تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 15 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 141

نام تاپيک: نظرسنجی در مورد مادربوردهای ازراک

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما می دونستین که Asrock اصلا از Asus جدا شد و کمپانی مادر اون هنوز هم Asus هست؟ این برند دقیقا برای همین جداگانه ایجاد شد تا با در قسمت ارزان قیمت بازار با ECS و امثالهم رقابت کنه.
    شما بهتره که مقداری بیشتر تحقیق کنی! به عنوان مثال این خبر رو ببین تا متوجه بشی که Asrock هنوز هم قسمتی از کمپانی عظیم Asustek هست. در حقیقت با این کار Asustek فقط یک برند جدید ایجاد کرد برای بازار OEM و رده پایین.
    توجه کن قربونت این شرکت توسط یکی از اعضای ایسوس تاسیس شده نه خود کمپانی ایسوس!
    در اوایل ازراک عملا یک شرکت بود نه کمپانی! تنها کار این شرکت این بود که سفارش طراحی و ساخت بورد ها رو به ایسوس میداد و به نام خودش میفروخت!
    ولی 3 4 سال پیش خودش شروع کرد به طراحی و ساخت بورد! که فکر کنم بعد از فروش اون در سال 2007 شروع شده(100% مطمعن نیستم) و حالا ایسوس فقط در حد یک اسم اونم به صورت غیر رسمی با ازراک هست و همکاری نمیکنن!
    حالا بنظر شما این کمپانی در چه حد توانایی رقالبت داره با ابرکمپانی هایی مثل گیگا و مخصوصا ایسوس!؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

[QUOTE]البته من پست بلای شما را با اجازه به شکل زیر اصلاح می کنم :

ASROCK M3A785GH 88000-91000
    خوب این همون بردی هست که من قیمتش را اصلاح کردم
    این رو همه میدونن که شما فروشنده هستید نیازی به قیمت زدن نیست
    نام کاربردی آقای sasan بسته شده و بعد از مدت کمی شخص محترمی با یه نام کاربری دیگه و با تعداد پست بسیار کم میاد از ایشون دفاع می کنه و با اینکه لحنش از ساسان بهتره ولی باز ته لهجه اش به ایشون شبیهه! و مثل ایشان موضع گیری سفت و سختی در برابر ازراک داره... و می خواد بحث رو به سمت دعوا ببره... و جالب تر از همه می گه من ساسان جان رو درک می کنم و اون حق داشت! نظر شما چیه؟دوست گرامی من ، شما به امضای ساسان جان توجه نکن
    دلیل اصلی تعلیق شدن ایشون بی ادبی و بی فرهنگی بوده نه اون چیزی که اونجا نوشته
    ایشون در حال بحث در این زمینه به من (که حتی مخالف ازراک بودم ) با یه پیغام خصوصی توهین کردند
    حالا چراشو نمیدونم اما بقیه گفتند به احتمال زیاد اتصال کوتاه انجام صورت گرفته....
    بحث یه چیزه دعوا چیز دیگه
    البته آخرش هم نفهمیدیم چی شد که کاسه کوسه های ازراک بدبخت سر من شکست
    من با ایشون هیچ نسبتی ندارم بیشتر افرادی که تو اینجا نظر دادن توجه کنید تعداد پست هاشون کم هست حتی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پس بی دلیل به قاضی نرید

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بله این حرف درسته که بنچمارک کیفیت نمیاره ولی قطعات بیکیفیت نمیتونن رتبه خوبی در بنچها داشته باشن چون کیفیت قطعات در score ها کاملا تاثیر گذاره.
    این برند هم زمان نیلز داره برای جا افتادن.
    قربونت اگر منظورت سایت تام هست باید بگم سخت در اشتباه هستی چون یکی از اسپانسر های اصلی این سایت خود ازراک هست و طبیعی هست که فقط روی خوبی های این بورد زوم کنه!

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قربونت اگر منظورت سایت تام هست باید بگم سخت در اشتباه هستی چون یکی از اسپانسر های اصلی این سایت خود ازراک هست و طبیعی هست که فقط روی خوبی های این بورد زوم کنه!

سلام

اگه میشه در مورد اسپانسرهای سایت تامز یه لینک معتبر بگذارید

با تشکر

5. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sadegh571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

9

بله. به نظر میاد همین طور باشه. من هم در چندین صفحه این سایت دیدم که از مین های آزراک تبلیغ میکنه.

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه منظورم سایت خاصی نیست
    مثل این

8. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ALeXilver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توجه کن قربونت این شرکت توسط یکی از اعضای ایسوس تاسیس شده نه خود کمپانی ایسوس!
    در اوایل ازراک عملا یک شرکت بود نه کمپانی! تنها کار این شرکت این بود که سفارش طراحی و ساخت بورد ها رو به ایسوس میداد و به نام خودش میفروخت!
    ولی 3 4 سال پیش خودش شروع کرد به طراحی و ساخت بورد! که فکر کنم بعد از فروش اون در سال 2007 شروع شده(100% مطمعن نیستم) و حالا ایسوس فقط در حد یک اسم اونم به صورت غیر رسمی با ازراک هست و همکاری نمیکنن!
    حالا بنظر شما این کمپانی در چه حد توانایی رقالبت داره با ابرکمپانی هایی مثل گیگا و مخصوصا ایسوس!؟
    من برای شما منابع رو گذاشتم، هنوز هم کمپانی Parent این کمپانی Asus هست. و برای شما روشن کردم رابطه این دو کمپانی چطور بوده، شما می تونید بر موضع خودتون اصرار کنید و خوشحال میشم دلیلی براش ببینم.
    بحث هم اصلا بر سر رقابت Asrock با Asus و Gigabyte نبود و نیست و این شرکت هم فعلا توانایی چنین کاری رو نداره.

شما شاید با رفتار حرفه ای آشنایی نداشته باشید، ولی چیزی به این نام وجود داره که مانع ازصرفا تمجید کردن یک سایت از محصولی که تبلیغش رو می کنه میشه. اگر بگردید از بعضی بردهای Asrock ایرادهایی هم گرفته و کلا بعضی محصولاتش رو کلا خوب ندونسته. ضمن اینکه این بنچمارکها فقط در این سایت نیست. بنده وقت ندارم که برای شما لینک بگذارم. می تونید خودتون بگردید.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه میشه در مورد اسپانسرهای سایت تامز یه لینک معتبر بگذارید
    لينک؟ لينک نياز نيست!
    شما بريد به سايت توم هارد وار بخش هاي مربوط به مادربورد!در بخش هاي زير:
    news و Articles
    به زير شاخه مادربورد سر بزني
    چي ميبينيد ؟ بهترين ، بزرگترين، گرونترين تبليغات سايت!
    يک مادربورد از سري H55 ازراک! يا مدل هاي ديگه!

ازراک ماهانه درامدي در حد چند و شايد چند ده ميليون دلاري براي اين سايت تامين ميکنه!

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

لينک؟ لينک نياز نيست!
    news و Articles

ازراک ماهانه درامدي در حد چند و شايد چند ده ميليون دلاري براي اين سايت تامين ميکنه!
    چند ده میلیون دلار!!!!!!
    مثل اینکه سایت های سخت افزاری درامد بالایی دارند.
    به فکر افتادم منم یدونه سایت بزنم.

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لينک؟ لينک نياز نيست!
    news و Articles

به نظر من هم کسی که تبلیغاتش رو در سایت میزاره لزوما اسپانسر مالی نیست و فقط بابت نمایش تبلیغ در این سایت یا به ازای هر کلیک مبلغی رو پرداخت می کنه

اما لینک زیر نشون میده که اسپانسر مالی
    Overclocking Championship (مسابقات اورکلاک تامز هاردوار)

در سال 2008 برندmsi بوده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته یه لینک دیگه هم در مورد اسپانسرهای سایت دیده بودم که در اون سامسونگ، لاجیتک،msi و یکی دیگه خواهان این قضیه شده بودند که اسپانسر مالی بشن(تا اونجایی که یادمه)

حالا می گردم اگه پیداش کردم درهمین پست قرار می دم

13. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •