چرا کسی سوالهای من جواب نمیده ای خدا :(
چرا کسی سوالهای من جواب نمیده ای خدا :(
soale manam kesi javab nadad
بله................
با سلام
من یک مودم asus g31 دارم و آنرا در حالت PPPoEتنظیم کردم و سرویس صبانت نیز استفاده میکنم. من شب ساعت 12 مودم را با اکانت شبانه تنظیم میکنم تا از ساعت 3 شروع به دانلود کنه ولی در این 2 هفته ای که سرویس گرفتم، هر شب بیشتر از 300 مگ نمتونم دانلود کنم. تازه امروز با بررسی logها متوجه شدم که ساعت حدود 4 کانکشنم قطع میشه و دیگه وصل نمیشه. زنگ زدم صبانت میگه مشکل از تنظیمات مودمته. بنظرم این حرف درست نمی یاد. چطور از ساعت 12 که میزارم ساعت 3 خودش کانکت میشه ولی 4 قطع میشه و دیگه وصل نمیشه!!!! حالا گفتم باز هم یک سوالی اینجا بکنم.
مگه در حالت pppoe وقتی disconect میشیم دوباره اتوماتیک وصل نمیشه؟ آیا باید در مودم تنظیم خاصی انجام دهم؟ مشکل از طرف خود صبانت نیست؟
بسیار ممنون میشوم جواب من را بدهید.
با تشکر
TP-LINK TD-8811 رو هم در نظر داشته باشيد. مي گن اين ازهمه بهتر با صبا نت مچ مي شه.
يکي جواب منو بده
بچه ها من نمیتونم وارد صفحه تنظیمات مودم بشم ! باید چی کار کنم ؟
یعنی همون صفحه که با 192.168.1.1 میومد ، الان اینو تو IE میزنم هیچی نمیاد چون تنظیمات ویندوز روی ip اتوماتیک هست خب تا اینجا طبیعی هستش ولی وقتی ip هم میدم بازم نمیاد اون صفحه !
ip هایی که میدم اینه :
192.168.1.10
255.255.255.0
191.2.168.1
قبلنا وقتی اینا رو میذاشتم و 192.168.1.1 رو تو IE میزدم راحت وارد صفحه تنظیمات مودم میشد ولی الان نه
کسی Ip دیگه نمیدونه اونو بزنم شاید درست شد ؟
سلام دوستان
مودم من Asus AM602 هستش
قصد دارم برای استفاده دو سیستم از اینترنت ، مودم رو به حالت NAT تنظیم کنم
و سیستم اول رو از طریق USB به مودم و سیستم دو رو از طریق LAN به مودم وصل کنم
فقط سوالی داشتم
در این حالت (یعنی استفاده همزمان از دوپورت) آیا سبب آسیب رسانی به مودم میشه یا نه؟
ممنون
ماله منم یه بار این طور شده بود
مودم رو رسیت کردم درست شد
منم همین مشکلو دارم مودم هم tp-link 8811 هست البته الان مشکل خاصی ندارم فقط میخواستم تنظیمات مخابرات رو ببینم چون adsl رو از مخابرات گرفتم اگه هم مودم رو ریست کنم کانفیگ مخابرات پاک میشه .
من با TP-Link TD-8811 كار كردم ماهه حرف نداره. مودم به تمام معناست من يه مشكل كوچيك باهاش نداشتم و ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)