و دوست داره وقتی گوشی رو میگیره دیگه از هر نظر خیالش راحت باشه. مثلاً 12 مگاپیکسل دوربین داره ولی...
    من نمیدونم سونی اریکسونی که همیشه توی صدا ادعا داره پس چرا فقط از یه اسپیکر استفاده میکنه؟؟؟ دوستم w902 داره و گوشیش یه اسپیکر داره و واقعاً صداش ضعیفه . نمیگم مثل گوشی چینیا صداش بلند باشه، من میگم که صداش از حد استاندارد پایین تر نباشه.
    سلام
    آدم وقتي اين پستا را ميبينه هنگ ميكنه كه چي بگه
    مثلاً 12 مگاپیکسل دوربین داره ولی...
    كلا 2 تا 12 تايي تو بازار هست
    يكي اين يكي سامي
    هردوتاشون هم در يه سطحن! حالا ميخوان پول بدن ميخوان ندن! 12 گوشي همينه.. . كه البته نسبت به گوشي بودنش خيلي هم خوبه...... شما رو نمي دونم كه چي از يه گوشي ميخوايد

من نمیدونم سونی اریکسونی که همیشه توی صدا ادعا داره پس چرا فقط از یه اسپیکر استفاده میکنه؟؟؟
    تو صدا ادعا داره؟ كجاش نوشته؟
    صداي گوشي هاي سوني اريكسون كيفيت خوبي داره ولي اين دليل نميشه كه بلندي هم داشته باشه
    ...
    اگه اين آقا ميبينه با 600 تومن گوشي ديگه اي با فيلم برداري ويجي آي بهتر بهش ميدن ميتونه بره بخره... حالا اين حرف من نيست
    جي اسم آرنا نوشته كه وي جي آي اين گوشي در چه سطحيه....

11. 3 کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

درسته ساتیو در دوربین از سامسونگ شکست میخوره ولی در کیفیت صدا و موسیقی سامسونگ رو شکست میده
    شما کاملا درست می گین؛ اما در رنج گوشی های این چنینی، واقعا خیلی زور داره که سونی اریکسون اینقدر سستی کنه...

کلا شما مثل اینکه مشکل داری
    اگه از فیلم برداری و صدا و جنس مواد و صفحه ساتیو خوشت نمیاد برو اون پولت بریز تو حلقوم سامسونگ و نوکیا و به قول شما ال جی
    خوش بختانه تو این رنج قیمت هم گوشی خوب زیاد از 8910 گرفته تا ان97

شما مثل اینکه در جریان نیستی سیاست سونی اریکسون تو چند وقت عوض شده و داره گوشی های رده بالا معرفی می کنه از ساتیو و راچل گرفته تا همین ویواز

ضمنا شما خودت میدونی یا خودت زدی به ندونستن تلفن همراه هیچ وقت نمیتونه جایگزین دوربین عکاسی یا فیلمبرداری بشه

در مورد مشکل توضیحات لازم داده شد... دیگه بحثی نمی کنیم!

درباره خرید گوشی در این رنج قیمت هم بایستی بگم که تنها امیدم به این بود که بتونم یه ویدئو با کیفیت از ساتیو ببینم که دیدم! واقعا عالی بود... نمی دونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه بهترین گوشی برای فیلم برداری در این رنج قیمتی فعلا امنیا HD هست و انشالله در آینده هم ویواز و w880 سامی و چندین گوشی دیگه...

درضمن خودم می دونم که گوشی هیچ هنگام جای دوربین دیجیتال رو نمی گیره؛ اما می دنم که چه بسا گوشی هایی هستن که واقعا قابل قیاس با دوربین های دیجیتال هم رده هستن ( نمونه بارزش ال جی رنوار )

سلام
    اگه اين آقا ميبينه با 600 تومن گوشي ديگه اي با فيلم برداري ويجي آي بهتر بهش ميدن ميتونه بره بخره... حالا اين حرف من نيست
    جي اسم آرنا نوشته كه وي جي آي اين گوشي در چه سطحيه....

کیفیت فیلم های گرفته شده عالی هست؛ اما مسلما بهترین نیست. چیزی که وجود داره عدم پاسخگویی مناسب پیکسل های سنسور نسبت به نور دریافتی و ضبط اون هست که نتیجه اش می شه فریز شدن فریم ها یا چندتایی شدن تصاویر که از یه گوشی مجهز به دوربین 12 مگاپیکسلی بعیده.

این رو خطاب به اون هایی می گم که می گن گوشی رو نمی شه جایگزینی برای دوربین فیلم برداری حساب کرد؛ شما یه زحمت به خودتون بدین و فیلم های گرفته شده با ال جی ویوتی رو در کامپیوتر ببینید. با این که دوربینش در میان همه 5 مگاپیکسلی ها ضعیف ترین هست، اما بهترین فیلم برداری VGA رو داره و صد البته به خاطر پاسخگویی تند پیکسل های سنسور دوربین نسبت به تصاویر، در حرکات تند و تیز شاهد چند تصویر شدن نیستیم...

شاد و پیروز باشین

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فرهوده شد دو نفر
    ولی مردم 600 تومن پول میدن که حداقل تاچ خازنی داشته باشن
    از صدای بلندی موسیقی همراه با کیفیت لذت ببرن

14. 2 کاربر از farhooode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

W880 از سامسونگ وارد ایران شده
    دوربینش از ساتیو بهتره واقعا خیلی دوربین خوبی داره ولی یه جورایی نکته داره یعنی اگر نکته ها رو توی عکسبرداری رعایت نکنی کیفیت خوب نمیشه!

در مورد زومش هم که واقعا ترکونده!ولی یکم نویز توی عکساش بود البته ولی خیلی زوم میکردی!

فیلمبرداریش هم از ساتیو خیلی بهتره!

در کل به نظر من اگر کسی واقعا دوربین گوشی براش مهم باشه باید W880 سامسونگ رو بگیره چون هم قیافش به گوشی نمیخوره و هم آنتن دهی خوبی نداره!

16. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

نمی دونم این اسپیکر کوچولویی که ساتیو داره مگه چقدر کیفیت داره که همه دم از کیفیت بالای سونی اریکسون می زنن؟؟
    حیف 5800 نبود. کیفیت و بلندی صدا واقعاً عالی بود.
    در ضمن یه سئوال:
    Satio چرا جک 3.5 میلیمتری صدا نداره؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •